Tigers Mengupah Scott Harris Sebagai Presiden Operasi Besbol

Pencarian Harimau untuk ketua pejabat hadapan baharu telah mencapai kesimpulannya, kerana mereka bersedia untuk mengupah pengurus besar Giants Scott Harris sebagai presiden baharu operasi besbol mereka, menurut Jeff Passan dari ESPN (pautan Twitter). Pemilik Harimau Chris Ilitch memecat Al Avila daripada jawatannya sebagai pengurus besar pada 10 Ogos.

Harris menghabiskan tiga musim sebagai pengurus besar Giants, bekerja dalam peranan itu di bawah presiden operasi besbol San Francisco Farhan Zaidi. Dia sebelum ini menghabiskan lapan musim dengan Cubs (2012-19), meningkat daripada pengarah operasi besbol kepada gelaran penolong pengurus besar. Sebelum itu, beliau bekerja untuk Major League Baseball sebagai penyelaras liga bagi operasi Major League. Harris, yang lulus dari UCLA dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Ekonomi pada tahun 2009 dan mendapat MBA dari Sekolah Pengurusan Kellogg Northwestern pada tahun 2015, juga telah menghabiskan masa dengan Nationals (2008) dan Reds (2010).

Leftenan utama kepada pemimpin operasi besbol Theo Epstein dan Jed Hoyer semasa kejayaan Cubs yang paling terkenal, Harris telah diupah oleh San Francisco pada November 2019 dan memainkan peranan yang lebih besar dengan Giants ketika mereka mengarang MLB-best 107 -musim kemenangan pada 2021. Walau bagaimanapun, The Giants tumbang kepada musuh utama Dodgers dalam Siri Bahagian Liga Kebangsaan, dan musim 2022 mengecewakan kerana kempen 2021 yang menggembirakan di San Francisco. Giants tahun ini, setakat ini, telah mempamerkan rekod 69-77 dan telah terkeluar daripada gambar pasca musim untuk sebahagian besar musim panas. Mereka akan mencari untuk memuat semula untuk musim 2023, tetapi mereka mungkin berada dalam pasaran untuk pengurus besar baharu untuk bekerja di bawah Zaidi.

Harris kini akan menjadi tumpuan untuk organisasi yang mengalami musim 2022 yang lebih mengecewakan daripada organisasi yang ditinggalkannya. The Tigers, yang digalakkan oleh persembahan 69-66 selepas April pada 2021, menjangka 2022 akan menjadi titik perubahan pada penghujung usaha membina semula hampir setengah dekad. Detroit telah berusaha keras untuk membina jabatan penyelidikan dan analitiknya, dan pengambilan AJ Hinch sebagai pengurus sebelum musim 2021 mewakili pemikiran “menang-sekarang” yang jelas. Menuju ke 2022, prospek teratas Spencer Torkelson dan Riley Greene berada di puncak untuk menyertai pitcher muda yang disebut-sebut Casey Mize, Tarik Skubal dan Matt Manning dalam senarai liga besar, dan Detroit telah menikmati persembahan 2021 yang kukuh daripada Jeimer Candelariopengambilan Peraturan 5 Akil Baddoo dan veteran baseman kedua Jonathan Schoopdalam kalangan yang lain.

Luar musim yang aktif membawa ejen percuma Javier Baez, Eduardo Rodriguez dan Andrew Chafin ke Detroit, di mana mereka disertai oleh pengambilalihan perdagangan Austin Meadows dan Tucker Barnhart. Malangnya, hampir setiap satu daripada pemerolehan tersebut (kecuali untuk Chafin) telah gagal sehingga kini, disebabkan gabungan kesihatan yang lemah, isu luar lapangan dan prestasi lemah yang mudah. Kekurangan pengeluaran mereka telah ditambah dengan kecederaan yang teruk, terutamanya Mize yang memerlukan pembedahan Tommy John dan Skubal menjalani pembedahan fleksor. Manning kini sihat tetapi terlepas hampir sepanjang tahun kerana masalah bahu. Selain itu, penghibur utama 2021 seperti Baddoo, Schoop dan Candelario telah bergelut dengan hebat.

Ia adalah musim bencana yang menyebabkan Avila kehilangan pekerjaannya dan kini meletakkan Harris tepat di tengah-tengah teka-tekinya sendiri. The Tigers telah menandatangani Rodriguez untuk empat tahun lagi dan Baez untuk lima lagi, sementara menunggu klausa penyingkiran masa depan yang, pada masa ini, nampaknya tidak mungkin dilaksanakan. Sementara itu, Torkelson dan Greene, yang dijangka menjadi penggerak utama yang memacu enjin barisan yang lebih kompetitif, sering kelihatan tidak sepadan dalam usaha sulung mereka. Mize akan terlepas sebahagian besar musim 2023, dan perkara yang sama boleh berlaku pada Skubal. Teras muda yang menjadi sumber keyakinan sedemikian sekurang-kurangnya buat sementara waktu.

Cukuplah kesilapan pada 2022 sehinggakan Harimau dilaporkan sekurang-kurangnya mempertimbangkan untuk mendengar tawaran mengenai Skubal pada tarikh akhir perdagangan, sebelum masalah kecederaannya memuncak. Pertukaran selalu kelihatan tidak mungkin, tetapi hakikat bahawa kemungkinan sedemikian walaupun wajar dipertimbangkan adalah lambang usaha pembinaan semula yang terhenti dan cabaran yang akan dihadapi Harris sekarang.

Nampaknya tidak mungkin pemilikan akan menghidupkan satu lagi usaha membina semula yang sukar, tetapi pada masa yang sama, tiada penyelesaian mudah di kedai. The Tigers kelihatan lebih jauh daripada bersaing daripada yang mereka lakukan setahun yang lalu pada masa ini – sudah tentu lebih daripada satu atau dua pengambilalihan daripada membetulkan kapal. Sementara itu, penambahan Baez dan Rodriguez pada musim sejuk lalu telah menambah beberapa kenaikan yang ketara kepada senarai gaji masa depan, dan kecederaan sekurang-kurangnya buat sementara waktu menipiskan teras muda yang menjanjikan.

Terdapat beberapa persamaan antara Harimau semasa dan Gergasi 2020-22 yang Harris bantu baik pulih. Tiada siapa yang menambat Giants sebagai mana-mana yang hampir dengan pasukan terbaik dalam besbol menuju musim 2021, malah persembahan 29-31 menjelang Giants 2020 melebihi jangkaan selepas tiga musim yang menyaksikan kelab bermain pada 214-272 laju. Kedua-duanya bermain di taman rumah yang luas yang boleh menarik minat tukang kendi yang ingin membina semula stok mereka selepas musim sukar dan/atau kecederaan.

The Giants, di bawah Harris dan Zaidi, membangunkan reputasi sebagai salah satu pasukan terbaik dalam besbol (jika tidak yang pasukan terbaik) dalam menghidupkan semula kerjaya pitcher. Kevin Gausman, Anthony DeSclafani, Alex Wood, Drew Smyly, Tyler Anderson dan Jakob Junis hanyalah beberapa nama yang telah pergi ke San Francisco dalam beberapa tahun yang lalu dan meningkatkan stok mereka dengan ketara. Mereka juga menunjukkan kebolehan untuk mencungkil pemukul berkualiti dalam pergerakan yang tidak disedari (cth Mike Yastrzemski, Donovan Solano, Darin Ruf). Pastinya, Ilitch berharap Harris dapat membawa sebahagian daripada kejayaan itu ke rumah baharunya di Detroit.

Harris melompat ke dalam situasi yang kurang biasa – walaupun sudah tentu tidak pernah didengari – untuk pemimpin ops besbol yang baru diupah. Ramai pemilik memotong umpan kepada GM atau presiden dan membawa suara dan perspektif baharu untuk membantu membimbing kelab melalui pembinaan semula, tetapi apa yang sepatutnya menjadi beban berat bagi pembinaan semula telah pun dilakukan di Detroit. Kini menjadi tanggungjawab Harris untuk mencari jalan untuk membina lagi infrastruktur organisasi, menambah beberapa muka baharu pada senarai dan mendapatkan lebih banyak manfaat daripada mereka yang kurang berprestasi semasa (cth. Baez, Torkelson) tanpa merobek sepenuhnya perkara itu kembali ke stud.

Sekiranya terdapat sedikit perak, kemungkinan Harimau bermain di bahagian Liga Amerika yang agak lemah. Tiada pasukan raksasa seperti Dodgers menjulang di atas kedudukan. Itu petanda baik untuk kembali ke pertengkaran lebih awal daripada yang dijangkakan oleh beberapa pengkritik, tetapi banyak perkara yang perlu dilakukan untuk Harimau untuk mengelakkan kemarau playoff lapan tahun mereka daripada meningkat kepada satu dekad.We wish to say thanks to the author of this post for this remarkable content

Tigers Mengupah Scott Harris Sebagai Presiden Operasi Besbol


Check out our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/