Skor 76ers lwn. Heat, takeaways: James Harden, Joel Embiid mendahului Philadelphia untuk kemenangan penting dalam Game 4 ke atas Miami

Philadelphia 76ers mempunyai kehidupan baharu dalam siri separuh akhir Persidangan Timur menentang Miami Heat berikutan kemenangan 116-108 mereka dalam Permainan 4 pada malam Ahad. Selepas tewas dalam dua perlawanan pertama tanpa khidmat Joel Embiid, Philadelphia telah bangkit dalam a. jalan utama di tingkat rumah mereka dengan calon MVP pasukan di lantai.

Akhirnya, Jimmy Butler mendahului semua penjaring dengan 40 mata tetapi ia adalah serangan seimbang Sixers, diketuai oleh James Harden 31 mata, sembilan bantuan dan tujuh lantunan yang akhirnya membawa kepada kemenangan untuk Philly sehingga siri itu. Kedua-dua pasukan ini akan bertanding di South Beach pada malam Selasa dalam Permainan 4 dengan tip pembukaan dijadualkan pada jam 7:30 malam Berikut ialah perlawanan terbesar dari Permainan 4.

1. Adakah James Harden yang sebenar boleh berdiri?

James Harden adalah pemain terbaik Philadelphia pada hari Ahad. Angka-angka itu, dalam keadaan hampa, adalah cemerlang: 31 mata, sembilan bantuan dan tujuh lantunan adalah jenis pengeluaran yang perlu dijangkakan oleh pasukan daripada pemain yang telah dilaburkannya sebanyak Philly di Harden. Dia membuat hampir sebanyak 3 mata (enam) seperti yang dilakukan oleh Heat sebagai satu pasukan (tujuh).

Namun, saya tidak boleh tidak tertanya-tanya apa yang dikatakan tentang Harden bahawa ini adalah jenis persembahan yang dia mendapat pujian. Lagipun, dia purata hanya kurang 34 mata, lapan bantuan dan tujuh lantunan dua musim lalu. Ini bukan puncak James Harden. Ini bukan sekadar melontarkan kepada dirinya yang lama. Dia hanya membuat dua pukulan dua mata dalam keseluruhan permainan. Dia sememangnya lebih agresif sebagai penyerang, dan 10 percubaan lontaran percumanya adalah yang kedua terbanyak yang diperolehnya selepas musim ini. Tetapi ia tidak seolah-olah dia menemui semula langkah pertamanya yang lama. Harden telah merembat 28.3 peratus pada 3s dalam lapan perlawanan playoff terakhir Philly. Itu bukan dia sebenarnya. Tetapi tidak juga 6 daripada 10 dan tanpa penggambaran panas itu, perbualan yang mengelilingi persembahannya mungkin tidak banyak berubah.

Pemarkahan bukan semua yang Harden lakukan. Walaupun dalam keadaan berkompromi, dia telah menjadi perancang terkenal untuk Philly sepanjang pasca musim. Tetapi saya tidak fikir kita cukup pada titik di mana kita boleh melihat acara 30 mata sebagai sesuatu yang kita boleh jangkakan daripada Harden dengan kerap. Ada kemungkinan bahawa varians menembak berubah terhadapnya dalam Permainan 5 dan kami kembali ke tempat kami bermula.

2. Butler melakukannya

Jimmy Butler adalah penjaring yang hebat, tetapi tidak selalunya seorang yang sangat bersemangat. Dia suka bermain dalam kesalahan egalitarian Miami. Dia tidak akan mengambil 20 tembakan setiap malam dengan pilihan. Postseason ini baru sahaja memaksa tangannya. Dia menjaringkan 40 dalam kekalahan Permainan 4, tetapi sehingga Bam Adebayo menjaringkan gol pada lewat permainan, dia mendapat tiga kali lebih banyak mata daripada semua rakan sepasukannya. Selepas purata 21.4 mata setiap perlawanan pada musim biasa, Butler berada di hampir 30 mata dalam playoff. Dia menjaringkan hanya di bawah 40 peratus mata Miami dalam dua perlawanan pasukan ini baru sahaja bermain di Philadelphia.

Persoalannya di sini menjadi… adakah sesiapa lagi boleh bertindak menyerang untuk Heat? Sesiapa sahaja? Kyle Lowry berhadapan dengan kecederaan hamstring yang teruk. “Saya akan katakan seperti ini, anda tidak mahu bermain dengannya,” Lowry berkata selepas Permainan 4. The Heat tidak pernah meminta Adebayo memikul beban penciptaan pukulan yang besar. Itulah keseluruhan tugas Tyler Herro, tetapi dia hanya mendapat 9 daripada 27 dalam dua perlawanan yang lalu.

Adakah masa untuk membersihkan Duncan Robinson? Penembak Miami bernilai $90 juta telah membuat lapan 3-pointer dalam perlawanan pembukaan playoff menentang Hawks dan hampir tidak kelihatan sejak itu. Jika tidak ada yang lain, beberapa minit Robinson mungkin menjadikan hidup lebih mudah untuk baki kesalahan, kerana Butler tidak boleh menjaringkan 40 setiap malam.

3. Kelemahan utama Miami semakin terdedah

Kesalahan Miami di sekitar Butler telah menjadi masalah sepanjang siri, tetapi kesalahan suku keempat telah menjadi kebimbangan sepanjang musim. Heat menduduki tempat ke-21 dalam penarafan serangan suku keempat musim ini dan ke-24 dalam penarafan serangan klac. Ini adalah pasukan yang direka untuk melemaskan anda di bahagian pertahanan selama 43 minit pertama supaya ia tidak perlu menjaringkan banyak gol dalam lima perlawanan terakhir. Apabila ia berlaku? The Heat menghadapi masalah.

Mempunyai Lowry sebagai penetap meja akan membuat perbezaan yang besar, tetapi nampaknya dia tidak akan cukup sihat untuk memberi impak besar dalam siri ini. Herro, walaupun dia menjaringkan gol, memberikan masalah yang berbeza. Philly beralih-memburu dia sehingga dilupakan dalam musim biasa, dan jika Harden selesa menyerang bakul sekali lagi, dia akan cuba melakukannya dalam siri ini juga. Heat membalas dengan menggandakan Harden pada percubaan memburu beberapa kali pada suku keempat, tetapi Harden adalah pemain hantaran yang bagus sehingga bermain dengan cara itu amat berbahaya. Adebayo tidak menjarakkan lantai. Tucker melakukan lebih banyak dalam teori daripada dalam amalan. Kesalahan lewat permainan Miami terlalu kerap berpunca kepada “hey Jimmy, fikir anda boleh mencipta sesuatu?”

Itu bukan masalah yang boleh diperbaiki di tengah-tengah siri playoff. Gol Miami perlu memenangi tiga suku pertama supaya gol keempat tidak menjadi masalah. Mereka hanya mempunyai lebih sedikit cara untuk menjana mata pada minit akhir berbanding Sixers.We would love to thank the writer of this short article for this outstanding web content

Skor 76ers lwn. Heat, takeaways: James Harden, Joel Embiid mendahului Philadelphia untuk kemenangan penting dalam Game 4 ke atas Miami


Discover our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/