Skor Titans lwn Packers, bawa pulang: Derrick Henry melakukan semuanya, membawa Tennessee melepasi Green Bay untuk kekal panas

Tennessee Titans mengalahkan Green Bay Packers, 27-17. The Packers jatuh kepada 4-7, manakala Titans meningkat kepada 7-3.

The Titans adalah yang pertama di papan skor pada pemanduan sejauh 83 ela yang berakhir dengan sambutan mendarat Dontrell Hilliard daripada Ryan Tannehill. The Packers mendapat mata pertama mereka melalui hantaran sentuh daripada Aaron Rodgers kepada Christian Watson. Mata tambahan telah disekat, menjadikan kedudukan 7-6.

Derrick Henry mendarat dengan tergesa-gesa sejurus sebelum separuh masa memberikan Titans mendahului 14-6. Henry bukan sahaja membuat impak di atas tanah, tetapi dia juga mempamerkan kemahiran quarterbacknya, melemparkan hantaran touchdown kepada Austin Hooper.

The Packers datang dalam masa tiga terima kasih kepada satu lagi sentuhan Watson dan penukaran dua mata yang berjaya. Tidak lama kemudian, Titans bertindak balas dengan sentuhan kedua Hooper pada malam itu, kali ini dengan lambungan dari Tannehill.

The Titans mengesahkan kemenangan dengan perhentian pertahanan pada pukulan keempat dan pendek, memberikan mereka kembali bola dengan lebih dua minit lagi dalam permainan. Mereka menjalankan satu perlawanan sebelum amaran dua minit, hantaran 51 ela kepada Treylon Burks yang meletakkan sentuhan penamat pada kemenangan yang mengagumkan.

Tannehill kini telah memenangi lima perlawanan terakhirnya, dan Titans telah memenangi tujuh daripada lapan perlawanan terakhir mereka.

Mengapa Titans menang

The Titans dominan sepanjang kebanyakan permainan dan tidak ketinggalan sekali dalam perlawanan “Thursday Night Football”. Mereka menewaskan Packers dari segi jumlah jatuh pertama, jumlah ela, laluan hantaran, ela bergegas, ela setiap permainan dan masa penguasaan. Apabila anda muncul di tempat teratas dalam banyak kategori secara menyerang, biasanya ini bermakna anda juga mendapat kemenangan.

Quarterback Ryan Tannehill memainkan permainan yang hebat, pergi 22-of-27 dengan 333 ela dan dua touchdown. Dia mempunyai satu pemintasan, tetapi ia bukan pengubah permainan.

Derrick Henry adalah bintang permainan yang lain, dengan jumlah 87 ela pada 28 larian dengan satu pendaratan tergesa-gesa dan satu hantaran ke bawah (lebih lanjut mengenainya dalam bahagian “Main Permainan”). Kesalahan kreatif ini menjatuhkan pertahanan Packers.

Rookie Treylon Burks mengetuai pasukan dalam menerima dengan 111 ela pada tujuh tangkapan, termasuk 51-yarder untuk secara rasmi memeterai kemenangan. Robert Woods juga cekap melalui udara, mengumpul 69 ela pada enam resepsi.

Mengapa Packers kalah

The Packers bermain dari belakang keseluruhan permainan dan tidak pernah mampu untuk mengejar pasukan Titans yang semakin baik apabila musim ini berterusan. The Titans tampil kelihatan lebih selesa dan lebih bersedia daripada pasukan tuan rumah.

Quarterback Aaron Rodgers mencatatkan 24 daripada 39 dengan jarak 227 ela dan dua touchdown, tetapi penerima terbuka lebar yang terlepas itulah yang paling membingungkan dan merugikan. The Titans tidak membentangkan bahagian menengah yang paling sukar untuk ditentang dalam liga, tetapi Packers membuatnya kelihatan sungguh baik dengan perjuangan serangan mereka. Hantaran terjauh Rodgers ialah lambungan 28 ela kepada Randall Cobb.

Pihak pembelaan tidak dapat menahan Tannehill, dan walaupun ia menariknya, kesalahan itu tidak dapat dimanfaatkan.

Titik perubahan

Touchdown kedua The Titans, tergesa-gesa empat ela dari Henry, melebarkan kelebihan mereka sebelum separuh masa dan memberi mereka momentum ketika mereka memasuki suku ketiga. Pertahanan kemudian menahan Packers ke gol padang untuk membuka separuh masa kedua. Ia sentiasa menjadi kemenangan untuk mengekalkan Rodgers kepada tiga mata apabila dia turun padang, walaupun dalam setahun di mana Packers tidak bermain seperti biasa.

Bermain permainan

Henry adalah pemain belakang yang luar biasa, tetapi ternyata dia juga seorang quarterback yang baik. Pada gol kedua dan gol, Henry mendapat bola, dan nampaknya dia akan melakukan yang terbaik: menumbuknya ke zon akhir. Bagaimanapun, kesalahan itu mempunyai helah yang dimainkan. Henry membaling bola kepada Austin Hooper untuk TD memanjangkan pendahuluan Titans. Selepas permainan, Henry memuji Hooper mengenai tangkapan dan menyatakan bahawa permainan itu adalah terima kasih kepada ketua jurulatih Mike Vrabel dan kakitangan serangan.

Apa yang akan datang

The Titans akan menjadi tuan rumah kepada Cincinnati Bengals minggu depan, yang 5-4 menuju ke hujung minggu. The Bengals berharap bahawa penerima luas Ja’Marr Chase boleh kembali pada Minggu 12 menentang Tennessee. Chase telah diketepikan kerana kecederaan pinggul.

The Packers menuju ke Philadelphia untuk menghadapi Philadelphia Eagles. Philly baru sahaja kalah dalam perlawanan pertama musim ini, jatuh kepada Washington Commanders pada Minggu 10. Itu meletakkan mereka pada kedudukan 8-1 menjelang hujung minggu dan di tempat pertama dalam NFC, memiliki pemecah seri ke atas Minnesota Vikings 8-1.

We would love to thank the author of this article for this outstanding content

Skor Titans lwn Packers, bawa pulang: Derrick Henry melakukan semuanya, membawa Tennessee melepasi Green Bay untuk kekal panas


You can view our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/