Strategi draf bola sepak fantasi 2022 yang sempurna, pusingan demi pusingan 2.0 | Berita Bola Sepak Fantasi, Kedudukan dan Unjuran | PFF

• Strategi draf pusingan demi pusingan yang sempurna bermula dengan mengambil dua pusingan belakang sepanjang tiga pusingan pertama, dengan tajuk utama Indianapolis Colts RB Jonathan Taylor.

• Terdapat peluang untuk memilih hujung yang ketat dan quarterback dalam lima pusingan pertama, yang boleh mendapatkan pengurus fantasi San Francisco 49ers TE George Kittle dan Baltimore Ravens QB Lamar Jackson.

• Adalah berguna untuk menyimpan stok penerima lebar kemudian dalam draf, termasuk penerima lebar baru seperti Jet New York Garrett Wilson dan veteran seperti Cincinnati Bengals Tyler Boyd.

• Cari Nathan Jahnkedraf artikel strategi lain mengikut pilihan khusus di sini: Pilihan 1-3, 4-6, 7-9 dan 10-12.


Artikel strategi draf sempurna ini mengkaji cara mendekati draf bola sepak fantasi 2022. Kami akan mempertimbangkan kedudukan draf purata (ADP) untuk mengetahui pemain yang boleh kami jangkakan akan tersedia dengan pilihan kemudian untuk mengoptimumkan bakat sepanjang senarai.

Latihan ini menganggap liga 12 pasukan dengan pemarkahan PPR. Kami tidak akan merancang untuk sebarang penurunan ADP yang dramatik, tetapi penting untuk kekal fleksibel dan mengambil kesempatan daripada kesilapan lawan apabila itu berlaku.

Semua Pelanggan PFF+ kini mempunyai akses kepada pengubahsuaian kami panduan draf bola sepak fantasiyang mempunyai semua ciri yang diperkemas dan intuitif yang anda perlukan untuk menguasai draf anda musim ini. KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR PFF+ DAN CUBA PERCUMA HARI INI

PUSINGAN 1 (1-12): DRAFT KEMBALI BERLARI ATAU PENERIMA ELITE LEBAR

Rancangan untuk pusingan pertama hanyalah untuk mengambil pemain teratas di papan dan membina di sekelilingnya. Jonathan Taylor adalah pemain terbaik konsensus tanpa mengira format liga dan harus diambil jika dia tersedia. Dia berada dalam liganya sendiri pada musim lalu, dan jika ada, itu Indianapolis Colts‘ kesalahan telah bertambah baik, yang boleh menyebabkan lebih banyak penampilan zon merah.

1661263070 923 Strategi draf bola sepak fantasi 2022 yang sempurna pusingan demi

Cooper Kupp dan Justin Jefferson menonjol di kalangan penerima yang luas. Kupp menamatkan musim fantasi terbaik yang pernah ada oleh penerima luas musim lalu ini, menewaskan diri Randy Moss dan Jerry Ricemanakala Jefferson mempunyai halaman dan sambutan yang paling banyak diterima oleh pemain sepanjang dua musim pertama mereka, mengungguli Odell Beckham Jr., Lumut dan Beras. Terdapat banyak pilihan lari belakang yang hebat, tetapi kedua-dua penerima ini lebih selamat. Kami boleh lebih yakin bahawa mereka akan kekal sebagai penerima lebar lima teratas daripada mana-mana pemain belakang lari yang tinggal di lima pemain fantasi terbaik di kedudukan mereka.

Kristian McCaffrey, Austin Ekeler, Najee Harris, Derrick Henry dan Dalvin Cook semuanya harus menjadi pilihan lapan teratas. Mereka semua mempunyai beberapa kebimbangan — termasuk sejarah kecederaan, umur, garisan serangan atau terlalu khusus sebagai pelari atau penerima, tetapi mereka kekal sebagai penyokong fantasi yang paling konsisten dalam musim kebelakangan ini apabila sihat, dan terdapat cukup alasan untuk percaya bahawa mereka boleh buat sekali lagi.

Tidak mengapa untuk berpatah balik kepada penerima lebar pada penghujung pusingan pertama, kerana lebih baik memilih penerima lebar dahulu dan kemudian berlari ke belakang daripada sebaliknya berdasarkan ADP semasa. Stefon Diggs, Ja’Marr Chase dan Davante Adams adalah semua pilihan.


PUSINGAN 2 (13-24): DRAF LARI KEMBALI, PENERIMA LEBAR ATAU TANDA ANDREWS

Berlari kembali akan menjadi pilihan popular dalam Pusingan 2, kerana hanya terdapat begitu ramai yang dijangka menjadi pemula dan bukannya pemain dalam jawatankuasa. Mempunyai dua barisan belakang yang jelas sebagai permulaan adalah cara pertama untuk mencipta kelebihan ke atas lawan anda.

Leonard Fournette dan D’Andre Swift mendahului liga dalam sasaran setiap perlawanan musim lalu. Kedua-dua pemain berkemungkinan akan melihat penurunan dalam hantaran yang dilemparkan musim ini tetapi, diharapkan, tidak banyak. Alvin Kamara dan Aaron Jones kedua-duanya menerima lebih 64 sasaran musim lalu selain menduduki tempat pertama dan ketujuh dalam sasaran sepanjang tiga musim lalu. Kamara berkemungkinan menghadapi penggantungan manakala Jones bertarung untuk mendapatkan gambar AJ Dillonnamun tidak dinafikan bakat kedua-dua pemain itu.

1661263070 256 Strategi draf bola sepak fantasi 2022 yang sempurna pusingan demi

Saquon Barkley, berpotensi juara liga Javonte Williams dan James Conner adalah pemain lain yang perlu dipertimbangkan kemudian pada pusingan kedua.

Deebo Samuel dan Keenan Allen adalah penerima yang luas untuk dipertimbangkan dalam Pusingan 2 bagi sesiapa yang memilih untuk bertanding semula dalam Pusingan 1, dan Samuel adalah satu-satunya yang layak dipertimbangkan pada awal pusingan kedua. Dia adalah penerima lebar keempat terbaik sepanjang separuh pertama musim 2021 dalam format standard. Dia menduduki tempat di luar 10 teratas dalam penerimaan, tetapi 18.0 ela setiap penerimaannya menduduki tempat kedua terbaik di kalangan penerima lebar dengan sekurang-kurangnya 25 penerimaan.

Langgan PFF+ untuk terus membaca

Sudah mempunyai langganan? Log Masuk

We want to say thanks to the writer of this short article for this outstanding content

Strategi draf bola sepak fantasi 2022 yang sempurna, pusingan demi pusingan 2.0 | Berita Bola Sepak Fantasi, Kedudukan dan Unjuran | PFF


Discover our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/