Terbuka AS 2022: Pemandangan, bunyi dan detik terbaik dari pusingan kedua

BROOKLINE, Mass. — Banyak perkara yang berlaku dalam pusingan pertama Terbuka AS 2022. Drama yang diperlukan sekitar Phil Mickelson? Semak. Beberapa kelab yang dibaling? Anda bertaruh. Kanak-kanak lari dengan juara bertahan Jon Rahmbola di lubang ke-18? OKEY. Ayam belanda liar dalam kursus? pasti.

Kanada Adam Hadwin (4 di bawah) memegang pendahulu selepas sehari di The Country Club di Brookline, Massachusetts. Hadwin berada di padang sebagai pemain gantian dan mendahului satu pukulan Rory McIlroy dan empat lagi. McIlroy, yang memenangi Terbuka Kanada RBC minggu lalu, adalah salah seorang yang melemparkan kelab pada hari Khamis, semasa pusingan pertama bermotivasi yang menyaksikannya menjaringkan 67. McIlroy memegang pendahulu hampir sepanjang petang Khamis dan sedang mencari kejuaraan utama kelimanya.

“Saya akan masuk [Friday] dengan minda mari kita teruskan, bukannya di mana garis pemotongan atau apa sahaja,” kata McIlroy. “Jika anda tidak memulakan permulaan yang baik, fikiran itu mula merayap masuk. Sudah tentu pemikiran yang berbeza apabila anda mulakan dengan baik, dan ya, saya hanya perlu meneruskannya.”

Apa yang akan berlaku pada pusingan kedua? Kami akan mengetahuinya.

Kenali pemimpin awal

Pendahulu semasa Terbuka AS ke-122 mempunyai 822 (dan semakin banyak) pengikut di Twitter setakat pagi Jumaat. Dua tahun lalu, dia memperoleh $5,750 pada All Pro Tour. Beliau juga merupakan penolong jurulatih sukarela di Houston. Tetapi selepas membuat giliran pada 6 bawah pada hari Jumaat, MJ Daffue (disebut “Duffey”) mendahului orang seperti Rory McIlroy, Matt Fitzpatrick dan tiga yang lain. Daffue, 33, dilahirkan di Afrika Selatan dan bermain di Universiti Lamar di Beaumont, Texas. Dia telah pun memperoleh kad Jelajah PGA untuk 2022-23 melalui permainan baiknya di Jelajah Feri Korn, di mana dia berada di tempat keempat dalam The 25. Dia layak ke kejuaraan utama pertamanya dengan berkongsi penghormatan pemenang pingat pada perlawanan kelayakan di Springfield, Ohio, dan memanfaatkannya setakat ini. — Mark Schlabach

Lefty dan krew LIV

Bermain pada hari lahirnya yang ke-52, dan dengan drama berputar di sekelilingnya, Mickelson mendapat 8-over 78 dan terikat di tempat ke-144 dalam kalangan 154 pemain golf. Tanpa markah yang rendah pada hari Jumaat, dia berada dalam bahaya terlepas potong.

Mickelson adalah antara 15 pemain golf dalam padang minggu ini yang bermain dalam Jelajah LIV yang kontroversi.

Pemain LIV Golf dalam padang minggu ini, sebahagian besarnya, bergelut melalui pusingan pembukaan Terbuka AS. Betapa teruknya ia? Mereka hampir bergabung untuk menembak nama mereka.

LIV, dalam angka Rom, ialah 54.

15 pemain LIV membuat jumlah kumulatif Khamis sebanyak 53 lebih. Dustin Johnson (2 di bawah) dan James Piot (1 di bawah) adalah satu-satunya dalam kumpulan yang memecahkan 70. Jed Morgan mengalami hari yang paling teruk, mencatatkan 12-lebih 82. Mickelson tidak jauh lebih baik, menembak 78. Louis Oosthuizenyang bermain dengan Mickelson, bermain di 77 tahun.

Tembakan awal yang besar

Brooks Koepka, Cameron Smith, Scottie Scheffler, Justin Thomas, Dustin Johnson dan Mickelson adalah antara nama besar dalam kursus awal Jumaat.

Terbuka AS bukan mudah

Terbuka AS suka mengatakan ia adalah ujian paling sukar dalam golf. Kasar yang tinggi selalunya membawa kepada markah yang tinggi. Masuk juara PGA Justin Thomas di lubang ke-10, di mana dia memulakan pusingan kedua pada hari Jumaat.

Menurut data tangkapan yang disediakan oleh USGA, yang itu pergi, oh, 5 kaki. Thomas terus membuat double bogey pembukaan. Dia mengikutinya dengan bogey pada 11 dan satu lagi pada 14.We wish to thank the writer of this short article for this incredible material

Terbuka AS 2022: Pemandangan, bunyi dan detik terbaik dari pusingan kedua


Find here our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/