Skor Langsung dan Statistik Cleveland Browns lwn Buffalo Bills – 20 November 2022 Penjejak Permainan

DETROIT (AP) Josh Allen melemparkan hantaran pendahuluan sejauh 5 ela kepada Stefon Diggs pada lewat separuh masa pertama dan Buffalo menewaskan Cleveland Browns 31-23 pada hari Ahad selepas NFL memindahkan Bil-bil‘ perlawanan di rumah ke Detroit kerana salji beberapa kaki menyelimuti barat New York.

The Bills (7-3) mengelak daripada mendahului separuh masa ketiga berturut-turut dengan menjaringkan gol pada kelima-lima milik mereka pada separuh masa kedua dan melakukan kerja yang lebih baik untuk melindungi bola.

Cleveland (3-7) bangkit dalam lapan mata, membuat sepakan onside pada saat-saat akhir yang gagal diraih oleh penerima Bills Gabe Davis dan berlari balik Taiwan Jones tersingkir dari sempadan.

Ramai penyokong dari kedua-dua pangkalan peminat hadir, melaungkan ”Let’s Go Buffalo!” dan menyalak seperti anjing.

Buffalo kehilangan kelebihannya di tempat sendiri, tetapi pasukan itu melakukan yang terbaik untuk membawa beberapa pemandangan dan terdengar biasa di Stadium Highmark, seperti hon kereta api yang berbunyi dan menyeru Bills Mafia untuk menjadi kuat pada saat-saat penting.

Buffalo, yang akan kembali ke Detroit untuk bermain Lions on Thanksgiving, mula lesu selepas seminggu terganggu oleh ribut musim sejuk.

Allen menemui rentak pada pemanduan 11 permainan, 78 ela yang mengambil masa hanya 1 minit, 40 saat dan berakhir dengan hantaran pertama Allen kepada Diggs.

The Bills menjaringkan gol touchdown pada separuh masa kedua buat kali pertama dalam empat perlawanan pada larian 5 ela Devin Singletary. Mereka juga menghalang Jacoby Brissett menyelinap di tempat keempat dan 1 dari Buffalo 27 dan menyekat gol padang pada suku ketiga sambil membina pendahuluan 22-10.

The Browns terlepas banyak peluang untuk mengekalkan harapan playoff mereka daripada pudar sepenuhnya dengan quarterback Deshaun Watson hampir tamat penggantungan 11 perlawanan NFLnya.

Brissett mempunyai hantaran yang dijatuhkan oleh Harrison Bryant dan Pharaoh Brown pada lontaran berturut-turut yang menyebabkan Cleveland mendarat dan memaksanya untuk mendahului 10-3 pada awal suku kedua.

Brissett menamatkan 28 daripada 41 untuk jarak 324 ela – dua kurang daripada kariernya yang tinggi – dan tiga touchdown tertinggi musim. Dia melemparkan hantaran touchdown sejauh 25 ela kepada Amari Cooper pada pemanduan pembukaan, hantaran gol touchdown sejauh 7 ela kepada Cooper dengan baki 4:11 yang membolehkan Browns berada dalam jarak 12 mata dan hantaran touchdown 2 ela kepada Donovan Peoples Jones dalam minit akhir.

The Bills mendapat rehat yang diperlukan apabila Brissett meraba-raba pada pertengahan suku kedua di bahagian tengah. Pada ketika itu, Buffalo tidak mengalami kekalahan pertama, ketinggalan 181 ela kepada 12 dan ketinggalan 10-3.

Allen adalah 18 daripada 27 untuk 197 ela dengan touchdown dan tiada pusing ganti. Dia melemparkan enam daripada 10 pemintasan setinggi NFLnya sepanjang tiga perlawanan sebelumnya dan meraba-raba di zon akhir semasa kejatuhan minggu lalu menentang Minnesota.

Bills berlari di belakang Singletary dan James Cook masing-masing berlari sejauh 86 ela, menghilangkan tekanan dari Allen untuk membuat permainan melalui udara.

KECEDERAAN

Browns: Permulaan C Ethan Pocic (lutut) keluar awal permainan dan digantikan oleh Hjalte Froholdt.

Bil: DE AJ Epenesa (buku lali) cedera semasa perlawanan.

SETERUSNYA

Browns: Hos Tampa Bay pada hari Ahad.

Bil: Kembali ke Ford Field untuk bermain Lions pada Thanksgiving.

AP NFL: dan

Hak Cipta 2022 STATS LLC dan Associated Press. Sebarang penggunaan atau pengedaran komersial tanpa kebenaran bertulis daripada STATS LLC dan Associated Press adalah dilarang sama sekali.We want to say thanks to the author of this article for this incredible content

Skor Langsung dan Statistik Cleveland Browns lwn Buffalo Bills – 20 November 2022 Penjejak Permainan


You can find our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/