Tujuh Tekaan Tanpa Asas Mengapa Penolong Warriors Kenny Atkinson Menghina The Hornets | pembelot

Secara umumnya diandaikan bahawa orang yang menjadi ketua jurulatih melakukannya supaya mereka boleh menjalankan kedai mereka sendiri dengan cara mereka sendiri. Bahawa jurulatih jarang diberi bahawa kebebasan lagi tidak penting—orang perlu mengimpikan impian yang telah mereka cipta untuk diri mereka sendiri.

Oleh itu, agak tenang pengumuman Jumaat bahawa penolong jurulatih Golden State Kenny Atkinson telah mengubah fikirannya dan memutuskan untuk tidak membuat lebih banyak wang di Charlotte adalah sesuatu yang menakjubkan. Hanya sedikit; Saya rasa kita semua sibuk dengan cerita Warrior buat sementara waktu, dan mereka tidak mengadakan perarakan mabuk yang mengganggu lalu lintas sehingga hari Isnin.

Tetapi Atkinson akan berada di sana dengan terapung bersama Mike Brown, yang melakukannya ambil pekerjaan lain (Sacramento, dari semua tempat), selamat dalam pengetahuan bahawa dia akan menjadi pembantu kepada Steve Kerr sehingga . . . baiklah, mungkin sehingga sesuatu yang lebih baik daripada Charlotte datang.

Namun, teguran adalah perkara di sini, kerana sekurang-kurangnya seorang yang mempunyai peluang untuk menjadi bos telah memutuskan untuk kekal bersama bos lama, meninggalkan kita untuk membuat kesimpulan tentang teori yang berpotensi mengapa Atkinson tidak mahu menjadi Hornet , atau jika anda mesti, seorang Jordanaire. Begini: Pergerakan itu cukup mengejutkan sehinggakan The Athletic tidak menggosoknya “Apa yang Hornets dapat dalam Kenny Atkinson?” cerita sejak sembilan hari lalu.

Tetapi tiada siapa yang meletakkan jari, sesungut, cakar atau ekor yang boleh diikat tentang mengapa Atkinson melakukan perkara yang tidak dilakukan oleh jurulatih, menyebabkan kami membuat spekulasi mengapa dia meninggalkan wang dan kuasa di atas meja. Maksudnya:

  1. Mungkin dia tidak meninggalkan wang di atas meja selepas semua. Itu kelihatan seperti alasan yang kecil dan tidak mungkin untuk kekal, tetapi Joe Lacob nampaknya menikmati reputasinya sebagai pemercik tunai yang megah, dan tiada lagi tindakan pemilik/samseng selain membayar lebih untuk pembantu berbanding pemilik lain untuk mendapatkan kepala. jurulatih, terutamanya apabila pemilik lain itu ialah Michael Jordan. Ini nampaknya tidak mungkin kerana Atkinson bersetuju untuk pergi ke Charlotte sehingga dia tidak bersetuju, jadi wang itu mungkin cukup tepat pada masa ini, tetapi kebebasan bertindak di bawah Jordan dan pengurus besar Mitch Kupchak tiba-tiba terasa lebih ketat daripada kemungkinan mendapatkan cincin baharu .
  2. Mungkin Hornets mengesyaki mereka akan kehilangan Miles Bridges, pemain kedua terbaik mereka, kepada gewang agensi bebas, dan idea pasukan bukan playoff kurang playoff-y tidak menarik perhatian Atkinson selepas lapan hari renungan . Ini juga nampaknya tidak mungkin, kerana dia akan bertanya tentang perkara itu dalam temu bualnya.
  3. Mungkin dia telah diberi janji bahawa dia akan menggantikan Kerr di San Francisco, walaupun itu kelihatan seperti masa yang sangat lama untuk menyejukkan cita-citanya. Andaian umum ialah Kerr akan kekal selagi Stephen Curry menjadikan hidup Kerr terlalu mudah untuk diungkapkan, iaitu Kerr akan kekal sehingga Curry pergi. Dengan mengandaikan bahawa Curry akan bertahan sepanjang tahun $59 juta pada 2026, penantian Atkinson akan meletihkan. Ini nampaknya tidak mungkin kerana akan ada peluang pekerjaan lain dan nama Atkinson akan semakin bersinar dengan penantian. Selain itu, melatih Warriors tanpa Curry kelihatan terlalu banyak seperti kerja sebenar.
  4. Mungkin dia menyukai harga hartanah yang murah di Bay Area, kerana dia boleh mendapatkan rumah seluas tiga ekar lima katil empat bilik mandi yang indah di Fresno dan perjalanan tiga jam setiap perjalanan bukanlah masalah besar baginya kerana dia boleh mereka set serangan dalam kepalanya pada masa dia memandu melalui Lathrop. Mungkin jika dia mengekalkan pertunjukan Charlotte, dia akan berulang-alik dari Charleston. Itu nampaknya tidak mungkin kerana hanya orang bodoh yang akan melakukannya.
  5. Mungkin dia baru sahaja kehilangan cita-citanya dengan masanya dikurangkan di Brooklyn, di mana apa yang dia lakukan berhasil sehingga perubahan rejim Kevin Durant dan Kyrie Irving menjadikan semua yang dia bina tidak relevan dengan tujuan pemerkasaan pemain yang lebih besar. Warriors lebih baik untuk mengelakkan pelombong agenda daripada kebanyakan pasukan kerana agenda Curry bukanlah agenda lain, dan dia kekal sebagai alpha-est daripada semua Warriors dalam kandang anjing. Itu nampaknya tidak mungkin kerana dia sudah bersedia untuk pergi ke Charlotte, yang merupakan cita-cita dengan mengorbankan akal sehat.
  6. Mungkin dia suka Warriors baru yang melampiaskan dendam, mengingati sedikit, mengambil nama, atau dia tidak mahu terlepas satu pun lagu “Fuck Draymond Green” untuk baki kerjaya Green. Ini juga nampaknya tidak mungkin, tetapi ia adalah tarikan yang menarik apabila anda menganggap bahawa beberapa orang yang menerima nyanyian pertempuran baharu adalah rakan sepasukannya. Maksud saya, jika peminat Warrior tidak melaungkan itu pada majlis gelanggang pada Malam Pembukaan, mereka tidak akan mendapat suasana baharu pasukan itu. Ini kelihatan sekurang-kurangnya sedikit munasabah kerana siapa yang tidak mahu mendengar peminat menggunakan nyanyian itu sebagai lencana penghormatan dan penghargaan?
  7. Mungkin Kerr berfikir tentang kehilangan Atkinson dan Brown pada masa yang sama dan memutuskan dia mempunyai peluang yang lebih baik untuk menewaskan Atkinson supaya menyerah untuk menghalangnya daripada pergi daripada Brown. Ini sangat bermakna memandangkan Kerr adalah seorang yang sangat keldai merah di belakang venir artikulasi itu, dan sungguh kelakar untuk membayangkannya sebagai seorang yang baik dengan sisi psikopat pendendam yang jarang ditunjukkan.

Daripada teori-teori ini, nombor 6 dan 7 nampaknya paling menghiburkan jika tidak semestinya yang paling munasabah. Dan melainkan Atkinson mempunyai cerita yang lebih baik daripada salah satu daripada mereka, merekalah yang akan kami ikuti sehingga dia mendapat tawaran yang tidak boleh dia tolak daripada Detroit pada 2023 . . . atau Houston pada tahun 2024 . . . atau New York pada 2025 . . . atau Sacramento pada 2023 atau 2025 atau 2027 atau 2029 atau . . . Nah, anda tahu corak apabila anda melihatnya. Mike Brown adalah rakan yang hebat dan ahli taktik yang baik, tetapi ia masih Sacramento, dengan kegembiraan yang sama dalam memecat jurulatih kerana kekurangan idea yang lebih baik. Brown mungkin berasa iri dengan Kenny Atkinson kerana tinggal, walau apa pun alasannya. Sekurang-kurangnya itulah cara bertaruh.

We would like to thank the author of this short article for this outstanding content

Tujuh Tekaan Tanpa Asas Mengapa Penolong Warriors Kenny Atkinson Menghina The Hornets | pembelot


You can find our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/