Skor Eagles vs. Viking: Jalen Hurts, Darius Slay membintangi ketika Philly menginjak-injak seluruh Minnesota

Lima tahun selepas Eagles melancarkan Viking di Lincoln Financial Field untuk mara ke Super Bowl, Philly mengalu-alukan Minnesota kembali ke bandar pada malam Isnin dengan kecekalan yang sama. Walaupun memasuki dengan harapan yang tinggi selepas kekalahan Packers pada Minggu 1, krew baru Kevin O’Connell kelihatan tidak bermaya dari awal hingga akhir, manakala Eagles Nick Sirianni boleh dikatakan menikmati prestasi terbaik kerjaya quarterback muda Jalen Hurts. Ditambah dengan pertahanan oportunistik, Hurts membantu Birds meraih kemenangan 24-7 yang tidak hampir seperti yang ditunjukkan oleh markah akhir.

Berikut ialah beberapa petikan segera dari pertarungan waktu utama malam Isnin:

Mengapa Eagles menang

Jalen Hurts secara rasmi tiba sebagai quarterback berkaliber francais, dan pertahanan Jonathan Gannon akhirnya memberikannya usaha pelengkap yang hebat. Selepas menewaskan Lions kebanyakannya dengan kakinya pada Minggu 1, Hurts adalah pakej keseluruhan dalam masa utama, memecah peringkat menengah Minnesota dari awal hingga akhir dan bergemuruh melalui terjahan sebagai pelumba QB teratas minggu ini. Dia tepat, cekap dan juga melemparkannya dalam-dalam, hanya menggunakan rodanya apabila ia diperlukan. Ia adalah persembahan pecahan sebenar yang melibatkan semua orang — AJ Brown, DeVonta Smith, Dallas Goedert, malah Miles Sanders dan Boston Scott.

Dari segi pertahanan, unit Gannon sama hebatnya, mengehadkan Justin Jefferson kepada sasaran pendek awal, menghapuskan sepenuhnya serangan terburu-buru yang diketuai Dalvin Cook, dan memetik Kirk Cousins ​​dua kali di zon merah. Sudut bintang Darius Slay mengetuai usaha itu, mengatasi Jefferson dalam liputan untuk menjadikan kesalahan Kevin O’Connell tidak berkesan dalam hampir setiap aspek. Menjelang penghujung malam, Slay mempunyai dua pilihan dan boleh dengan mudah mendapat lima, mendapat manfaat daripada Gannon menggunakan lebih banyak blitz.

Kenapa Viking kalah

Jarak terbuka luas yang mereka nikmati dalam kekalahan pembukaan musim menentang Packers tidak ditemui. Kirk Cousins ​​mendapat sokongan larian sifar, selalunya gagal berhubung dengan pasukan penerima elitnya, dan kemudian membaling secara paksa lewat sementara terdesak untuk mendapatkan percikan api. Tiada apa-apa klik pada bahagian bola pilihan Kevin O’Connell, di mana Dalvin Cook adalah bukan faktor dan penangkap hantaran bergilir-gilir menjatuhkan lontaran kunci — tiada yang lebih besar daripada skor yang dikira oleh Irv Smith Jr.

Secara defensif, unit Ed Donatell yang penuh semangat kehilangan semua gemuruhnya dari minggu sebelumnya, memainkan liputan lembut untuk membolehkan pelayaran lancar Jalen Hurts, dengan Camryn Bynum khususnya bergelut di bahagian belakang semasa sepasang pemanduan Eagles TD. Tahap tenaga nampaknya tidak pernah ada untuk Minnesota, yang purata kurang daripada empat ela setiap percubaan hantaran memasuki minit aksi yang semakin berkurangan. Patrick Peterson cuba menghidupkan semula pertarungan mereka dengan blok gol padang, tetapi sebaliknya, kelab itu malang.

Titik perubahan

Anda boleh menunjuk kepada salah satu TD kedua atau ketiga Jalen Hurts, yang mengumumkan Eagles sebagai di dalamnya untuk memenanginya di hadapan penonton tuan rumah mereka yang gemuruh. Yang pertama menyaksikan Hurts mencabut apungan dalam yang sempurna kepada Quez Watkins untuk menjaringkan gol sejauh 53 ela untuk meletakkan Philly 14-0, dan yang kedua menyaksikan QB menceroboh melalui sekumpulan pemain pertahanan Viking untuk larian TD sejauh 26 ela yang mengekalkan pasukan itu. di hadapan dengan dua markah. Minnesota kekal berbilang markah di belakang untuk baki pertandingan.

Bermain permainan

Ia kepunyaan Hurts, yang berebut mata pada separuh masa pertama merupakan peringatan utama bahawa dia adalah salah satu ancaman dwi terbaik NFL pada kedudukan itu:

Apa yang akan datang

The Eagles (2-0) akan pergi ke Washington untuk perlawanan NFC East pertama mereka tahun ini, menentang Commanders (1-1), yang tumbang kepada Lions pada hari Ahad. The Vikings (1-1), sementara itu, akan pulang ke tanah air untuk pertarungan dengan Detroit.

We would love to thank the writer of this short article for this awesome content

Skor Eagles vs. Viking: Jalen Hurts, Darius Slay membintangi ketika Philly menginjak-injak seluruh Minnesota


Our social media profiles here , as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/