Simpulan Kecederaan Bola Sepak Fantasi Untuk NFL RB: Kemas Kini Minggu 4 untuk Dalvin Cook, D

Simpulan Kecederaan Bola Sepak Fantasi Untuk NFL RB Kemas Kini

Di bawah anda akan menemui kami kecederaan bola sepak fantasi pusingan untuk berlari belakang pada 28 September, keluar dari minggu ketiga aksi NFL. Terdapat perkembangan baharu mengenai status kecederaan pelbagai pemain belakang NFL, termasuk Dalvin Cook, D’Andre Swift, Joe Mixon, dan David Montgomery.

Musim bola sepak fantasi mungkin masih muda, tetapi setiap keputusan, transaksi dan perubahan barisan adalah penting. Ini adalah beberapa kecederaan utama yang perlu disemak oleh pengurus sepanjang hari menjelang Minggu 4.

Mari lihat kemas kini untuk beberapa pemain lari dan lihat sama ada mereka boleh bermain dalam Minggu 4.

Promosi yang Ditampilkan: Dapatkan bonus deposit $25 DAN Pas Premium NFL musim penuh di rumah dengan mendaftar Tiada Kelebihan Rumahrumah eksklusif peraduan pilih rakan sebaya dan sehingga 20X ganjaran berbanding rumah.
Daftarlah sekarang!

Kemas Kini Kecederaan Dalvin Cook

Cook mengalami bahu terkehel pada hari Ahad, membuka pintu kepada Alexander Mattison untuk mempunyai peranan yang diperluaskan. Walau bagaimanapun, nampaknya Cook boleh kembali tidak lama lagi. Punggung yang berbakat mempunyai sejarah terkehel bahu serta koyakan labral yang tidak diperbaiki. Dia mungkin akan memakai tali pinggang dalam perlawanan akan datang dan sepatutnya cukup sihat untuk bermain pada pagi Ahad di London. Melainkan Cook mencederakan semula bahu, kecederaannya yang sedia ada dan kehadiran abah-abah tidak sepatutnya menjejaskan nilai fantasinya. Dia masih berada dalam julat pertengahan RB1 menentang Saints, dengan mengandaikan dia aktif.

Kemas Kini Kecederaan D’Andre Swift

Swift mengalami bahu terseliuh pada Minggu 3 yang meletakkannya dalam peranan kedua di belakang Jamaal Williams. Ketua jurulatih Dan Campbell berkata pada hari Selasa bahawa Swift boleh mendapat manfaat dengan melangkau dua perlawanan seterusnya untuk membiarkan bahunya pulih, kemudian kembali selepas minggu selamat tinggal Lions. Walaupun masih belum dapat dilihat sama ada Campbell meneruskan rancangan ini, pengurus fantasi harus bersedia untuk tanpa Swift selama hampir sebulan. Dengan ketiadaannya, Williams akan melihat lebih banyak penglibatan sebagai pelari dan penerima, kedudukan sebagai WR2 jarak pertengahan.

Kemas Kini Kecederaan Joe Mixon

Mixon (buku lali) dihadkan dalam latihan pada hari Isnin, kemudian dinaik taraf kepada peserta penuh pada hari Selasa. Melainkan dia mengalami kemunduran, nampaknya dia harus bermain pada pusingan pendek pada Khamis ini. Namun, pengurus fantasi yang melabur dalam ketersediaan Mixon mungkin mempertimbangkan untuk menambah sandaran Mixon, Samaje Perine, jika mereka mempunyai bangku kosong atau tempat IR.

Kemas Kini Kecederaan David Montgomery

Montgomery meninggalkan perlawanan Ahad lebih awal dan dengan cepat didiagnosis dengan kecederaan lutut dan buku lali. Walaupun ia membimbangkan bahawa dia mengalami dua kecederaan berbeza dalam satu perlawanan, ketua jurulatih Matt Eberflus memberikan sedikit kejelasan mengenai ketersediaan Montgomery, melabelnya sebagai “hari-hari” dan enggan mengulas sama ada dia boleh mendarat di simpanan yang cedera. Buat masa ini, kemungkinan dia bermain dalam Minggu 4 adalah kurang memberangsangkan. Selagi Montgomery diketepikan, anak muda yang meledak Khalil Herbert mempunyai tipu daya sebagai pilihan RB2 pertengahan hingga tinggi yang mantap dalam bola sepak fantasi.

Hanya beberapa minggu selepas ditembak dalam cubaan rompakan, Robinson kembali ke padang bola sepak dan menjalankan laluan sebelum perlawanan Ahad menentang Eagles. Robinson tidak boleh kembali sehingga Minggu 5, tetapi sebaik sahaja dia menyertai semula senarai aktif, rookie itu boleh bersaing dengan Antonio Gibson untuk berkongsi sentuhan, memberikannya daya tarikan fantasi. Pengurus fantasi dengan tempat IR kosong harus mencari untuk menambah Robinson sekiranya dia mengukir peranan yang besar. Senario terburuk, dia kekal sebagai pilihan mendalam dan boleh digugurkan dalam beberapa minggu.

Homer (tulang rusuk) keluar Minggu 3 lebih awal. Selepas kekalahan hari Ahad, Seahawks menandatangani Godwin Igwebuike, menunjukkan ketersediaan Homer untuk Minggu 4 sangat diragui. Tidak kira sama ada Homer aktif pada hari Ahad ini, dia dan Igwebuike harus ditinggalkan dalam kebanyakan liga fantasi.

Muat turun Apl Mudah Alih Berita & Makluman Percuma Kami

Seperti apa yang anda lihat? Muat turun aplikasi bola sepak fantasi kami yang dikemas kini untuk iPhone dan Android dengan berita pemain 24×7, makluman kecederaan, kedudukan, mula/duduk & banyak lagi. Semua percuma!

1662712141 21 Perlawanan WRCB untuk Sasaran dan Turun Taraf Minggu 1

Menang Besar Dengan RotoBaller

Pastikan anda juga menyemak semua harian kami yang lain pasal bola sepak fantasi dan analisis untuk membantu anda menetapkan barisan pemenang tersebut, termasuk video YouTube RotoBaller baharu ini:


1664413744 494 Simpulan Kecederaan Bola Sepak Fantasi Untuk NFL RB Kemas KiniWe wish to thank the author of this short article for this amazing web content

Simpulan Kecederaan Bola Sepak Fantasi Untuk NFL RB: Kemas Kini Minggu 4 untuk Dalvin Cook, D


Our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/