Skor Cowboys vs. Lions, takeaways: Dak Prescott menang sebagai balasan apabila Dallas membenam Detroit yang terdedah kepada pusing ganti

Ia adalah pertandingan yang memeranjatkan skor rendah, tetapi Dallas Cowboys bagaimanapun memperoleh kemenangan kelima mereka musim ini pada hari Ahad, mengalahkan Detroit Lions 24-6.

Kebanyakan perbincangan sebelum perlawanan adalah mengenai kepulangan Dak Prescott, tetapi kesalahan hantaran Dallas agak tenang dalam pertandingan ini dan ia mengambil masa sehingga dua minit terakhir permainan sebelum Prescott (19 daripada 25 untuk 207 ela) melontar hantaran mendarat pertamanya musim ini. Sebaliknya, Cowboys bersandar pada pertahanan mereka dan menjalankan permainan hampir sepanjang petang. Dallas sebenarnya ketinggalan 6-3 pada separuh masa, tetapi menjaringkan tiga gol pada separuh masa kedua dan tidak membenarkan Lions masuk ke zon akhir sama sekali.

Detroit, yang memasuki permainan tanpa D’Andre Swift, kehilangan Amon-Ra St. Brown pada pemanduan kedua permainan dengan gegaran otak. Tanpa dua ancaman serangan teratas mereka, Lions sebenarnya masih berjaya menggerakkan bola dengan cukup cekap (5.6 ela setiap permainan), tetapi mereka menjejaskan diri mereka dengan melakukan lima pusing ganti dan mengambil lima guni. Kesalahan-kesalahan itu adalah semua yang Dallas perlukan untuk meraih kemenangan semula.

Berikut adalah beberapa lagi perkara yang perlu diketahui tentang permainan ini.

Mengapa Cowboys menang

Pusing ganti tepat pada masanya, pertahanan kedekut dan permainan larian yang kuat. The Lions menjaringkan sekurang-kurangnya 24 mata dalam setiap empat perlawanan pertama musim ini (dan sekurang-kurangnya 35 dalam tiga daripadanya) sebelum diketepikan oleh Patriots dalam perlawanan kelima mereka. Dallas mengekalkan Detroit hanya dengan enam mata dalam satu ini, dengan empat pusing ganti dan empat guni yang dinyatakan di atas menetapkan nada untuk persembahan itu. The Cowboys juga mendapat permainan besar daripada Ezekiel Elliott (dua touchdown di atas tanah) dan Tony Pollard (109 ela ela pada 14 sentuhan). Selain itu, Prescott adalah cekap (8.3 ela setiap percubaan), jika tidak semestinya meletup semasa kembalinya daripada ibu jari yang patah.

Kenapa Singa kalah

Pusing ganti. Itu sahaja. Untuk kebanyakan permainan, Lions dan Cowboys pada dasarnya adalah walaupun dalam masa penguasaan, ela setiap permainan, ela setiap larian dan ela setiap hantaran. Tetapi Detroit membalikkan bola empat kali, dan Dallas membelokkannya sekali sahaja. Jared Goff dipintas sekali setiap satu oleh Trevon Diggs dan Jourdan Lewis, Jamaal Williams tewas di garisan gol apabila Detroit mempunyai peluang untuk mendahului, dan dengan Detroit memerlukan dua pemanduan terdesak untuk membuat kemunculan semula, Goff telah dipecat oleh Pemain baru Dallas Sam Williams. Kemudian, selepas Dallas menjadikannya permainan tiga skor, Goff telah dipecat oleh Micah Parsons.

Titik perubahan

Selepas Diggs memilih Goff pada awal suku ketiga, Dallas merobek pacuan tujuh permainan, 82 ela yang diketuai oleh Elliott dan Pollard. Kedua-dua larian belakang digabungkan sejauh 64 ela pada enam bawa, termasuk terjunan 1 ela Elliott ke zon akhir untuk memberikan Cowboys pendahuluan pertama mereka dalam permainan.

Serlahkan permainan

Selepas menerima pukulan jahat pada lututnya menjelang penghujung separuh masa pertama, ia kelihatan seperti Zeke mungkin mengalami kecederaan serius. Hebatnya, dia bukan sahaja kembali ke dalam permainan, tetapi kelihatan lebih baik berbanding sebelum kecederaan. Itu termasuk halangan kelajuan penuh yang tidak masuk akal untuk pemain pertahanan Lions untuk memecahkan keuntungan terbesarnya pada hari itu.

Apa yang akan datang

The Cowboys kini 5-2 selepas bermain dengan Lions dan mereka akan segera menyelesaikan bahagian NFC North dalam jadual mereka. Mereka menganjurkan Chicago Bears minggu depan, berpisah pada Minggu 9, kemudian melawat Packers pada Minggu 10 dan Viking pada Minggu 11. The Lions adalah 1-5 dan akan beraksi selama 11 minggu berturut-turut selepas mengambil bye pada Minggu 7 Bulan seterusnya menampilkan permainan di rumah menentang Dolphins dan Packers diikuti dengan perjalanan ke Chicago dan New York untuk menentang Bears dan Giants, masing-masing.

We would love to say thanks to the writer of this article for this amazing web content

Skor Cowboys vs. Lions, takeaways: Dak Prescott menang sebagai balasan apabila Dallas membenam Detroit yang terdedah kepada pusing ganti


You can view our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/