Tomase: Tiga pemain ini menahan serangan Red Sox

Tiga pemain yang membunuh serangan Red Sox bukanlah sasaran mudah Bobby Dalbec, Jackie Bradley Jr., dan Christian Vazquez. Mereka memukul di bahagian bawah pesanan atas sebab tertentu.

Ia adalah peringkat pemain seterusnya: Kiké Hernández, Alex Verdugo, dan Cerita Trevor. Mereka sepatutnya menjadi 1A kolektif kepada trio kuasa Xander Bogaerts, Rafael Devers, dan JD Martinez. Tiga stud menjalankan tugas mereka, lebih kurang. Bogaerts mengetuai pasukan secara purata (.343), Devers dalam homer (empat), dan Martinez dalam RBI (14).

Masalahnya ialah kumpulan pertengahan itu, sebagai rakan kita Lou Merloni tweet pada hari lain. Masing-masing telah menggagalkan Red Sox dengan caranya sendiri, dengan kesan yang terhasil kepada malapetaka serangan.

Mulakan dengan Hernández. Alex Cora menaikkan kening tahun lalu apabila dia memasang pengayun percuma di tempat mendahului, yang tidak pernah dirasakan sesuai untuk lelaki dengan peratusan asas seumur hidup .313. Cora mempunyai pemikiran khusus dalam fikiran, bagaimanapun. Semasa berkhidmat sebelum ini sebagai pengurus, pada 2019, percubaan Andrew Benintendi pada permulaan telah gagal selepas kira-kira dua bulan pasif, memaksa Mookie Betts kembali.

Apabila Cora mendapat satu lagi kelemahan dalam pengurusan, dia mahu bukan sahaja mengekalkan keseimbangan kiri-kanan di atas pesanan, tetapi untuk pilihannya untuk menetapkan nada dengan memburu bola cepat. Dia melihat Hernández yang tidak konvensional sebagai lelaki untuk tugas itu, dan Hernández menghadiahkannya dengan 20 homer, sepakan penutup yang kuat selama dua bulan terakhir, dan kemudian selepas musim raksasa.

Malangnya, kejayaan itu tidak diteruskan hingga 2022. Hernández mencatatkan 0 untuk 19 untuk membuka musim dan muncul dua kali ganda kadar seumur hidupnya. Dia memukul .176, yang memerlukan penurunan dalam perintah itu. Tidak seperti beberapa nama lain dalam senarai ini, dia berayun di padang yang betul untuk sebahagian besar, tetapi dia tidak melakukan apa-apa dengan padang yang dia buru. Apabila Hernández betul, dia menukul bola ke bahagian tarik, tetapi dia telah melonjakkan bola terbang malas ke padang kanan.

The Red Sox memerlukan kepulangan pemain cemerlang yang dinamik yang merangkumi kejayaan luar jangka musim lalu, tetapi kerana Hernández tidak memberikan percikan pendahuluan, Cora membuat keputusan yang logik untuk menaikkan Story, dengan keputusan yang buruk.

Chaim Bloom dan pejabat hadapan mesti berdoa agar perjuangan Story lebih berkaitan dengan persekitaran baharunya, kedudukan baharu dan rumah baharunya daripada sebarang isu fizikal yang mendasari, kerana alternatif untuk lelaki $140 juta itu amat menakutkan.

Tomase: Trevor Story mendengar tanda pertama pergolakan daripada peminat Red Sox

Dia membuka musim dengan menggelincir Gerrit Cole dan tidak berhenti sejak itu, tetapi itu bukan masalah sebenarnya. Walaupun benar bahawa Story telah berayun dan terlepas pada hampir separuh peluncur yang dilihatnya, kebimbangan yang lebih besar ialah dia tidak mengejar bola cepat. Dia hanya melakukan pukulan .200 terhadap mereka dan telah melakukan pukulan bola laju lebih daripada padang lain.

Ketidakupayaan Story untuk mengendalikan halaju membantu menjelaskan mengapa dia sangat terdedah kepada peluncur dari pinggan, dan lubang dalam hayunannya akan dieksploitasi tanpa belas kasihan sehingga dia menutupnya.

Sementara itu, dia membunuh kesalahan itu. Dia mendengar ejekan yang konsisten di Fenway selepas bermain 1 berbalas 16 dengan 10 strikeout dalam empat perlawanan terakhir, dan ejekan itu hanya akan bertambah kuat jika dia tidak melakukan persembahan. Red Sox berpindah daripada pemain luar Hunter Renfroe kerana mereka percaya dia akan dibayar terlebih $7 juta walaupun selepas dia menghantar 31 homer dan .816 OPS.

Apakah yang membuatkan Story, yang masih belum melakukan homer dan sedang mencapai .194?

Itu membawa kita kepada kekecewaan yang tersembunyi, Verdugo. Sama seperti tahun lepas, dia mula merokok yang mencadangkan dia akan membuat lonjakan daripada biasa sedikit di atas purata kepada All-Star. Dan seperti tahun lepas, ia berakhir secara praktikal sebelum ia bermula.

The Red Sox memerlukan Verdugo untuk menjadi penentu meja apabila dia menewaskan pendahuluan dan pengeluar larian apabila dia mendapat tempat kelima. Dinamik yang sama berlaku untuk Hernández dan Story. Sebaliknya, ketiga-tiga mereka tidak memberikan apa-apa.

John Tomase

Permulaan memberangsangkan Verdugo — .333 hingga 10 perlawanan — memberinya muhibah yang telah dia letih secara senyap-senyap. Sepanjang 17 perlawanan terakhirnya, Verdugo hanya mencecah .147 dengan OPS .317. “Purata jangkaan” beliau pada masa itu jauh lebih tinggi, tetapi ujian mata tidak menunjukkan dia mangsa nasib malang. Verdugo telah berjalan sekali dan menghantar satu pukulan asas tambahan di atas regangan itu, dan Cora menyatakan bahawa dia telah beralih daripada pendekatan pemacu garis semua medan yang melambangkan regangannya yang paling produktif.

Jika difikirkan semula, perkara paling buruk yang boleh dia lakukan ialah melancarkan tiga homer pada minggu pertama musim ini, kerana dia menjadi gembira sejak itu. Verdugo ialah pemukul pemacu baris dengan pop sekali-sekala. Apabila dia berayun untuk pagar, dia jatuh jauh dari mereka.

Disebabkan dia adalah salah seorang pemain yang hebat dalam liga besar, isunya bukan merepek, tetapi terlalu bersemangat. Buat pertama kali dalam kerjayanya, dia menghayun lebih separuh daripada padang yang dilihatnya, dan itu telah membawa kepada lebih banyak bola tanah dan lebih sedikit pemanduan baris.

The Red Sox memerlukan Verdugo untuk menjadi penentu meja apabila dia menewaskan plumbum dan pengeluar larian apabila dia mendapat tempat kelima. Dinamik yang sama berlaku untuk Hernández dan Story. Sebaliknya, ketiga-tiga mereka tidak memberikan apa-apa.

Sehingga perubahan itu, bahagian bawah susunan akan menjadi kebimbangan pasukan yang paling sedikit.We would love to say thanks to the writer of this short article for this awesome web content

Tomase: Tiga pemain ini menahan serangan Red Sox


We have our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/