Tom Brady dan Gisele Bündchen mengumumkan perceraian | CNNCNN

Tom Brady dan Gisele Bündchen pada hari Jumaat mengumumkan mereka bercerai selepas 13 tahun berkahwin.

“Kami mencapai keputusan ini secara baik dan dengan rasa syukur atas masa yang kami luangkan bersama. Kami dikurniakan anak-anak yang cantik dan hebat yang akan terus menjadi pusat dunia kami dalam segala hal. Kami akan terus bekerjasama sebagai ibu bapa untuk sentiasa memastikan mereka menerima kasih sayang dan perhatian yang sepatutnya,” tulis Brady di Instagram Storynya. “Kami sampai pada keputusan ini untuk menamatkan perkahwinan kami selepas banyak pertimbangan.”

Bündchen bergema dengan kenyataannya sendiri.

“Dengan penuh rasa terima kasih atas masa kami bersama, Tom dan saya telah memuktamadkan perceraian kami secara baik. Keutamaan saya sentiasa dan akan terus menjadi anak-anak kami yang saya sayangi sepenuh hati. Kami akan meneruskan keibubapaan bersama untuk memberi mereka kasih sayang, penjagaan dan perhatian yang mereka patut dapatkan,” tulisnya. “Keputusan untuk menamatkan perkahwinan tidak pernah mudah tetapi kami telah berpisah dan walaupun sukar untuk melalui perkara seperti ini, saya berasa diberkati untuk masa yang kami ada bersama dan hanya mendoakan yang terbaik untuk Tom sentiasa.”

“Kami hanya mendoakan yang terbaik untuk satu sama lain sambil kami meneruskan apa sahaja lembaran baharu dalam hidup kami yang masih belum ditulis,” tambah Brady dalam catatannya.

CNN sebelum ini telah melaporkan bahawa Brady, quarterback juara Super Bowl tujuh kali yang kini bermain untuk Tampa Bay Buccaneers, dan isterinya, Bündchen, seorang model fesyen, telah mengupah peguam perceraian dan telah menangani “masalah perkahwinan,” menurut sumber yang rapat dengan pasangan.

Kedua-duanya, telah “tinggal berasingan,” kata sumber yang rapat dengan Bündchen kepada CNN September.

Brady, 45, telah bersara dari NFL pada bulan Februari, hanya untuk membalikkan keputusan itu kemudian. Dia mengambil cuti 11 hari dari kem latihan pada bulan Ogos untuk “berurusan dengan perkara peribadi,” menurut ketua jurulatihnya Todd Bowles.

Dalam temu bual dengan Majalah Elle diterbitkan bulan lalu, Bündchen, 42, berkata dia mempunyai “kebimbangan” tentang suaminya kembali ke padang selepas pada mulanya bersara musim sejuk lalu.

“Ini adalah sukan yang sangat ganas, dan saya mempunyai anak-anak saya dan saya ingin dia lebih hadir,” kata Bündchen kepada penerbitan itu. “Saya sudah pasti berbual dengannya berulang kali. Tetapi akhirnya, saya rasa semua orang perlu membuat keputusan yang sesuai [them]. Dia perlu mengikuti kegembiraannya juga.”

Dalam perbualan baru-baru ini mengenainya podcastBrady bercakap tentang beberapa kos peribadi bermain di NFL selama dua dekad.

“Saya tidak mempunyai Krismas dalam tempoh 23 tahun dan saya tidak mempunyai Kesyukuran dalam tempoh 23 tahun, saya tidak meraikan hari lahir dengan orang yang saya sayangi yang lahir dari Ogos hingga akhir Januari. Dan saya tidak dapat menghadiri pengebumian dan saya tidak dapat menghadiri majlis perkahwinan,” kata Brady. “Saya rasa ada satu titik dalam hidup anda di mana anda berkata: ‘Anda tahu apa? Saya sudah kenyang dan sudah cukup dan masa untuk meneruskan, untuk bergerak ke bahagian lain dalam kehidupan.’”

CNN telah menghubungi wakil untuk Brady dan Bündchen untuk mendapatkan ulasan lanjut.

We want to give thanks to the writer of this short article for this amazing web content

Tom Brady dan Gisele Bündchen mengumumkan perceraian | CNN


Check out our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/