Verlander mendailnya di Bronx untuk membantu Astros bangkit semula

NEW YORK — Tiada panik di Astros apabila mereka meninggalkan Stadium Yankee pada malam Khamis berikutan kekalahan paling sukar mereka musim ini. Sengit menonton Yankees menjaringkan empat kali di bahagian bawah kesembilan untuk menarik kemenangan adalah menyakitkan, tetapi Astros tahu momentum adalah sebaik pitcher permulaan hari berikutnya.

Masukkan tangan kanan veteran Justin Verlander, yang bersedia untuk tugasan itu di hadapan orang ramai yang menjual di Bronx pada malam Jumaat. Verlander mendominasi Yankees untuk tujuh babak, membenarkan empat pukulan dan satu larian pada homer oleh Giancarlo Stanton, untuk menghantar Astros ke menang 3-1 sambil mematahkan rentak kemenangan 15 perlawanan Bombers di tempat sendiri.

“Malam tadi adalah kekalahan yang sukar,” kata Verlander. “Jelas sekali, selepas kekalahan teruk, anda mahu bangkit dan menjadi penyumbat dan membantu pasukan meraih kemenangan. Saya gembira dapat melakukannya malam ini.”

Pemadang kanan Kyle Tucker memberikan Astros semua kesalahan yang mereka perlukan dengan homer tiga larian pada inning keenam dari Luis Severino. Houston meningkat kepada 3-1 dalam tempoh sembilan perlawanan berturut-turut menentang Mets dan Yankees.

“Kakitangan pitching kami telah melakukan kerja yang luar biasa sepanjang tahun, dan kami yakin dengan sesiapa sahaja yang berada di atas bukit itu,” kata Tucker. “Dengan JV di atas bukit, dia sentiasa mengharapkan yang terbaik daripada dirinya dan kami juga begitu. Dia memberi kita sebanyak yang dia boleh setiap masa. Kami gembira kerana dia berada di atas bukit malam ini.”

Verlander meningkat kepada 9-3 musim ini, termasuk 6-0 dalam tujuh perlawanan yang dimulakannya serta-merta berikutan kekalahan Astros. Dia mengekalkan Yankees daripada papan sehingga homer Stanton pada yang keenam dan membenarkan satu atau tiada larian yang diperoleh untuk kali kesembilan musim ini.

“Anda lihat malam tadi, lelaki ini tidak pernah berputus asa,” kata Verlander. “Mereka mendapat begitu banyak kemenangan kemunculan semula atas sebab tertentu. Alangkah baiknya jika ia meledak, tetapi ia adalah dua pasukan yang bagus untuk melakukannya, jadi itu adalah jenis permainan yang anda harapkan.”

Walaupun dengan persembahan hebat oleh Verlander, Astros mengalami satu lagi buku jari putih yang berakhir dengan bullpen tangan pendek mereka. Phil Maton menewaskan Aaron Judge, Stanton dan Josh Donaldson di tempat kelapan dan menyebabkan sepasang pelari terkandas, dan Rafael Montero berlatih sepasang berjalan di tempat kesembilan untuk bersara DJ LeMahieu untuk perlawanan akhir dengan Hakim di geladak.

“Anda perlu bermain kesemua 27 perlawanan, itu satu perkara yang perlu anda lakukan terhadap mereka,” kata pengurus Astros Dusty Baker.

Sama ada adrenalin atau sesuatu yang lain, halaju Verlander meningkat secara menyeluruh, dengan keempat-empat padangnya dilontar jauh lebih kuat daripada purata musimnya. Dia melontar 64 bola cepat, yang purata 95.5 mph (94.8 mph pada musim yang akan datang).

“Sangat dialu-alukan,” katanya sambil tersenyum.

Verlander melontar 41 padang melalui dua babak, tetapi tidak lebih daripada 17 dalam mana-mana babak selepas itu. Yankees mula menjadi lebih agresif pada awal pengiraan, yang membantu Verlander membuat beberapa nada untuk mendapatkan beberapa keluar pantas. Dia menamatkan dengan 102 padang.

“Dia menemui rentak kerana dia mempunyai banyak nyaris-nyaris awal, yang mendapat kiraan padangnya pada babak awal,” kata Baker. “Mereka mengambil jarak dekat. Anda tidak tahu sama ada itu rancangan permainan mereka atau tidak, untuk membuatnya bekerja. Tetapi dia menemui rentaknya dan dia terus mendahului sepanjang masa. Itu sentiasa besar apabila anda boleh mara ke hadapan, terutamanya apabila anda mempunyai pemukul besar seperti yang mereka ada di sana.”

Verlander meningkat kepada 13-8 dengan 3.26 ERA dalam 31 kerjaya bermula menentang Yankees pada musim biasa dan selepas musim, termasuk 5-5 dengan 4.07 ERA dalam 15 bermula di Stadium Yankee. Ia adalah permulaan pertamanya menentang Yankees sejak Permainan 5 Siri Kejuaraan Liga Amerika 2019 di Stadium Yankee.

Set atau lawan yang menakutkan tidak penting baginya malam Jumaat. Astros hanya memerlukan kemenangan bangkit, dan ace mereka dihantar.

“Inilah yang anda harapkan,” kata Baker. “Inilah yang dilakukan oleh kuda — saya telah mengatakannya setiap kali dia bertanding — mereka berhenti kehilangan rentak dan mencipta rentetan kemenangan, jadi harap ini adalah penciptaan rentak kemenangan untuk kami.”

We wish to thank the writer of this post for this outstanding material

Verlander mendailnya di Bronx untuk membantu Astros bangkit semula


Visit our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/