Yankees 0, Rays 9: September menawarkan lebih banyak hidangan Ogos

Kadangkala, skor hanya memberitahu anda semua yang anda perlu tahu tentang cara pasukan bermain pada masa ini. The Yankees telah tewas dalam permainan yang lebih mengecewakan dan rapat sebagai sebahagian daripada tergelincir mereka daripada letupan, tetapi mereka mengambil masa yang sukar untuk mendapatkan keledai mereka ditendang oleh kelab bola yang kini telah mengurangkan 10 perlawanan dari pendahuluan AL East mereka dalam tempoh sebulan — satu ketika Yankees telah pasukan yang paling teruk dalam Liga Amerika. Yankees tewas, 9-0, dalam permainan yang secara teknikalnya hampir melalui tujuh, tetapi sebenarnya tidak benar.

Suspek biasa kejadian tergelincir yang dahsyat ini ada di sana. Buat kali keenam sejak awal Ogos, barisan Yankees telah ditutup, pelari terkandas dan kelihatan tidak bermaya. Pertahanan melakukan beberapa kesilapan teruk, dengan Josh Donaldson bermain sebagai Public Enemy No. 1 kali ini dengan dua kesilapan yang membawa kepada larian pertama Rays. Permulaan pitching melakukan kerja yang cukup baik; mata adalah 3-0 pada permulaan kelapan sebelum pintu air dibuka. Digabungkan, ia adalah resipi yang sangat biasa untuk bencana yang peminat Yankees 2022 telah diberi makan secara paksa hampir sepanjang separuh masa kedua.

Saya hampir mahu menamatkan imbasan di sana kerana meneliti keadaan kucar-kacir ini dengan teliti adalah seperti memungut batu yang baru sahaja menyelubungi lipas dan memeriksa bahagian bawahnya. Tetapi saya akan melakukan yang terbaik sambil mengekalkannya secara ringkas kerana pasukan Yankees ini sama sekali tidak bermain seperti layak mendapat ruang kepala peminat.

Bermula dengan yang positif, Domingo Germán hanya melakukan tugasnya semula, seperti yang dilakukannya pada kebanyakan bulan Ogos. Melalui enam babak, dia mengekalkan kesalahan Rays dengan membenarkan satu larian pada lima pukulan, bergoyang-goyang keluar dari masalah beberapa kali dalam proses itu. Larian satu itu sebenarnya tidak boleh dipersalahkan kepadanya, kerana ia adalah akibat daripada kesilapan Donaldson pada larian keempat yang serta-merta diikuti oleh kesilapan kedua (yang mendahului relay yang bagus melibatkan Oswaldo Cabrera membaling seorang pelari di rumah).

Kepahlawanan Cabrera tidak dapat mengekalkan sifar sepenuhnya. David Peralta bersendirian dalam larian untuk meletakkan Tampa di atas. The Rays boleh berhenti di sana dan menang kerana kesalahan Yankees adalah jenaka hari ini, tetapi mereka tidak melakukannya. Sama seperti yang dilakukan Germán minggu lalu di Oakland, dia kembali ke bukit untuk yang ketujuh dengan kiraan nada rendah, tetapi selepas berjalan kaki sekali ke Isaac Paredes, Tampa memberikan pukulan yang menghancurkan pada homer dua larian oleh Christian Bethancourt kepada jadikan 3-0.

Yankees separuh masa pertama tidak akan gentar dengan defisit 3-0 lewat, tetapi mereka adalah sejarah. Yankees separuh masa kedua bermain seperti mereka tidak pernah berdoa menentang pemula Rays Jeffrey Springs. Oh, mereka meletakkan beberapa lelaki di pangkalan, tetapi mereka tidak pernah menjaringkan gol; New York menang 0-untuk-7 dengan pelari dalam kedudukan pemarkahan, dan memandangkan bagaimana pasukan itu bermain sejak kebelakangan ini, hanya peminat yang paling optimistik yang berharap di tempat tersebut. Lihat sorotan ini:

  • Donaldson yang hilang sepenuhnya menyeru pada mogok untuk menamatkan yang pertama dengan dua lelaki
  • Perhimpunan dua lawan, satu keluar terhenti pada perhimpunan ketiga apabila Andrew Benintendi mendengar “pop” di pergelangan tangannya, berasa kebas dan terpaksa meninggalkan* mid at-bat; Cabrera mencubit dan muncul, manakala Giancarlo Stanton yang merosot menyerlah
  • Isiah Kiner-Falefa tidak pernah mara selepas dua kali ganda untuk mendahului yang kelima
  • IKF mengembalikan kelebihan yang terkandas di tempat keenam dengan menamatkan saingan dengan pelari di tempat pertama dan kedua

* X-ray Benintendi adalah negatif, tetapi dia akan menjalani MRI esok. Walaupun berkemungkinan kehilangan pemain luar yang telah mencapai purata liga sejak datang dari Kansas City tidak sepatutnya mengecewakan, rasanya seperti itu untuk Yankees 2022.

The Yankees tidak pernah mendapat pemain lain dalam kedudukan penjaring selepas itu. Barisan itu hanyalah mimpi ngeri dalam semua cara yang paling teruk.

Pada yang kelapan, Rays mengubah yang ini menjadi ketawa ketika mereka memukul Greg Weissert dan Anthony Banda. Weissert membenarkan dua pukulan biasa dan kemudian satu hadiah pada topper Yu Chang di sebalik busut yang dia buang. Chang mendapat pukulan dalam dan Weissert didakwa dengan kesilapan ketiga Yankees pada malam itu untuk menjadikan kedudukan 5-0. Itu membawa kepada perlawanan lucu yang teruk daripada pitcher paling teruk dalam senarai, Banda, yang berjalan tiga – termasuk dua dengan pangkalan dimuatkan – sambil melepaskan dua perseorangan dan satu adunan pukulan.

Pada masa habuk telah selesai, ia adalah 9-0, Rays telah mengurangkan pendahuluan AL East kepada hanya lima perlawanan, dan pengurus Aaron Boone dibiarkan marah dengan keputusan pasukannya dalam perlawanan selepas itu.

Kata-kata itu bagus dan semuanya, tetapi mungkin prospek teratas baru yang dipanggil semalam sepatutnya bermula daripada duduk di bangku simpanan sehingga dua tewas pada inning kesembilan pukulan! Tidak, Oswald Peraza langsung tidak mendapat detik yang menarik untuk penampilan sulungnya di MLB, kerana dia dibatalkan untuk menamatkan sandiwara ini. Lelaki miskin.

Yankees dan Rays akan bertemu semula malam esok di Trop, dengan Clarke Schmidt mencari penebusan daripada kembali buruk ke pusingan Ahad lalu di Oakland. Dia akan menentang Corey Kluber dengan padang pertama daripada bekas rakan sepasukannya datang pada 6:10 petang ET. Adakah Peraza akan bermula kali ini? Siapa tahu!!!

Skor KotakWe want to thank the writer of this short article for this awesome material

Yankees 0, Rays 9: September menawarkan lebih banyak hidangan Ogos


Discover our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/