Trubisky: Kesalahan Steelers memerlukan ‘minda pembunuh’

PITTSBURGH — Selepas Steelers menjaringkan hanya 17 mata daripada lima pusingan dalam kemenangan lebih masa liar menentang Bengal pada Minggu 1, quarterback Mitch Trubisky kata Rabu dia dan unitnya perlu lebih agresif.

“Apabila pertahanan anda bermain dengan begitu baik, dan mereka mendapat pusing ganti, anda hanya mahu menjaga bola sepak, tetapi kami perlu mempunyai minda pembunuh itu, mentaliti agresif itu untuk benar-benar membawa pasukan keluar dari permainan dan hanya tidak membenarkan mereka menyimpannya rapat,” kata Trubisky.

Dengan Minkah FitzpatrickPilihan enam pembuka permainan menyumbang satu mata, kesalahan Steelers hanya menambah 10 mata daripada pusingan pusingan hasil gol padang dan gol pendaratan. Selebihnya harta benda itu berakhir dengan tendangan.

“Apabila pertahanan kami mendapat pusing ganti, kami perlu mengubahnya menjadi mata,” kata Trubisky. “Itu pemikiran saya. Dan itulah yang kami fikirkan apabila kami mengambil bola, kami perlu mengubahnya menjadi sentuhan dan bukan hanya gol padang.”

Serangan Steelers tidak melakukan sebarang pusing ganti dalam kemenangan lebih masa, tetapi dengan bermain secara konservatif, mereka tidak melakukan banyak pukulan ke bawah. Itu adalah reka bentuk, kata Tomlin.

“Dengan balingan ke bawah, potensi negatif dan bola terbalik,” katanya.

“Secara alam sekitar, dalam struktur cara mereka berfungsi, kami melakukan apa yang kami fikir sesuai untuk memenangi perlawanan minggu lepas. Ia tidak mempunyai kaitan dengan cara kami akan berfungsi minggu ini.”

Trubisky disambungkan pada hanya 2 daripada 7 percubaan lebih 20 ela, dan menurut Next Gen Stats, 10.5% percubaan Trubisky mengembara lebih daripada 20 ela udara. Pada hari itu, Trubisky adalah 21-dari-38 untuk 194 ela dan touchdown. Dua daripada penyiapannya yang paling lama datang dalam masa lebih masa: hantaran 26 ela ke Pat Freiermuth pada permainan yang rosak dan rebut dengan sebelah tangan Diontae Johnson untuk keuntungan 25 ela. Walaupun dia sebelum ini terlepas pada lontaran lain, termasuk rembatan dalam George Pickenskeupayaan Trubisky untuk berhubung dengan penerimanya berpunca daripada pengalaman veterannya dalam masa yang sukar.

“Saya pernah berada dalam situasi lebih masa sebelum ini, dan kami hanya bernasib baik untuk mendapatkan kembali bola,” kata Trubisky. “Untuk pertahanan kami mendapat banyak hentian hebat dan berpeluang turun dan meletakkan [Chris Boswell] dalam situasi lain, berikan mereka gol padang yang memenangi permainan. Ia menarik, dan ia sangat menyeronokkan. Saya rasa pengalaman itu pasti membuahkan hasil.”

Walaupun jurulatihnya cuba bersikap konservatif untuk mengehadkan potensi pusing ganti, Trubisky tidak berasa seperti dia menahan diri dalam serangan turun padang.

“Saya fikir kami mengambil banyak bola dalam dalam perlawanan terakhir,” kata Trubisky. “Kami hanya perlu memukul mereka. Dan jika saya fikir jika anda memukul mereka lebih awal, maka itu membuka perkara pertengahan dan pendek juga.

“Anda mahu menyambung pada mereka dan kemudian sama ada mereka membuka lebih banyak daripada itu atau ia membuka laluan lain dan ia membuka permainan larian juga. Sebaik sahaja anda mencapainya, saya fikir anda benar-benar melihat di mana anda berada, dan apa lain terbuka dalam kesalahan anda.”

Untuk meningkatkan ketepatan pada bola dalam dan meningkatkan hasil ketiga turun mereka — Steelers hanya 4-dari-15 di bawah ketiga — Trubisky memetik peningkatan yang diperlukan dalam masanya.

“Saya fikir masa … dari perspektif saya boleh menjadi lebih baik — sama ada mengeluarkannya lebih awal atau menunggu drama berkembang lebih sedikit, hanya untuk ramai lelaki berada di tempat yang betul pada masa yang sesuai, ” katanya. “Tetapi, secara keseluruhan kami hanya perlu melaksanakan dan membuat persembahan.”

We wish to say thanks to the writer of this post for this remarkable web content

Trubisky: Kesalahan Steelers memerlukan ‘minda pembunuh’


Check out our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/