Sesi Tengkorak: JT Tuimoloau Mahu Mencipta Sejarah, Permainan Barisan Pertahanan Ohio State Telah Cemerlang dan Terry McLaurin Tidak Terkalahkan di Stadium Lucas Oil

Jika ya, anda mungkin akan menjadi peminat klip ini dari Bola Sepak Kolej FOX menggambarkan permulaan 8-0 Ohio State tanpa kalah pada musim biasa:

Mari kita selamat hari Selasa, boleh?

MATLAMAT DALAM MINDA. Penguasaan JT Tuimoloau terhadap Penn State telah didokumentasikan dengan baik hingga ke tahap ini, tetapi untuk mengimbas kembali dengan cepat: Dia merekodkan setiap statistik yang mungkin pada hari Sabtu, menyusun persembahan pertahanan individu terbaik dalam sejarah Ohio State, dan dia kini menjadi bualan ramai.

Kehebohan yang menyelubungi persembahan Tuimoloau menarik perhatian kolej dan dunia bola sepak profesional. Perhatian itu membawanya lebih dekat kepada gol bekas penjaga garisan pertahanan Ohio State dan hos bersama semasa Pertunjukan Demam Bola Sepak Jay Richardson kata Tuimoloau sebelum dia memakai pad untuk Buckeyes.

Bagi Tuimoloau untuk menjadi orang pertama berketurunan Samoa yang pernah diduduki No. 1 keseluruhan dalam draf NFL adalah satu pencapaian yang luar biasa. Jika dia mempunyai separuh daripada statistik – mungkin juga satu perempat daripada statistik – dia menghasilkan menentang Penn State dalam setiap perlawanan sepanjang kariernya, impian itu tidak akan kekal sebagai fantasi. Ia boleh menjadi kenyataan dengan cepat.

Mari wujudkan, JT Kami semua menyokong anda.

D-LINE DOMINAN. Dengan prestasi dominan Penn State Tuimoloau dan persembahan hebat Zach Harrison menentang Iowa pada perlawanan sebelumnya, seorang penjaga garisan pertahanan Ohio State kini telah digredkan sebagai pertahanan utama Pro Football Focus dalam beberapa minggu berturut-turut.

Adakah itu bagus?

Sekarang, saya bukan peminat besar matematik pada awal persekolahan saya, maka sebab itu saya pergi ke Ohio State untuk belajar kewartawanan dan bahasa Inggeris. Walau bagaimanapun, saya fikir sebab Harrison dan Tuimoloau mencapai kejayaan sedemikian dalam dua minggu lepas boleh dipecahkan kepada formula mudah:

Bakat lima bintang + bimbingan Larry Johnson + skim Jim Knowles = keputusan.

Bukan untuk membuat tanduk saya sendiri, tetapi saya fikir ia adalah persamaan yang cukup hebat. Tetapi jika mana-mana ahli matematik membaca Sesi Tengkorak dan, oleh itu, jauh lebih bijak daripada saya, sila beritahu saya jika saya perlu membuat sebarang perubahan.

Walau bagaimanapun, buat masa ini, biarlah ia mudah dan biarkan ia seperti sedia ada.

TERRY SERAM. Dalam masa saya menulis Sesi Tengkorak, saya mungkin telah menulis lebih banyak tentang Terry McLaurin berbanding Buckeye lain dalam profesional. Itu kerana yang mereka panggil Scary Terry sukar dipercayai.

Pada hari Ahad, McLaurin membuat penampilan sulungnya di NFL di Stadium Lucas Oil ketika pasukan Washington Commandersnya menghadapi Indianapolis Colts. Bagaimanapun, itu bukan kali pertama dia memasuki venue. Malah, dia bermain di sana sebanyak tujuh kali sepanjang karier bola sepaknya.

Lebih mengagumkan? Dia tidak pernah tewas di Lucas Oil, dan Ahad adalah kali pertama dia pergi tanpa trofi untuk melambangkan kemenangannya.

Bercakap tentang resume yang luar biasa.

McLaurin, lulusan Sekolah Tinggi Katedral Indianapolis, adalah juara negeri empat kali di negeri Indiana. Dia dinamakan Indiana Mr. Football 2013 sebagai senior, menamatkan tahun itu dengan 58 penerimaan untuk 953 ela dan lapan touchdown dan 744 ela bergegas dan enam lagi markah di atas tanah.

Eksploitasi Buckeye beliau terkenal di sekitar sini, tetapi mungkin kami belum mengakui sepenuhnya empat resepsi sejauh 170 ela dan tiga touchdown yang dia lakukan menentang Wisconsin dan Northwestern dalam perlawanan gelaran Sepuluh Besar berturut-turut pada 2017 dan ’18.

Dan, sudah tentu, prestasi enam tangkapan, 113 ela menentang Colts bukanlah apa-apa untuk menggoncang kayu sama ada. Dia dipanggil Scary Terry atas sebab tertentu, dan dia menunjukkan kepada semua orang sebabnya dengan perlawanan clutch dalam kemenangan 17-16 pasukannya pada hari Ahad.

McLaurin bagus. Dia sangat baik. Saya akan terus menulis tentang dia selagi awak mengizinkan saya. Bunyi bagus, semua?

MENANG DAN MASUK. Undian undian Top 25 Playoff Bola Sepak Kolej pertama musim ini akan dikeluarkan pada pukul 7 malam pada hari Selasa, dan jika saya seorang pertaruhan, saya akan mengatakan bahawa Buckeyes mungkin tidak akan menjadi pasukan No. 1 di negara ini.

Tetapi patutkah itu membuat peminat Ohio State kecewa?

The Buckeyes kini menduduki tempat kedua dalam Tinjauan Jurulatih dan terikat di tempat kedua dalam Tinjauan AP dengan Tennessee. Dalam kedua-dua tinjauan pendapat, mereka berada di belakang Georgia. Namun, bukan begitu Andy Staples dari The Athletic melihat tiga pasukan teratas. Penulis senior bola sepak kolej meneliti resume 13 pasukan dia percaya boleh membuat playoff tanpa mengetahui program yang menghasilkan nombor, yang menyebabkan dia membuat kesimpulan yang berbeza.

Walaupun saya cukup tahu tentang pasukan ini untuk membuat tekaan terpelajar tentang identiti mereka berdasarkan nombor mereka, saya menanggalkan nama pasukan daripada hamparan saya sebelum saya mula menyusun statistik. Harapan saya ialah saya akan lupa pasukan mana yang sepadan dengan surat mana. Dengan cara itu, saya boleh membuat kedudukan berdasarkan semata-mata pada apa yang telah dilakukan oleh pasukan musim ini dan bukan pada nama jenama, kejayaan atau kegagalan lalu atau gabungan persidangan.

Adakah itu menjadikan kedudukan ini objektif? Sudah tentu tidak. Kedudukan adalah secara subjektif sifatnya. Pada satu ketika, saya perlu melihat dua (atau tiga atau empat) set data yang kelihatan agak serupa dan memutuskan yang mana satu untuk diletakkan di atas yang lain.

Staples kemudian menyusun beberapa set data, termasuk Bill Connelly Kedudukan ramalan SP+kekuatan jadual (FPI), kekuatan rekod (FBI), SP+ Quad 1 dan Quad 2 kemenangan, mata bersih setiap kedudukan pacuan, ela setiap kedudukan permainan dan ela dibenarkan setiap kedudukan permainan.

SEKOLAH

REKOD

SP+

SOS (FPI)

SOR (FPI)

Quad 1 Menang

Quad 2 Menang

PPD

YPP

YPP Dibenarkan

PASUKAN A

8-0

2

75

5

1

3

2

4

9

PASUKAN B

8-0

1

52

2

2

3

1

1

8

PASUKAN C

8-0

5

19

1

3

2

5

3

39

Hanya menggunakan metrik ini, Staples meletakkan pasukan dalam susunan ini:

  1. Pasukan B

  2. Pasukan A

  3. Pasukan C

Lampirkan nama sekolah pada pasukan ini, dan kedudukan Staples akan kelihatan seperti ini:

  1. Ohio State (Pasukan B)

  2. Georgia (Pasukan A)

  3. Tennessee (Pasukan C)

Oleh itu, Staples percaya Ohio State mempunyai resume terbaik dalam bola sepak kolej – iaitu, tanpa sifat subjektif nama jenama, kejayaan masa lalu atau gabungan persidangan.

Tetapi, sekali lagi, jawatankuasa itu mungkin akan meletakkan Buckeyes di No. 2 atau bahkan No. 3 dalam tinjauan pendapat pertama mereka, dan anda secara teknikalnya berhak untuk kecewa. Tetapi berita baiknya ialah Ohio State tidak perlu tinggal di sana jika ia terus menang, menewaskan Michigan dan mengalahkan wakil Big Ten West dalam kejohanan persidangan.

Intinya adalah ini: Menang dan masuk. Itu selalu menjadi mantra CFP, dan ia sangat sesuai untuk Ohio State pada tahun 2022. Resume terbaik atau tidak – pasukan No. 1 atau tidak – dapatkan tempat duduk di meja. , dan kemudian anda boleh memenangi keseluruhan perkara dang.

LAGU HARI INI. “Someone Like You” oleh Noah Kahan ft. Joy Oladokun.

CUT TO THE CHASE. Adakah kesukaran membuat anda lebih kuat? Para saintis mengatakan tidak selalu… Instagram cuba menyambung semula pengguna dikunci daripada akaun… Perniagaan kecil bersedia untuk pembeli percutian yang berhati-hati… Begini caranya dengan betul cas bateri telefon anda.

JANGAN LUPA: Undi pemain pertahanan hoki ais wanita Ohio State Sophie Jaques untuk memenangi Anugerah AAU James E. Sullivan (Tekan di sini).We want to say thanks to the writer of this article for this incredible web content

Sesi Tengkorak: JT Tuimoloau Mahu Mencipta Sejarah, Permainan Barisan Pertahanan Ohio State Telah Cemerlang dan Terry McLaurin Tidak Terkalahkan di Stadium Lucas Oil


Our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/