Steelers, Mitchell Trubisky sudah mendengar nyanyian Kenny Pickett — dan untuk alasan yang baik

Kenny Pickett secara rasmi adalah lelaki paling popular di Pittsburgh.

Pada petang Ahad, sebagai Steelers kehilangan pembuka rumah mereka kepada New England Patriots, terdapat sekurang-kurangnya dua kali apabila mikrofon siaran CBS menangkap orang ramai di Stadium Acrisure sambil melaungkan “KEN-NY! KEN-NY!” dan menyatakan hasrat mereka supaya Mitchell Trubisky ditarik memihak kepada quarterback rookie. Dan ia bukan hanya peminat – Steelers yang sudah lama mengalahkan wartawan Ed Bouchette tweet dia sudah cukup melihat dari Trubisky juga.

Ia adalah masalah yang dihadapi oleh setiap pasukan apabila ia bergelut secara menyerang dan terdapat sama ada pemain suku belakang yang terkenal atau menarik di bangku simpanan di belakang pemain utama. Dan untuk bersikap adil, terdapat banyak kritikan yang dilemparkan kepada penyelaras yang menyinggung Matt Canada.

Yang berkata, peminat tidak melaungkan seseorang untuk menggantikannya dia. Menentang New England, Steelers pergi tiga kali untuk membuka permainan, tetapi kemudian menukar lima peluang berturut-turut ketinggalan ketiga ke atas dua penguasaan bola namun masih menang dengan hanya tiga mata. Satu pemanduan berakhir apabila Trubisky dipintas pada bola pertama yang dibaling teruk dari separuh padang Patriots:

Pada pemanduan seterusnya, Pittsburgh menggerakkan bola dengan cukup baik dan sampai ke New England 13 apabila rentetan ketiga ke bawah berakhir dengan Trubisky dipecat kerana tewas 5 ela. Steelers berpuas hati dengan gol padang.

Trubisky jelas bukan penyelesaian QB jangka panjang. Dia mungkin bukan penyelesaian jangka pendek kerana Pittsburgh memilih Pickett di tempat ke-20 keseluruhan dalam draf tahun ini, bekas bintang Universiti Pittsburgh yang bermain di stadium yang sama dengan Steelers di kolej dan sangat akrab dengan pasukan baharunya.

“Itulah keadaannya,” kata Trubisky mengenai laungan selepas perlawanan. “Anda hanya menghalangnya.”

Walaupun berada dalam musim NFL keenamnya dan menghabiskan tahun lepas sebagai sandaran dengan Buffalo, nampaknya Trubisky tidak begitu berkembang sejak memasuki liga. Dia mempunyai detik-detiknya, tetapi ia lebih berat daripada membuat keputusan yang lemah, balingan yang tidak konsisten, kecenderungan untuk pas telegraf dan mengambil karung yang buruk.

Dalam dua perlawanan musim ini, serangan Trubisky dan Steelers hanya menjaringkan dua gol, dan mara ke zon merah hanya empat kali. Minggu lalu, pertahanan memaksa lima pusingan dalam kemenangan ke atas Cincinnati Bengals – dan kesalahan itu masih memerlukan lebih masa, apatah lagi bernasib baik menyekat mata tambahan kerana peraturan tamat, hanya untuk mencapai 23 mata.

“Kami tidak menggerakkan bola dengan cukup baik semasa melakukan serangan,” kata ketua jurulatih Steelers, Mike Tomlin selepas kekalahan Ahad. “Tidak cukup ‘percik [plays]’, terutamanya pada saat-saat yang semakin surut.”

Penyempurnaan terpanjang Trubisky menentang New England ialah 23 ela, pada penghujung separuh masa pertama. Tomlin memuji pertahanan Patriots, khususnya menunjukkan kehadiran keselamatan veteran Devin McCourty, sebagai sebahagian daripada sebab Steelers tidak melakukan banyak percubaan mendalam. Tetapi Trubisky purata hanya 5.1 ela setiap percubaan pada hari itu, dengan hanya 168 ela pada 21 penyiapan.

Jika kesalahan Mitchell Trubisky dan Steelers tidak bertambah baik dan pantas, ia mungkin tidak lama lagi menjadi masa Kenny Pickett. (Foto AP/Phil Pavely)

Itu bukan semua Trubisky, sudah tentu. Bekas Patriot Gunner Olszewski menyekat pukulan pada suku ketiga dan New England bangkit di Pittsburgh 10, menjaringkan tiga perlawanan kemudian untuk mendahului 17-6. Barisan pertahanan The Steelers, bermain tanpa TJ Watt yang cedera, tidak dapat memanfaatkan barisan serangan New England yang rendah, gagal memecat Mac Jones dan dikreditkan dengan hanya tiga pukulan quarterback.

Hari-hari mendatang di Pittsburgh akan dipenuhi dengan panggilan untuk Pickett mengambil alih, tetapi Steelers bermain pada minggu yang singkat dengan perlawanan menentang saingan divisyen Cleveland pada malam Khamis. Jadi bermain rookie menentang pertahanan yang kuat dengan hanya beberapa hari persediaan nampaknya kurang ideal.

Tetapi Minggu 4? Itu cerita yang berbeza. Steelers menganjurkan Jets pada 2 Oktober, dan pada masa itu panggilan untuk Pickett mungkin memekakkan telinga.

Tomlin tidak pernah menjadi orang yang menyerah kepada kehendak tekanan luar, tetapi sebaik sahaja Pittsburgh merangka Pickett, Trubisky telah ditakdirkan untuk menjadi quarterback jambatan. Permainan Trubisky sendiri menjelaskan bahawa ia sepatutnya menjadi jambatan pendek.

Steelers mempunyai pemain kemahiran berbakat, daripada Najee Harris kepada Diontae Johnson kepada Chase Claypool. Walaupun dengan penyembuhan Watt, mereka mempunyai pertahanan yang kukuh. Apa yang mereka perlukan untuk berdaya saing dalam AFC yang sangat kuat ialah quarterback yang lebih baik.

Mereka mungkin mempunyai satu di bangku simpanan. Mereka tidak akan tahu sehingga mereka melakukan apa yang peminat nampaknya mahu dan berpindah dari Trubisky.We would like to say thanks to the writer of this post for this amazing content

Steelers, Mitchell Trubisky sudah mendengar nyanyian Kenny Pickett — dan untuk alasan yang baik


We have our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/