Yankees 14, Pirates 2: Cabrera, Torres berlari dengan kasar

Baiklah, jika anda terlepas perlawanan, Aaron Judge tidak mencapai larian rumah ke-61nya. Sebaliknya, AL MVP yang berkemungkinan hanya pergi 2-4 dengan sepasang beregu deringan, diduduki di tempat kelapan, dan dia juga menjaringkan dua larian. Dia kini mendahului perlumbaan gelaran pemukul AL sebanyak 0.004 mata. Ya, saya juga kecewa, tetapi kami masih mempunyai kemenangan Yankee untuk disimpulkan semula!

Ia kelihatan seolah-olah Yankees memenangi perdagangan Jameson Taillon. Roasny Contreras dan Miguel Yajure melepaskan sepuluh larian gabungan daripada 14 gol New York malam ini, manakala Taillon tidak berputus asa sama sekali, dan Yankees menyapu bersih dua siri pantas ini 14-2 di Bronx.

Permainan dimulakan dengan cara yang sepatutnya. Aaron Judge membarisi dua gol untuk mendahului bahagian bawah yang pertama, Gleyber Torres dan Giancarlo Stanton mempunyai PA yang hebat untuk bekerja, dan itu membawa Oswaldo Cabrera:

Saya tidak tahu sama ada Cabrera akan menjadi lelaki setiap hari dalam jurusan. Walaupun dengan salami, dia menjadi pemukul sedikit di bawah purata, tetapi anda rasa ada sedikit peningkatan dalam kayu dan dia boleh bermain dengan baik di lima atau enam tempat di berlian. Semua itu menambah, jika dia boleh memikirkan strok kuasa yang lebih baik, sekurang-kurangnya pemain utiliti yang hebat dan mungkin lebih.

Dia menambah RBI kelimanya dalam permainan pada satu garisan memandu dua kali ke kiri-tengah, satu pukulan yang sangat bagus daripada seorang pemain baru:

Tetapi jika kita akan bercakap tentang pukulan yang bagus, boleh saya perkenalkan anda kepada Gleyber Torres:

Itu adalah yang pertama daripada dua bola panjang Gleyber akan terkena inning itu, membawa pulang empat larian sendiri. Dia juga menambah single RBI dalam yang kelima untuk membawa Hakim ke sana, kerana dia dan Cabrera kedua-duanya mempunyai lima malam RBI – stik dijual di Bronx malam ini.

Luis Severino kembali, membuat permulaan pertamanya sejak 13 Julai. Dia akan dihadkan kira-kira 60 padang, tetapi budak lelaki dia membuat mereka dikira — melontar lima babak, membenarkan satu larian, mencatat enam ketika berjalan satu. Barangan beliau adalah seperti biasa, tetapi yang paling menarik perhatian saya ialah arahan fastball beliau:

Terdapat dua atau tiga kesilapan di sini, tetapi membaling 98 dengan putaran tinggi memberi anda sedikit margin untuk kesilapan. Lebih penting lagi, cara dia dapat mengesan sekeras itu di sepanjang tepi menegak zon itu sangat menggalakkan saya.

Kami telah melihat bahawa pemukul telah mula menyesuaikan diri dengan bola laju yang tinggi, meningkatkan laluan hayunan mereka dan mengejar kepanasan, tetapi masuk ke dalam dengan keras, selagi anda mengesan, tiada apa yang boleh dilakukan oleh pemukul. Dia akan mengambilnya, dan dipanggil keluar, atau mencium, atau walaupun dia membuat sentuhan, kelawar akan melihat pada pemegangnya.

Bagi Sevy untuk dapat menguasai padang itu beberapa kali pada malam ini adalah satu blok bangunan yang hebat untuk sepanjang musim ini. Fakta dia mampu melakukan lima penuh, membaling 64, termasuk bingkai akhir enam nada, juga sepatutnya sangat menggalakkan. Saya menjangkakan Yankees mungkin berhati-hati dengan permulaannya, mungkin memasukkan pemain keenam dalam pusingan untuk memberinya hari tambahan, tetapi malam ini pasti membuatkan saya fikir Severino boleh memulakan permainan playoff tanpa memerlukan banyak kontingensi.

Nah, peluang seterusnya untuk sejarah datang esok, kerana Yankees memulakan siri empat permainan dengan Red Sox. Cuaca mungkin mencabar, tetapi jika kita mempunyai besbol, Jameson Taillon akan menentang Michael Wacha, dengan padang pertama dijadualkan pada 7:15 malam EST.

Skor KotakWe want to give thanks to the writer of this write-up for this outstanding web content

Yankees 14, Pirates 2: Cabrera, Torres berlari dengan kasar


Take a look at our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/