The Phillies telah berarak dalam dua kemenangan Siri Dunia — dan tiada apa-apa rutin tentang cara mereka melakukannya

PHILADELPHIA — Ada adik beradik bersaing sesama sendiri dalam Siri Kejohanan Liga Kebangsaan. Anda mungkin pernah mendengar tentang ini. Ibu bapa Nola telah menjadi kesayangan media sebagai anak lelaki mereka, Austin of the San Diego Padres dan Harun daripada Philadelphia Phillies, telah berkembang lebih dalam ke pasca musim melalui beberapa siri kecewa untuk menemui diri mereka di sini: pitcher dan catcher pada dua pasukan terakhir NL berdiri. Ia comel.

Pada babak ketujuh Permainan 3 NLCS, peminat Phillies yang terkenal menganggap hubungan kekeluargaan ini dan melihat peluang untuk membantu pihak lawan, mencemuh Austin Nola“Aaron lebih baik” berulang kali sehingga dia menyerang.

Mereka tidak salahsetiap kata — Saya harap wujud dalam kontras yang berterusan dengan anda yang lebih berjaya, lebih muda abang tidak memburukkan pengalaman menjadi pemain besbol liga utama di pasca musim — tetapi Padres lakukan hanya walaupun siri pada permainan masing-masing dengan menjaringkan enam off Aaron Nola pada hari Rabu di San Diego.

Intinya, itu tidak penting bagi peminat yang agak liar dan tidak sabar menunggu. Sebelas tahun tanpa besbol pasca musim di Philly telah memberi laluan kepada pasukan yang mengecewakan sekerap yang menggembirakan, pasukan yang berjaya ke sini, kepada jurang panji, bermain hanya dua perlawanan di rumah dalam masa hampir sebulan. Mereka menamatkan musim ini dengan perjalanan 10 perlawanan, menyelinap ke pasca musim yang baru diperluas dan tidak mempunyai kelebihan di tempat sendiri sejak itu. Mereka menumbangkan Kardinal yang memenangi NL Central dalam beberapa perlawanan di St. Louis, merangkul siri bahagian di tempat sendiri menentang penyandang juara. Berani selepas membelah dua yang pertama di Atlanta, dan akhirnya pulang ke tanah air ke Citizens Bank Park hujung minggu ini dengan NLCS terikat pada satu perlawanan selepas bermain dua di pantai barat.

Jadi, ya, diberi peluang untuk memuja sedikit tentang lelaki mereka, peminat Phillies menerimanya.

Selain itu, mereka boleh memberitahu diri mereka ia berkesan.

Itu membangkitkan Ha-Seong Kim, hentian pintas Padres, yang segera memukul bejana yang menghantar pemain baseman kedua veteran Jean Segura menyelam untuk berhenti kerana ia melantun ke medan kanan cetek. Anda tidak boleh memanggilnya sebagai permainan rutin, dan walaupun boleh, rutin adalah betul-betul jenis permainan Phillies botch sepanjang masa. Kali ini, bagaimanapun, Segura menyambar bola yang melantun, melompat berdiri, dan merembat ke tempat pertama untuk mendapatkan perlawanan akhir daripada inning.

Pada ketika itu, dia telah melakukan kesilapan (salah satu daripada dua untuk pasukan pada malam itu), berjaya menahan satu lagi bola tanah yang terkena secara mendadak untuk membelok dua, memukul bola hanya beberapa inci di atas tanah untuk memandu dalam larian meneruskan, dan telah diambil dari pangkalan pertama. Sekarang ini? Apabila permainan itu menjadi komersial, siaran itu mengagumkan bahawa “malam rollercoaster Segura diteruskan. Dia berada di puncak gunung sekarang.”

PHILADELPHIA, PA – 21 OKTOBER: Jean Segura #2 daripada rakan sepasukan Philadelphia Phillies selepas memenangi Permainan 3 NLCS antara San Diego Padres dan Philadelphia Phillies di Citizens Bank Park pada hari Jumaat, 21 Oktober 2022 di Philadelphia, Pennsylvania . (Foto oleh Daniel Shirey/Foto MLB melalui Getty Images)

Selepas musim rollercoaster, Phillies menghampiri puncak gunung. Pada penghujung Mei, mereka berada di kedudukan 21-29 sebelum memulakan bulan Jun dengan sembilan kemenangan berturut-turut. Mereka berada di bawah .500 untuk bulan terakhir musim ini, tetapi berjaya menamatkan musim hanya satu perlawanan di atas. Milwaukee Brewers untuk tempat wildcard terakhir.

Dan sekarang, dengan kemenangan 4-2 mereka ke atas Padres pada malam Jumaat, mereka hanya berbaki dua kemenangan daripada penampilan Siri Dunia pertama mereka sejak 2009. Dua kebetulan adalah tepat berapa banyak lagi perlawanan yang mereka ada di laman sendiri hujung minggu ini, di mana mereka masih belum tewas dalam pascamusim.

“Saya tidak terkejut, hanya kerana suasana,” baseman pertama Rhys Hoskins berkata selepas permainan mengenai statistik yang pernah didengarnya menggambarkan kejayaan playoff bersejarah Phillies dalam perlawanan di tempat sendiri. “Saya fikir ia adalah 100% faktor, mungkin merasakannya malam ini.”

Sebanyak 45,279 penyokong sebelum perlawanan berlangsung, larian rumah pendahulu dari pendahulu larian rumah NL Kyle Schwarber — kendi Padres pertama Joe Musgrove telah berputus asa dalam empat perlawanan – menghantar tempat itu ke dalam kekacauan. Untuk mengatakan bahawa Phillies tidak pernah menyerahkan sepenuhnya pendahuluan dari sana menjadikannya kelihatan seperti permainan itu mudah — atau sekurang-kurangnya mudah — sedangkan ia bukanlah sesuatu yang serupa.

Jika anda bosan dengan kurangnya aksi 2022 yang diselingi oleh homer yang mengubah permainan (dan permainan-tidak-berubah-tidak-agak-homer) dalam siri kejohanan Liga Amerika, anda akan menyukai kekacauan yang menjadikan malam Jumaat di South Philly begitu mendebarkan. Phillies dan Padres digabungkan menjadi meletakkan bola dalam permainan 51 kali merentasi 69 penampilan plat — itulah 51 peluang untuk menjaringkan bola kecil, atau pertahanan cemerlang, atau bobbles yang mahal.

Padres mempunyai bahagian masing-masing, tetapi saya yakin peminat mereka tidak menahan nafas setiap kali bola menghampiri salah seorang pemadang mereka. Adakah mereka akan membuktikan mereka berada di peringkat ini bersama-sama bakal juara yang lain, atau adakah mereka akan mewajarkan gurauan sepanjang musim tentang bagaimana barisan tertumpu kuasa mereka goyah apabila masa memerlukan ketepatan?

The Phillies, nampaknya, mengandungi ramai orang, berjaya melakukan kedua-duanya dalam tempoh satu permainan. Mungkin itulah sebabnya mereka menghabiskan begitu banyak masa untuk menekankan kepentingan bergerak dari kesilapan.

“Kami telah membincangkannya; setiap kali sesuatu tidak sesuai dengan kehendak kita, kita boleh kecewa mengenainya, tetapi ia berakhir di situ sahaja,” kata Schwarber, yang beraksi pada postseason ketujuhnya bersama pasukan ketiganya yang berbeza. “Saya rasa kami telah melakukan kerja yang sangat baik sepanjang musim lalu ini.”

The Phillies hampir tidak membosankan – mereka mempunyai senarai gaji keempat tertinggi dengan hanya pasukan New York dan Los Angeles berbelanja lebih daripada mereka musim ini – tetapi mereka bermain seperti itu. Mungkin ia meresap ke dalam rumah kelab dari kolar biru yang bangga dan lebih bangga berperang tentang bandar sukan mereka. Atau mungkin kerana menang itu menyeronokkan dan menunggu boleh membuatkan anda gembira berada di sini, atau ia boleh membuat anda lapar untuk lebih.

Apabila playoff bermula, Phillies mempunyai dua pemain teratas dengan permainan musim biasa yang paling banyak dimainkan tanpa penampilan selepas musim: JT Realmuto pada 1,005 dan Segura pada 1,328.

Tidak kira apa pun, mereka sudah kehilangan perbezaan itu, mereka telah berprestasi berlebihan pada pasca musim dan mengharungi sebarang kesilapan yang mereka lakukan pada musim panas. Tahun lepas, pasukan 87 kemenangan tidak akan bermain melebihi 162. Jadi mungkin ia adalah cip di bahu mereka, atau mungkin ia hanya peluang yang mereka perlukan.

“Saya menunggu 11 tahun untuk peluang itu, saya tidak akan kembali,” kata Segura. “Saya akan melakukan yang terbaik untuk terus menggilingnya, untuk terus membantu kelab bola, dan membawa sesuatu yang positif setiap hari. Saya hanya menunggu terlalu banyak tahun untuk peluang itu, dan saya tidak mahu melepaskannya.”

We would like to give thanks to the writer of this write-up for this outstanding content

The Phillies telah berarak dalam dua kemenangan Siri Dunia — dan tiada apa-apa rutin tentang cara mereka melakukannya


You can find our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/