WR Brandon Inniss bertaraf 5 bintang memberi komitmen kepada Negeri OhioPenerima lima bintang Fort Lauderdale (Fla.) Warisan Amerika Brandon Inniss telah mengumumkan komitmennya kepada Ohio State. Dia memilih Buckeyes berbanding finalisnya yang lain di Alabama, Miami dan USC.

Inniss komited No. 12 untuk Hari Ryan dan Buckeyes dalam kitaran pengambilan 2023, menambah kepada kelas yang menduduki No. 2 secara nasional oleh Komposit 247Sports. Brian Hartline mengetuai pertuduhan untuk kuasa besar Sepuluh Besar.

“Suasana kekeluargaan,” kata Inniss tentang perkara yang menutup perjanjian itu. “Hakikat bahawa saya akan menghadapi situasi yang hebat kerana untuk kedudukan yang mereka mahu saya mainkan mereka akan kekurangan di tempat itu, jadi Coach Day dan Coach Hart memberitahu saya saya perlu masuk dan menyumbang serta-merta, bukan hanya memberitahu saya bahawa mereka menunjukkan kepada saya juga. Dan pemain dalam pasukan sudah melayan saya seperti saya salah seorang daripada mereka, bukan sekadar rekrut.”

Bekas komitmen Oklahoma yang membuka semula proses apabila Lincoln Riley meninggalkan Norman ke USC, Inniss setinggi 6 kaki, 190 paun sedang mencari tempat di mana dia benar-benar berhubung dengan orang di kampus.

“Jurulatih Hart bukan sahaja jurulatih yang hebat tetapi dia seorang tokoh bapa yang saya boleh nantikan untuk keluar dari padang,” kata Inniss. “Kita semua tahu betapa baiknya dia membangunkan penerimanya tetapi hakikat bahawa saya mempunyai hubungan itu dengannya adalah hebat.

“Jurulatih Keenan (Bailey) adalah lelaki yang boleh saya ajak bercakap di luar padang juga, bukan hanya kerana kami berdua dari Broward County tetapi kerana hubungan yang kami bina lebih masa. Walaupun saya komited kepada Oklahoma, dia adalah salah seorang daripada dua atau tiga jurulatih yang memberitahu saya tahniah dan dia akan berbangga dengan saya ke mana sahaja saya pergi.

“Hari Jurulatih adalah seorang lelaki yang luar biasa. Perkara yang dia lakukan untuk pemainnya di dalam dan di luar padang adalah menakjubkan. Kesalahannya adalah kesalahan berkuasa tinggi dan dia suka membaling bola jadi ia sesuai untuk saya.”

Inniss akan bermain dalam All-American Bowl selepas musim seniornya. Dia diletakkan oleh Top247 sebagai penerima No. 2 negara.

247Sports menyamakan permainan Inniss dengan Jarvis Landry.

“Boleh dikatakan prospek paling mantap dalam kelas 2023,” tulis Penganalisis Kebangsaan 247Sports dan anak kelahiran Florida Selatan Andrew Ivins dalam penilaiannya. “Meletup ke tempat kejadian membuat drama sebagai pelajar tingkatan lapan di Florida Selatan dan tidak pernah meninggalkan pujian demi pujian. Disenaraikan sebagai penerima yang luas dan mungkin akan dibayar satu hari untuk menangkap hantaran, tetapi juga boleh dilabel sebagai hanya lurus ke atas alpha kerana dia seorang yang sangat benci untuk kalah dan akan melakukan apa sahaja untuk menang. Telah berkembang sebagai penerima yang luas selama bertahun-tahun dan nampaknya akan bertindak sebagai penerima dalaman yang mengubah permainan yang boleh mengendalikan semua nombor laluan yang berbeza pokok. Menembak keluar dari pendiriannya dengan tujuan dan boleh membuat pemisahan dengan kakinya yang cepat, luka tajam dan kepala palsu. Berjiwa pasti dan suka menyerang bola sepak dengan mencabutnya dari udara. Telah berkembang pesat sebagai pembawa bola dan boleh bertukar menjadi mesin YAC di peringkat seterusnya kerana dia tidak takut untuk menurunkan pelapik bahunya dan memberi kuasa melalui pemain pertahanan. Fizikal yang baru ditemui itu boleh menjadi hasil sampingan daripada musim junior yang tidak konvensional di mana dia terpaksa beraksi di quar terback akibat kecederaan dan akhirnya bergegas sejauh lebih 300 ela. Berkemungkinan tidak akan menjadi seorang lelaki yang memecahkan 4.4 pada laser dalam sengkang 40-hala, tetapi telah diuji dengan baik di jabatan lain (4.26 dalam ulang-alik pendek untuk pergi bersama-sama dengan vert 31-inci) dan hanya perlu terus meningkat panjang kelajuan. Nampaknya sentiasa bangkit dan telah bermain beberapa perlawanan terbaiknya setakat ini menentang kuasa besar negara seperti St. Thomas Aquinas dan Akademi IMG. Salah satu pelajar yang lebih bersedia untuk keluar dari peringkat sekolah menengah dalam ingatan baru-baru ini memandangkan bentuk badannya (kelihatan hampir 195 paun) dan perangai kompetitif. Berkemungkinan tidak perlu terlalu lama untuk mencari kesannya dan harus menolak masa bermain pada tahun pertamanya di kampus jika dia boleh kekal sihat. Mempunyai jenis potensi semua persidangan dan Hari 1 atau Hari 2 meningkat apabila melibatkan Draf NFL kerana kebanyakan serangan penyebaran moden mengingini lelaki yang mempunyai keupayaan untuk menukar hantaran serong atau ayunan menjadi keuntungan besar.”

We wish to thank the author of this article for this awesome web content

WR Brandon Inniss bertaraf 5 bintang memberi komitmen kepada Negeri Ohio


Explore our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/