Skor bola sepak kolej, permainan, kemas kini: Texas lwn Oklahoma State, UCLA lwn Oregon, Ole Miss lwn LSU kemas kini

Kami berada di hujung minggu yang menyeronokkan untuk bola sepak kolej.

Minggu 8 mungkin tidak mempunyai perlawanan elit seperti Tennessee vs. Alabama terbukti, tetapi masih terdapat lima permainan ranking vs ranking dan sekumpulan lain yang sangat menarik untuk pelbagai sebab.

Perlawanan marquee pertama hari ini menyaksikan No. 5 Clemson mendapat ketakutan serius daripada No. 14 Syracuse, yang mendahului pada suku keempat sebelum Harimau mengawal dan memperoleh kemenangan 27-21.

Terdapat banyak permainan lain dengan bahagian utama, persidangan dan juga implikasi Playoff Bola Sepak Kolej. Kami telah melepasi separuh musim, jadi setiap minggu menjadi lebih penting.

(Nota: Sepanjang masa ET, kemungkinan daripada BetMGM)

Masa: 3:30 petang | TV: ABC | Talian: UT -6.5 | Jumlah: 60.5

Ini adalah salah satu daripada dua perlawanan besar dalam Big 12 hujung minggu ini. Walaupun TCU dan Kansas State tidak tewas dalam permainan persidangan, Texas dan Oklahoma State hanya mempunyai satu kekalahan Big 12 setiap seorang. Texas, selepas permulaan 2-2, telah memenangi tiga perlawanan berturut-turut dan mempunyai bintang quarterback Quinn Ewers kembali dalam barisan dalam dua perlawanan terakhirnya. Sementara itu, Oklahoma State menyaksikan peluang besar hilang minggu lalu. OSU menghadapi TCU dalam pertarungan pasukan yang belum tewas dan Cowboys memaksa Katak Bertanduk di atas tali, tetapi membenarkan TCU untuk melawan dan akhirnya menang dalam masa tambahan berganda. Adakah pasukan Mike Gundy mampu bangkit selepas kekalahan yang mengecewakan?

Masa: 3:30 petang | TV: Fox | Talian: Oregon -6 | Jumlah: 70.5

UCLA tidak tewas pada 6-0 dan bangkit daripada kekalahan di tempat sendiri berturut-turut ke atas Washington dan Utah. UCLA adalah underdog sekali lagi minggu ini, tetapi kali ini ia berada di jalan raya di Oregon, kawasan lama Chip Kelly. The Bruins diketuai oleh quarterback Dorian Thompson-Robinson dan menjalankan kembali Zach Charbonnet. Di sisi lain ialah Oregon, yang telah menjadi panas sejak kekalahan buruknya pada pembukaan musim kepada Georgia. The Ducks berada di musim pertama mereka di bawah Dan Lanning, yang membantu memimpin UGA ke gelaran kebangsaan tahun lalu sebagai penyelaras pertahanan. Saman kuat Oregon sebenarnya telah menjadi kesalahannya. Selepas mencatatkan hanya tiga mata dalam kekalahan UGA, Oregon telah mencatatkan purata 49.8 mata setiap perlawanan dalam lima perlawanan sejak itu.

Masa: 3:30 petang | TV: CBS | Talian: LSU -1.5 | Jumlah: 67.5

Walaupun No. 6 Alabama ditetapkan untuk menjadi tuan rumah No. 24 Mississippi State pada tingkap 7 malam, ini terasa seperti permainan SEC yang lebih kompetitif pada jadual hari Sabtu. Ole Miss adalah 7-0 dan berada di kedudukan No. 7 di negara ini tetapi sebenarnya kurang mendapat tempat untuk lawatannya ke Baton Rouge untuk menghadapi LSU. LSU, dalam musim pertamanya di bawah Brian Kelly, telah mengalami beberapa pasang surut setakat ini pada 2022, tetapi kemenangan ke atas Florida adalah serangan LSU terbaik sepanjang tahun. Bolehkah persembahan seperti itu diteruskan ke pertarungan minggu ini dengan Ole Miss?

Masa: 8 malam | TV: FS1 | Talian: TCU -3.5 | Jumlah: 54.5

TCU telah menjadi salah satu cerita terbesar musim ini setakat ini. Dalam Tahun 1 di bawah Sonny Dykes, Horned Frogs dijangka akan menamatkan saingan di bahagian tengah kumpulan dalam Big 12. Sebaliknya, mereka adalah pasukan terakhir yang belum tewas dalam persidangan itu dengan 6-0 dan 3-0 dalam perlawanan liga. Sementara itu, Kansas State sepatutnya baik dan berehat selepas minggu selamat tinggal. Wildcats adalah 5-1 pada tahun itu, hanya tewas di tempat sendiri kepada Tulane dalam kekecewaan. Permulaan kukuh untuk K-State telah diterajui oleh QB Adrian Martinez. Perpindahan dari Nebraska, Martinez hanya melakukan lontaran sejauh 900 ela, tetapi dia tergesa-gesa sejauh 546 ela dan sembilan mata dan telah menjadi gandingan yang sangat baik dengan Deuce Vaughn yang berlari ke belakang. Kedua-duanya, ditambah dengan pertahanan K-State yang kukuh, akan memberikan cabaran besar kepada TCU.

Apa lagi yang berlaku setakat ini

We wish to give thanks to the writer of this article for this outstanding content

Skor bola sepak kolej, permainan, kemas kini: Texas lwn Oklahoma State, UCLA lwn Oregon, Ole Miss lwn LSU kemas kini


You can find our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/