Warganegara menjadi mangsa permainan rayuan aneh, kelawar panas Bryan Reynolds

Pemegang tempat semasa tindakan artikel dimuatkan

Washington Nationals memenangi dua perlawanan pertama siri tiga perlawanan mereka menentang Pittsburgh Pirates dengan formula yang tidak mampan — meninggalkan pelari dalam kedudukan pemarkahan awal, hanya untuk mendapatkan pukulan klac lewat untuk melarikan diri.

Jadi tuan rumah pergi ke laluan yang lebih konvensional pada hari Rabu di Nationals Park, menewaskan 16 hits. Masalahnya ialah Bryan Reynolds meledak tiga larian rumah, hampir secara bersendirian menghalang Washington daripada melengkapkan sapuan siri dalam 8-7 Lanun menang.

The Nationals memasuki hari Rabu 2 berbalas 22 dengan pelari dalam kedudukan mata dalam dua perlawanan pertama namun memenangi kedua-duanya. Washington menamatkan saingan dengan 7 berbalas 14 dan masih kalah.

Reynolds melakukan kerosakan pada tiga pitcher berbeza — larian rumah dua larian ke bahagian tengah kiri Paolo Espino pada inning pertama, pukulan solo tepat ke arah Carl Edwards Jr. pada pukulan keenam dan letupan tiga larian pada inning ketujuh, padang bertentangan ditembak ke dalam bullpen pelawat yang menyebabkan Kyle Finnegan menggantung kepalanya saat padangnya bersentuhan dengan pemukul Reynolds. Homer terakhir membuktikan perbezaan walaupun Nationals (29-49) menjadikan babak lewat menarik.

Peminat warga negara menjejaki permulaan buruk tukang kendi, satu persatu bau busuk

Yadiel Hernandez melakukan larian rumah solo di tempat ketujuh untuk membawa Nationals dalam satu. Mereka memuatkan pangkalan dengan dua out di kelapan, tetapi Luis Garcia terbang ke kiri untuk menamatkan ancaman.

“Walaupun inning terakhir, saya fikir kami akan kembali dan sekurang-kurangnya mengikat perlawanan, tetapi ia tidak berlaku,” kata Pengurus Dave Martinez. “Saya bangga dengan cara budak-budak bermain.”

Kekalahan satu larian adalah lebih sukar untuk ditelan memandangkan apa yang berlaku pada penghujung inning kelima. Dengan pelari di tempat kedua dan ketiga dan satu keluar, Josh Bell menangkap pemanduan garis tenggelam dari Ke’Bryan Hayes. Kedua-dua pelari berlepas dengan hayunan, jadi Bell melemparkan kepada baseman ketiga Ehire Adrianza untuk keluar ketiga.

Adrianza menandai Hoy Park terlebih dahulu sebelum menandai pangkalan ketiga. Pengadil berkata mereka tidak pernah melihat Adrianza menandai pangkalan, walaupun Adrianza berkata selepas perlawanan dia melakukannya. Peraturan 5.09(c)(4) menyatakan pasukan pertahanan dikehendaki membuat balingan rayuan atau tag secara rasmi terhadap pelari yang meninggalkan pangkalannya terlalu awal, walaupun secara teknikalnya layak sebagai “keluar keempat” dalam inning.

Jack Suwinski menjaringkan gol dari ketiga kanan sebelum Park dikeluarkan, dan kerana Nationals tidak membuat rayuan secara rasmi sama ada dia meninggalkan pangkalan awal, larian dikira.

Namun, Washington mempunyai banyak peluang dalam pertandingan bolak-balik.

Mengapa Warganegara meletakkan Cade Cavalli, Cole Henry dan Brady House dijeda

Berikutan larian rumah pertama Reynolds, Washington merekodkan lima pukulan dari pemula Pirates, Mitch Keller. Bell menggandakan dan Nelson Cruz melakukan perseorangan di padang seterusnya untuk menjaringkan gol Bell. Kemudian Cruz masuk untuk menjaringkan gol pada single Keibert Ruiz untuk mengikat permainan pada 2.

Juan Soto, yang memasuki hari Rabu dengan pukulan 7 untuk 56 (.125) dengan pelari dalam kedudukan mata, menggandakan dengan dua keluar pada inning kedua untuk menjaringkan Adrianza. Tetapi Pirates kembali mendahului selepas Daniel Vogelbach melakukan larian di tempat sendiri pada larian keempat di luar Espino dan urutan pelik yang menyumbang kepada larian pada larian kelima.

The Nationals mendahului di bahagian bawah inning di belakang pukulan skor larian daripada Ruiz dan Yadiel Hernandez, dan kedua-duanya berpeluang menjaringkan gol pada single bloop César Hernández dengan dua out.

Ruiz menyangka ada yang keluar dalam inning dan menunggu sehingga bola jatuh, jadi Hernandez berada betul-betul di belakangnya, dan kedua-duanya berlari pulang. Ruiz hanya menewaskan lontaran dari padang kiri, tetapi Hernandez diketepikan di tempat sendiri.

Reynolds homered dalam setiap dua inning seterusnya, dan akhirnya Nationals kehabisan jawapan.

“Ia adalah harinya hari ini,” kata Ruiz.

“Kami mempunyai 16 pukulan, mempunyai tujuh larian,” kata Bell. “Ya, kami boleh memukul lebih banyak lagi. Maksud saya, sentiasa ada peluang untuk memandu dalam lebih banyak larian. Tetapi saya fikir ia seolah-olah kita mempunyai banyak perkara yang perlu kita buat. Dan saya biarkan sahaja.”

Apa lagi yang diperkatakan oleh Peraturan 5.09(c) (4) tentang rayuan? banyak. “Permainan rayuan mungkin memerlukan pengadil untuk mengiktiraf ‘keempat keluar’ yang jelas. Jika keluar ketiga dibuat semasa permainan di mana permainan rayuan diteruskan ke atas pelari lain, keputusan permainan rayuan diutamakan dalam menentukan keluar. Jika terdapat lebih daripada satu rayuan semasa permainan yang menamatkan separuh inning, pertahanan boleh memilih untuk mengambil keluar yang memberikan kelebihan. Untuk tujuan peraturan ini, pasukan pertahanan telah ‘meninggalkan padang’ apabila pitcher dan semua pemain masuk telah meninggalkan wilayah yang adil dalam perjalanan ke bangku simpanan atau rumah kelab.”

Bagaimanakah Mason Thompson beraksi dalam tempoh pemulihannya? Thompson (biceps tendinitis) membuat penampilan lega ketiganya dalam tujuh hari lalu untuk Kelas AAA Rochester pada malam Selasa. Dia melontarkan dua inning dan membenarkan dua pukulan, tetapi merekodkan perlawanan tanpa jaringan ketiganya dengan Red Wings. Martinez berkata, langkah seterusnya ialah melontar pada hari berturut-turut dan melontarkan beberapa inning.

We would like to give thanks to the writer of this post for this amazing web content

Warganegara menjadi mangsa permainan rayuan aneh, kelawar panas Bryan Reynolds


We have our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/