Viking menambah penerima Jalen Reagor dalam perdagangan dengan Eagles

Viking kini mempunyai pilihan ke-21 dan ke-22 Draf NFL 2020.

Mereka memperoleh penerima Jalen Reagoryang telah dirangka satu tempat di hadapan bintang Viking Justin Jefferson, daripada Eagles untuk pilihan pusingan ketujuh 2023 dan pilihan pusingan keempat 2024 bersyarat yang boleh menjadi pilihan pusingan kelima. Viking mengeluarkan penerima Ihmir Smith-Marsettepilihan pusingan kelima 2021, untuk memberi ruang pada senarai.

Baru minggu lepas, penerima KJ Osborn mempunyai Smith-Marsette dan Bisi Johnsonyang mengalami ACL koyak pada perlawanan akhir pramusim Sabtu, di bilik kedudukan setiap hari.

“Ia sangat sukar, ” kata Osborn. “Itu yang saya belajar. Saya berada di Tahun 3, jadi beberapa perkara ini adalah kali pertama saya mengalami beberapa perkara ini juga. Itulah perniagaan.”

Reagor memberi Viking pilihan lain di penerima dan pemulangan tendangan, di mana Smith-Marsette bergelut untuk menyesuaikan diri dalam pramusim. Reagor purata 7.3 ela setiap pulangan pada 31 pukulan pada tahun lepas untuk Philadelphia.

Reagor, yang mempunyai 64 tangkapan untuk 695 ela dan tiga touchdown dalam dua musim, menyertai kumpulan penerima dengan Jefferson, Adam ThielenOsborn dan rookie Jalen Nailor.

Smith-Marsette ialah ahli ketujuh kelas draf 2021 yang dilepaskan oleh pengurus besar tahun pertama Kwesi Adofo-Mensah. Hanya dua daripada pilihan draf — edge rusher Janarius Robinson dan penjaga garisan pertahanan Jaylen Twyman — kembali dalam skuad latihan.

Skuad latihan dibentuk

Viking telah menandatangani semula 12 pemain ke skuad latihan, membawa pulang Robinson, berakhir dengan ketat Nick Museberlari balik Bryant Kobackpengawal Kyle Hintonpenerima Trishton Jackson dan Dan Chisenatengah Josh Sokolpenjaga garisan William Kwenkeutackle pertahanan TJ Smith dan Twymansudut belakang Parry Nickerson dan keselamatan Myles Dorn.

Empat tempat terbuka kekal dalam skuad latihan 16 pemain. Pasukan itu tidak serta-merta membuat keputusan untuk membawa kembali pengawal Wyatt Davis atau penjaga garisan Chazz Surratt, Pilihan pusingan ketiga 2021 dipotong Selasa.

Peraturan liga yang dikemas kini membenarkan sehingga enam veteran menyertai skuad latihan, manakala 10 tempat dikhaskan untuk pemain yang tidak lebih daripada dua musim terakru. Pemain boleh dinaikkan ke senarai hari permainan yang aktif sehingga tiga kali sepanjang musim sebelum mereka mesti ditandatangani ke senarai 53 orang.

Mond, tanah Mannion di tempat lain

Viking memerlukan quarterback No. 3 selepas itu Kellen Mond dan Sean Mannion mendarat di tempat lain.

Mond telah dituntut daripada pengecualian oleh Browns pada hari Rabu. Mannion memilih untuk menandatangani dengan skuad latihan Seahawks. Kedua-duanya adalah antara kekalahan terakhir Viking pada hari Selasa kerana pasukan itu memilih untuk bergerak ke hadapan dengan quarterback Nick Mullens sebagai sandaran kepada Sepupu Kirk.

Mond menyertai ketua jurulatih Browns Kevin Stefanskipembantu Viking lama, dan quarterback Jacoby Brissett dan Joshua Dobbs pada senarai aktif Cleveland. Mannion menyertai semula Seahawks selepas menghabiskan sebulan di Seattle semasa kem latihan tahun lepas.

Mond dan tackle bertahan Armon Watts adalah satu-satunya pemotongan Viking yang dituntut oleh pasukan lain. The Bears mengambil Watts, yang memulakan sembilan perlawanan tahun lalu, untuk mengekalkannya di bahagian itu. Watts merupakan pelepasan mengejut selepas membariskan diri sebagai pemula sepanjang kem latihan.

Viking tidak dianugerahkan mana-mana pemain atas pengecualian, tetapi itu tidak bermakna mereka tidak mengemukakan sebarang tuntutan. Mereka berada di tempat ke-12 dalam urutan keutamaan.

Blacklock mempelajari semula pertahanan

Penjaga garisan pertahanan baharu Ross Blacklock, yang diperoleh pada hari Selasa dalam perdagangan dengan Texas, memakai No. 96 semasa bekerja di sebelah latihan bersama kakitangan latihan pasukan. Dia disertai oleh Chisena (kaki), Robinson (tidak didedahkan) dan penjaga garisan pertahanan Jonathan Bullard (tidak didedahkan). Blacklock berasa kuat tentang bagaimana dia sesuai sekarang kerana dia bersatu semula dengan jurulatih barisan pertahanan Chris Rumphyang melatih barisan luar di Houston pada 2020.

“Dia bukan jurulatih saya, tetapi dia berada dalam pertahanan yang sama seperti kami berlari,” kata Blacklock. “Jadi ia seperti proses berulang, jadi saya hanya perlu kembali kepadanya dan mempelajari perkara teknik yang datang dengan pertahanan ini.”

Dan lain-lain.

  • Berlari ke belakang Alexander Mattisonsudut belakang Cameron Dantzlertackle Vederian Lowe dan Nailor tidak dikesan pada latihan hari Rabu. Mattison telah pergi atas sebab keluarga, menurut pasukan itu. Keselamatan pusingan pertama Lewis Cine (lutut) dan bek penjuru pusingan kedua Andrew Booth Jr. (buku lali) kembali berlatih.
  • Hujung yang ketat Irv Smith Jr.yang telah berlatih selama kira-kira seminggu, tidak komited pada hari Rabu apabila ditanya tentang bersedia untuk Minggu 1: “Kami hanya mengambilnya satu hari pada satu masa, secara jujur. Saya baru sahaja kembali ke sini beberapa hari lalu.”
  • Selepas Smith-Marsette diketepikan – dan sebelum Reagor tiba di Minnesota – Osborn, Thielen, berlari kembali Ty Chandler dan sudut belakang Patrick Peterson Pulangan pukulan bertanding dalam latihan.
  • Penunggang Ryan Wright perlu menukar nombor 66nya untuk musim biasa. Peraturan liga memerlukan quarterback, penyepak dan pemain untuk memakai No. 1-19.
  • Bekas penerima Gophers dan Minneapolis North yang menonjol Tyler Johnson telah dituntut oleh orang Texas selepas dibebaskan oleh Buccaneers pada hari Selasa.

We would like to give thanks to the author of this write-up for this remarkable material

Viking menambah penerima Jalen Reagor dalam perdagangan dengan Eagles


Check out our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/