Sesi Tengkorak: Ryan Day Fikir Iowa Memainkan “Bola Sepak Pelengkap,” Brian Hartline ialah Jurulatih Kedudukan Terbaik di Amerika dan Tommy Eichenberg ialah Stud Mutlak

Kami hanya tinggal sehari lagi untuk pasukan bola sepak The Ohio State University turun padang buat kali ketujuh pada musim 2022. Dan, kawan, itu membuat saya gembira.

Separuh kedua musim akan bermula. The Buckeyes mempunyai tugas untuk dilakukan.

Jom selamat berhari Jumaat, boleh?

BAIK, TIDAK TEPAT. Pada lebih daripada satu kali minggu ini, Ryan Day telah menyifatkan Iowa sebagai “pelengkap,” malah mendakwa bahawa Hawkeyes “sebagai pelengkap seperti sesiapa sahaja” dalam rancangan radio mingguannya di 97.1 The Fan.

Saya sama sekali tidak mengharapkan Day akan menyampahkan lawannya, oleh itu menawarkan mereka bahan papan buletin pada hari-hari menjelang perlawanan dengan Buckeyes. Walau bagaimanapun, saya fikir dia mampu untuk menggunakan sedikit coachspeak apabila bercakap tentang mereka setiap minggu, terutamanya apabila menerangkan kesalahan Iowa seiring dengan pertahanannya.

Daripada 131 pasukan FBS, Hawkeyes menduduki tempat No. 124 dalam kecekapan serangan, No. 128 dalam letupan, No. 131 dalam mata setiap peluang pemarkahan dan No. 129 dalam letupan marginal terburu-buru. Sementara itu, mereka menduduki tempat No. 13, No. 1, No. 2 dan No. 1 dalam kategori pertahanan masing-masing.

Iowa adalah, sebenarnya, pasukan bola sepak paling tidak pelengkap yang pernah wujud dalam anggaran tidak rasmi dan tidak diselidik saya. Maksud saya, ayuh, Jurulatih, anda tidak boleh melihat metrik ini dan mengatakan kesalahan Hawkeye menahan penamatnya setiap minggu.

Saya faham Hari itu dan beberapa jurulatih lain mempunyai parut dari permainan 2017. Kesalahan Iowa bukanlah sesuatu yang istimewa pada tahun itu, sama ada, dan ia akhirnya menjatuhkan bom 55 di kepala Ohio State. Tetapi sudah lima tahun, dan Hawkeyes entah bagaimana lebih teruk dalam menggerakkan bola ke atas padang dan menjaringkan mata.

Ia teruk, kawan-kawan.

Pada Sabtu, Bill Landis dari Saingan berkata kita akan menonton “serangan ofensif Negeri Ohio terhadap Iowa dan serangan Iowa terhadap kita semua.” Saya sendiri tidak boleh meletakkannya lebih baik. The Buckeyes tidak akan mengalami sebarang kemalangan menentang Hawkeyes “pelengkap” ketika mereka melayari kemenangan selesa dengan Gus Johnson dan Joel Klatt atas panggilan untuk FOX Big Noon.

TERBAIK DALAM BIZ. Bercakap tentang Klatt, kandungannya telah menghasilkan beberapa bahan Sesi Tengkorak yang sangat baik dalam beberapa minggu kebelakangan ini. Dia meneruskan rentak itu sebelum perlawanan Iowa, mendakwa bahawa Brian Hartline adalah jurulatih kedudukan terbaik dalam bola sepak kolej.

Dan, dia tidak salah.

Sebelum menonton klip itu, saya tidak memerlukan sebarang keyakinan bahawa Hartline adalah jurulatih kedudukan terbaik dalam sukan ini. Semua orang yang mengikuti bola sepak Ohio State tahu itu adalah benar. Bagaimanapun, penjelasan Klatt tentang perbualannya dengan Jaxon Smith-Njigba pada musim panas mengukuhkan lagi kepercayaan saya terhadap Hartline.

Sebagai wartawan menewaskan Ohio State sejak dua musim lalu, saya pernah mendengar Smith-Njigba bercakap berdozen kali selepas latihan, permainan dan di Big Ten Media Days pada bulan Julai. Dia tak banyak cakap. Tetapi apabila bercakap tentang Hartline, Klatt menyatakan “tahap perincian” yang digunakan oleh Smith-Njigba dalam perbualan mereka adalah menarik.

Sudah tentu, Klatt mungkin terlibat dalam hiperbola – saya tidak tahu. Tetapi saya tidak mempunyai sebab untuk mempercayai mengapa dia melakukannya. Nampaknya Hartline telah membenamkan begitu banyak maklumat ke dalam kepala Smith-Njigba sehingga dia tidak boleh mengelak daripada bercakap mengenainya, terutamanya dalam tetapan satu lawan satu di luar rekod.

Bagi saya, itulah tanda seorang jurulatih bola sepak yang baik. Pemain Hartline mempelajari dan mengekalkan maklumat dan menggunakannya pada permainan mereka pada kadar yang luar biasa, yang telah membuktikan keajaiban bagi Ohio State. Buckeye Nation perlu melindungi lelaki ini dalam apa jua keadaan.

TOMMY EICHENBERG, SEMUA. Tidak cukup yang boleh dikatakan tentang transformasi Tommy Eichenberg di bawah Jim Knowles. Lelaki itu bergerak pantas, bermain menuruni bukit dan membuat permainan di pertahanan Ohio State. Oh, dan dia mengetuai pasukan dengan 305 snap musim ini, jadi dia banyak melakukan perkara itu.

Eichenberg telah menyinar dalam semua aspek pada tahun 2022, tetapi menurut Pro Football Focus, gred larian 88.4 Buckeyes tahun keempat bersinar paling terang, ketika dia mengetuai semua pertahanan Sepuluh Besar dalam kategori itu.

Saya rasa itu gred yang anda perolehi dan pengiktirafan yang anda terima apabila anda telah melakukannya an tangki mutlak untuk enam perlawanan. Dalam pertandingan tersebut, Eichenberg telah melakukan 50 tekel, enam tekel untuk kekalahan dan 2.5 karung, memperoleh anugerah pemain terbaik minggu ini dan Sepuluh Besar pemain mingguan sepanjang perjalanan.

Eichenberg telah hebat untuk Ohio State musim ini, dan Buckeyes memerlukannya untuk terus bermain di peringkat tinggi sebagai ketua pertahanan. Daripada apa yang dia tunjukkan setakat ini pada tahun 2022, saya tidak nampak dia perlahan dalam masa terdekat.

DI ATAS TIKAR. Orang ramai, sudah tiba masanya untuk bercakap tentang gusti Ohio State ketika Buckeyes bersiap sedia untuk satu musim dengan harapan untuk memenangi kejohanan Sepuluh Besar dan NCAA.

Walaupun saya pasti ada yang menganggap program Tom Ryan sebagai kuda hitam untuk memenangi semuanya, jika anda bercakap dengan ketua jurulatih veteran, dia akan memberitahu anda pasukannya menjangkakan untuk memenangi keseluruhan perkara dang.

Sepanjang dua tahun lepas yang meliputi gusti Ohio State, saya telah mengetahui bahawa Buckeyes sedang menggatal untuk satu persidangan dan gelaran kebangsaan, dan pasukan 2022-23 mempunyai peluang yang nyata untuk mencapai kejayaan tersebut. Musim ini – musim yang boleh berakhir dengan trofi yang dinaikkan – anda boleh menyaksikan perjalanan Ohio State ke puncak teratas di Pusat Covelli atau dalam keselesaan rumah anda.

Awal tahun ini, saya meramalkan Malik Heinselman, Nik Bouzakis (atau Jesse Mendez), Dylan D’Emilio, Sammy Sasso, Paddy Gallagher, Carson Kharchla, Ethan Smith, Kaleb Romero, Gavin Hoffman dan Tate Orndorff akan menjadi barisan 10 orang untuk Buckeyes. Walau bagaimanapun, itu semua boleh berubah pada Wrestle-Off tahunan pada 27 Okt. di Pusat Covelli (terbuka kepada orang ramai dengan kemasukan percuma).

Selepas acara itu, pemain permulaan Buckeyes akan ditetapkan semasa mereka menyelami jadual musim biasa yang sangat mencabar. Namun, pemain beregu itu – termasuk beregu dengan juara bertahan NCAA Penn State, juara Sepuluh Besar bertahan Michigan dan pemenang gelaran kebangsaan 24 kali Iowa – hanya akan menyediakan Buckeyes untuk kejohanan pasca musim yang akan datang pada Februari dan Mac 2023.

Jadi, jangkaan ditetapkan. Ahli gusti dikondisikan dan dilatih untuk tahun istimewa di Columbus. Mari kita lihat sama ada mereka boleh bangkit.

LAGU HARI INI. “TNT” oleh AC/DC.

CUT TO THE CHASE. Saman gegaran terhadap NCAA boleh menjadi yang pertama sampai ke juri… Perjalanan Qatar selama 12 tahun sebagai tuan rumah Piala Duniat mempunyai 1 bulan lagi… Eclipse the dog, dikenali kerana menaiki bas seorang diri ke taman anjing, sudah mati (Saya sedih tentang yang ini)… Tinggi di pergunungan, kambing dan biri-biri berhadapan dengan garam… Dunia telah mempunyai beberapa kad Pokémon yang mahal.We would love to give thanks to the author of this post for this awesome content

Sesi Tengkorak: Ryan Day Fikir Iowa Memainkan “Bola Sepak Pelengkap,” Brian Hartline ialah Jurulatih Kedudukan Terbaik di Amerika dan Tommy Eichenberg ialah Stud Mutlak


We have our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/