Trio bersejarah mengetuai prospek teratas yang membuat penampilan sulung pada Hari Pembukaan

Hari Pembukaan sentiasa mengujakan. Tahun ini, kedatangan beberapa prospek elit menambahkan lagi rasa penantian.

Perhentian pendek Royals Bobby Witt Jr. (No 1 dalam senarai 100 Prospek Teratas MLB Pipeline), pemain luar Mariners Julio Rodríguez (No 3) dan baseman pertama Harimau Spencer Torkelson (No 4) semuanya membuat senarai Hari Pembukaan dan bersedia untuk membuat penampilan sulung Liga Utama mereka apabila pasukan mereka mula bermain pada hari Khamis dan Jumaat. Sejak MLB.com memulakan kedudukan prospek pada tahun 2004, ini adalah kali pertama tiga prospek lima teratas telah bersedia untuk debut pada Hari Pembukaan.

Trio berbakat itu hanya mewakili puncak 100 gunung ais Teratas pada jadual Hari Pembukaan. Empat pemain Top 100 lain juga akan membuat penampilan sulung liga besar mereka: Pemain kanan Reds Hunter Greene (No 22) dan kidal Nick Lodolo (No. 42), hentian pendek Phillies Bryson Stott (No 45) dan Mariners righty Matt Brash (No. 98). Dan empat lagi 100 Prospek Teratas yang telah muncul dalam Majors sedang berbuka dengan kelab mereka: Angels lefty Reid Detmers (No 21), penangkap Gergasi Joey Bart (No 31), pemain luar Rays Josh Lowe (No 50) dan Twins righty Joe Ryan (No. 97).

Berikut ialah pandangan yang lebih mendalam tentang empat 25 prospek teratas yang bersedia untuk membuat penampilan sulung MLB mereka dalam beberapa hari akan datang, bermula dengan prospek keseluruhan No. 1 hari ini:

Bobby Witt Jr., 3B/SS, Royals
Kedudukan prospek keseluruhan: 1
Umur Hari Pembukaan: 21
Kampung halaman: Colleyville, Tex.

Anak lelaki kepada Bobby Witt, yang bertanding dalam Majors dari 1986-2001, Bobby Jr. boleh menjadi wajah masa depan francais Royals selepas Kansas City memilihnya kedua secara keseluruhan pada 2019. Dengan kuasa besar dan kelajuan di laluan bawah tanah, ke-21 Infielder berusia setahun mengalami musim pecah antara Double-A Northwest Arkansas dan Triple-A Omaha tahun lepas, mencapai .290/.361/.576 dengan 33 larian di rumah dan 29 curi. Dia mengikutinya dengan mata air yang besar, memukul .406 dengan tiga beregu dan tiga homer semasa permainan Liga Kaktus. Dengan hentian pintas Adalberto Mondesi, Witt mungkin akan dimasukkan ke dalam barisan di pangkalan ketiga.

Julio Rodriguez, OF, Mariners
Kedudukan prospek keseluruhan: 3
Umur Hari Pembukaan: 21
Kampung halaman: Loma de Cabrera, Republik Dominican

Bakat luar biasa yang berjaya di setiap peringkat Minor selepas Mariners mengeluarkannya dari Republik Dominican pada 2017, Rodríguez terbang melalui sistem ladang Seattle dan akan membuat lompatan dari Double-A ke Majors. Dalam tiga musim Liga Kecil, dia mencecah .331/.412/.543 dengan 30 homer dan 32 mencuri dalam 217 perlawanan. Semasa Latihan Musim Bunga dengan Mariners tahun ini, dia mempesonakan kami dengan kuasa besar dan kelajuannya yang hebat, paparan yang memuncak dalam larian rumah di dalam taman yang luar biasa yang membuatkan penonton terpegun, memandangkan rangka badannya setinggi 6 kaki 3, 228 paun. The “Pertunjukan J-Rod” tayangan perdana Jumaat di Minnesota.

Spencer Torkelson, 1B, Harimau
Kedudukan prospek keseluruhan: 4
Umur Hari Pembukaan: 22
Kampung halaman: Petaluma, Calif.

Kekuatan mentah Torkelson dan pendekatan lanjutan di atas plat bukan sahaja menjadikannya pilihan No. 1 keseluruhan dalam Draf 2020, tetapi juga membantunya mara dari Tinggi A sehingga ke Triple-A tahun lepas sebelum dinamakan ke Hari Pembukaan Harimau senarai dalam ’22. Selepas pandemik COVID-19 mengakibatkan pembatalan musim ’20 Minor League, Torkelson memusnahkan 30 homer semasa menyiarkan .935 OPS pada ’21. Itu semua berlaku selepas dia melenyapkan rekod homer musim tunggal Arizona State Barry Bonds sebanyak 11 sebagai pelajar baru dalam ’18, menyarungkan 25 daripada 54 larian rumah kolejnya pada musim pertamanya. Ledakan pita pengukurnya menjadikan Torkelson pemain yang mesti dilihat setiap kali dia melangkah ke dalam kotak adunan.

Hunter Greene, RHP, Reds
Kedudukan prospek keseluruhan: 22
Umur Hari Pembukaan: 22
Kampung halaman: Sherman Oaks, Calif.

Sesuai untuk The Reds pada Hari Pembukaan akan menjadi realisasi impian yang bermula ketika Greene baru berusia tujuh tahun dan bermain di Akademi Belia Bandar MLB di Compton, Calif. Dari situ, dia terus menyertai program remaja MLB sambil dia semakin tua, termasuk Siri Dunia RBI pada 2015 dan Siri Impian MLB dalam ’17.

Greene membuat muka depan Sports Illustrated pada tahun yang sama apabila dia mencapai 102 mph pada senjata radar sebagai pelajar sekolah menengah. Dia menghadapi banyak kesukaran dalam Minor selepas dirangka No. 2 keseluruhan oleh Cincinnati pada musim panas itu, tetapi walaupun menjalani pembedahan Tommy John dan menyaksikan musim ’20 Minor League dibatalkan kerana pandemik COVID-19, Greene dan tiga angkanya. halaju telah mencapai liga besar.

Musim lalu, selepas tidak bermain dalam permainan profesional selama dua tahun, Greene mencatatkan 1.98 ERA dan mengalahkan 37 peratus daripada pemukul yang dia hadapi lebih daripada 41 babak di Double-A Chattanooga sebelum dinaikkan pangkat ke Triple-A Louisville, di mana dia mempunyai 4.13 ERA dan 29 peratus kadar mogok.We would like to say thanks to the author of this write-up for this remarkable content

Trio bersejarah mengetuai prospek teratas yang membuat penampilan sulung pada Hari Pembukaan


Visit our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/