Terkini Pada Fernando Tatis Jr.

Padres terus menanti kepulangan Fernando Tatís Jr., yang tidak bermain musim ini semasa pulih daripada patah tulang di luar musim di pergelangan tangan kirinya. Perhentian pendek francais kelab itu menjalani set pengimejan terbarunya semalam, dan keputusannya bercampur-campur.

Imbasan CT terbaru Tatís tidak mendedahkan tahap penyembuhan yang diharapkan oleh pasukan itu, tulis Kevin Acee dari San Diego Union-Tribune. Dia masih belum dibenarkan untuk menghayun kelawar, walaupun dia tidak mengalami apa-apa halangan. “Satu lagi imbasan MRI terus menunjukkan penyembuhan, tetapi ia tidak cukup pada tahap untuk … lampu hijau penuh,” presiden operasi besbol AJ Preller memberitahu wartawan (termasuk AJ Cassavell dari MLB.com). “Pada asasnya kita berada di tempat di mana kita akan maju dari minggu ke minggu.

Itu pastinya bukan perkembangan yang ideal, terutamanya memandangkan berapa lama Tatís telah diketepikan. Ketika mengumumkan kecederaan dan pembedahan berikutnya pada pertengahan Mac, Preller menyatakan pemain infield All-Star itu mungkin tidak bermain selama tiga bulan. Kami kini telah mencapai jadual itu, dan pelan rawatan “minggu-ke-minggu” yang berterusan untuk Tatís untuk mengambil kelawar bermakna dia masih belum di ambang pulangan yang tidak lama lagi. Seperti yang dinyatakan oleh Acee, sukar untuk membayangkan dia akan bersedia untuk bermain dalam perlawanan liga utama sebelum Rehat All-Star pada 18-21 Julai, kerana dia pastinya memerlukan latihan pemulihan dalam liga kecil walaupun selepas membina semula. bentuk permainan secara fizikal.

Pada masa yang sama, Tatís mempunyai terus membuat kemajuan yang berperingkat. Dia dibenarkan bermain tangkap hari ini, kali pertama dia dapat merebut bola keluar dari udara selepas sebelum ini dihadkan untuk mengambil grounders (video disediakan oleh Annie Heilbrunn dari Union-Tribune). Ditanya bagaimana perasaannya tentang statusnya sekarang, Tatís mengakui “Ia adalah sedikit daripada kedua-duanya. Sedikit gembira kerana saya masih maju. Dan sedikit sedih, kerana ia bukan yang semua orang mahu, termasuk saya sendiri” (Pautan Cassavell).

Seperti yang dikatakan oleh Tatís dengan pantas, pasukan itu tidak terlepas sedikit pun daripada ketiadaannya. Walaupun kehilangan salah seorang pemain terbaik sukan itu, San Diego memasuki permainan Selasa dengan rekod 38-24. Mereka adalah pasukan Wild Card teratas dalam Liga Kebangsaan pada masa ini, dan mereka hanya berada dalam peratusan mata di belakang Dodgers di NL West. Itu sebahagian besarnya bergantung pada kekuatan kakitangan pitching, walaupun, apabila Friars menduduki tempat ke-13 dalam major dalam larian dengan markah (272) dan ke-21 dalam pukulan laras taman (94 wRC+). Hentian pintas San Diego mempunyai garis slash .170/.271/.257 yang teruk pada musim ini, kerana Ha-Seong Kim telah sejuk selepas permulaan yang kukuh dan prospek teratas CJ Abrams bergelut cukup teruk dia telah dipilih kembali ke liga kecil.

Setiap kali Tatís dapat kembali, kedudukan itu harus berubah dari kelemahan kepada kekuatan yang tidak layak. Preller secara tidak mengejutkan menunjukkan kelab itu tidak merasakan sebarang tekanan untuk membuat penambahan luar dalam beberapa minggu akan datang, memberitahu Acee dan yang lain “kami menjangkakan dia kembali, cuma masalah bila. Saya tidak fikir (pengimejan baru-baru ini) mengubah apa-apa ke mana kita perlu melakukan sesuatu membentuk sudut pandangan senarai.We want to give thanks to the author of this article for this remarkable web content

Terkini Pada Fernando Tatis Jr.


You can view our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/