Ted Lasso dan pasukan bola sepaknya berada dalam FIFA 23 — secara rasmi

Ted Lasso sudah masuk FIFA 23. Begitu juga Sam Obisanya, Dani Rojas, dan seluruh AFC Richmond, kelab bola sepak Inggeris fiksyen dalam drama komedi yang memenangi Emmy dan menyeronokkan Apple TV Plus.

Electronic Arts dan Warner Bros. Interactive Entertainment mengumumkan persilangan untuk jualan terbaik global EA Sports pada hari Rabu, dan ia jauh lebih mantap daripada sebelumnya khabar angin telah mencadangkan. Lasso (Jason Sudeikis) tersedia sebagai pengurus dalam Mod Kerjaya untuk AFC Richmond atau mana-mana pihak lain. Pemain juga boleh mencipta pro mereka sendiri dan menyertai AFC Richmond dalam Kerjaya, bermain dalam mana-mana liga yang mereka pilih.

Malah stadium rumah fiksyen Richmond, Nelson Road (yang, dalam kehidupan sebenar, ialah Taman Selhurst Crystal Palace) akan muncul di FIFA 23. Ia dan senarai Greyhound akan tersedia dalam Kickoff (perlawanan sekali sahaja) Persahabatan Dalam Talian, dan mod Musim Dalam Talian.

“Sangat keren untuk berada dalam FIFA,” Brett Goldstein, yang menggambarkan Kent yang terkenal busuk mulut, berkata dalam satu kenyataan yang ditapis oleh EA, bukan kami. “Saya tidak pasti ini akan membantu menepis khabar angin CGI tetapi, sial, ia benar-benar berbaloi.”

Goldstein merujuk kepada a teori/meme konspirasi Internet yang pelik yang menyatakan Roy Kent adalah ciptaan CGI sepenuhnya dan pelakonnya tidak wujud. (Untuk rekod, Goldstein telah menegaskan dia adalah “seorang lelaki yang benar-benar nyata, normal, manusia,” yang melakukan “perkara biasa, manusia, asas, seperti rendering dan buffering.”)

Bagaimanapun, “Saya tidak sabar untuk mengalahkan anak saudara saya dalam permainan dengan saya sebagai Roy Kent dan dia sebagai Jamie Tartt,” kata Goldstein. “Dia akan marah.” Walaupun Kent bersara dari Richmond dan menjadi penganalisis (mulut busuk) untuk Sky Sports in Ted Lasso musim 2, dia akan berada di permulaan 11 in FIFA 23.

Lasso sendiri, Jason Sudeikis, berkata dia adalah peminat francais bola sepak EA Sports dan menyebut kemasukan itu, “benar-benar impian yang menjadi kenyataan untuk diri saya dan rakan-rakan yang lain.”

“Pelakon dan kru kami bekerja keras dalam rancangan ini, dan kami berasa tersanjung kerana ia bergema dengan ramai orang,” kata Sudeikis. “Kami berharap peminat kami berpeluang bermain, bermain sebagai, dan juga bermain menentang watak AFC Richmond kegemaran mereka.”

EA Sports menambah bahawa kandungan AFC Richmond tambahan akan tersedia dalam mod Football Ultimate Team dan Pro Clubs — termasuk, ya, item pengurus untuk kedua-dua Lasso dan Jurulatih Janggut. Pemain juga akan dapat memasang bahagian maya mereka dalam pakaian seragam Richmond, bermain di Nelson Road, dan menggantung sepanduk Greyhound dan tifos di tempat duduk.

Pemain dan peminat sebelum ini mengubahsuai kelab itu atau terbina penghormatan kepada watak Sudeikis dalam mod kerjaya, tetapi ini akan menjadi kali pertama AFC Richmond muncul dalam barisan kelab utama siri ini.

Pada Anugerah Emmy Primetime ke-74 pada 12 September, Ted Lasso dan pelakonnya memenangi Siri Komedi Cemerlang, Pelakon Utama Cemerlang dalam Siri Komedi (Sudeikis), Pelakon Pembantu Cemerlang dalam Siri Komedi (Goldstein), dan Pengarahan Cemerlang untuk Siri Komedi, daripada 20 pencalonan secara keseluruhan. Musim ketiga Ted Lasso belum mempunyai tarikh tayangan perdana.

FIFA 23 dilancarkan pada 27 September 2022 di Google Stadia, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One dan Xbox Series X, dengan beberapa ciri pada versi generasi semasa tidak tersedia pada platform lain.

We want to give thanks to the writer of this short article for this incredible content

Ted Lasso dan pasukan bola sepaknya berada dalam FIFA 23 — secara rasmi


You can view our social media profiles here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/