Siapa 49ers pilih dalam draf olok-olok dua pusingan terbaru McShay

Terdapat banyak spekulasi mengenai siapa yang akan dipilih oleh 49ers pertama dalam Draf NFL 2022, dan satu olok-olok baru-baru ini membuat spekulasi bahawa San Francisco akan menggunakan pemilihan pusingan kedua untuk merancang keperluan masa hadapan.

Selepas berdagang dalam draf tahun lepas untuk memilih suku belakang Trey Lance, 49ers akan memasuki draf lewat daripada kebanyakan pasukan dengan pilihan pertama mereka di No. 61 pada pusingan kedua. Tetapi organisasi mempunyai kebolehan untuk mencari pemain berharga di mana-mana kedudukan draf (lihat George Kittle).

Dengan beberapa pemain utama menuju ke tahun terakhir kontrak mereka musim ini, termasuk nama besar seperti Deebo Samuel dan Nick Bosa, yang pastinya akan dibayar, 49ers boleh menggunakan draf untuk memastikan mereka mempunyai kedalaman di posisi lain yang akan terjejas oleh agensi bebas yang akan datang.

Bahagian kedua pasukan menjadi perhatian musim lalu, jadi masuk akal untuk merangka rangsangan yang sangat diperlukan ke bahagian belakang pertahanan.

Pakar draf NFL ESPN Todd McShay meramalkan San Francisco akan melakukan perkara itu dalam dirinya draf olok-olok dua pusingan dikeluarkan pada hari Selasa, di mana dia meminta 49ers memilih keselamatan menjelang tahun kontrak terakhir Jimmie Ward.

No. 61 keseluruhan: Nick Cross, S

The belakang pertahanan Maryland memulakan kesemua 13 perlawanan untuk Terps sebagai pemain muda pada 2021, di mana dia menjaringkan terjahan kedua terbanyak pasukan (66) dan mengetuai pertahanan dengan tiga pemintasan dan dua rabaan paksa. Cross juga mempunyai tiga guni musim lalu dan tiga kali Honorable Mention All-Big Ten.

ESPN mempunyai kedudukan Cross No. 5 pada kedudukannya dan No. 53 secara keseluruhan, dan dia berlari 4.34 40-yard dash di NFL Combine dengan lompatan menegak 37 inci dan lompatan luas 130 inci.

“Selamat datang ke draf, San Francisco! Dengan Jimmie Ward memasuki tahun terakhir perjanjiannya, Niners mungkin melihat ke peringkat kedua di sini,” kata McShay. “Pada 6 kaki dan 212 paun, Cross mempunyai saiz yang besar, kelajuan pemadang tengah dan banyak serba boleh.”

Bersama-sama dengan ketidakpastian masa depan yang menyelubungi Ward, keselamatan Jaquiski Tartt kekal sebagai ejen bebas selepas memulakan 14 perlawanan untuk San Francisco musim lalu dan mencatatkan 66 terjahan yang tinggi dalam kerjaya. Walaupun 49ers baru-baru ini menandatangani keselamatan George Odum Dengan kontrak tiga tahun, Cross boleh menyertai pasukan dan berkembang bersama Talanoa Hufanga, yang 49ers memilih No. 180 keseluruhan pada pusingan kelima draf 2021. Dengan Tarvarius Moore juga dalam pasukan, pilihan Cross di No. 61 akan memberikan banyak kedalaman pada keselamatan.

BERKAITAN: Senario terbaik Jimmy G dengan pilihan perdagangan semakin mengering

Penganalisis NFL.com Lance Zierlein memberikan Cross perbandingan NFL tentang keselamatan Washington Commanders Kamren Curl dan menyifatkan pemain berusia 20 tahun itu sebagai “pelantun” pertahanan Maryland, dengan pencerobohan dan letupan yang cukup untuk membuang lawan keluar dari kelab.

“Dia adalah pemain mengejar yang berusaha untuk membuat kenyataan mengenai kesan dan mempunyai kuasa henti yang mengagumkan berhampiran garisan atau sebagai penyerang di padang terbuka,” kata Zierlein. “Dia seorang penggerak linear yang ketat, jadi menyelak dan terbang bukanlah pakaiannya yang kuat. Dia mampu dipadankan dengan kebanyakan perisa hujung yang ketat dan akan menjadi paling selesa dalam perlindungan yang membolehkannya bermain dengan pencetus menuruni bukit. Dia mempunyai perangai, saiz dan ketangguhan untuk menjadi permulaan dalam liga.”

Muat turun dan ikuti 49ers Talk Podcast

We want to give thanks to the writer of this short article for this amazing web content

Siapa 49ers pilih dalam draf olok-olok dua pusingan terbaru McShay


Take a look at our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/