Yankees, Hakim Harun Elakkan Timbang Tara

11:54 pagi: Hakim dan Yankees telah bersetuju dengan jaminan $19MM, lapor Mark Feinsand dari MLB.com (Twitter pautan). Itulah titik tengah yang tepat antara angka pemfailan, walaupun perjanjian itu mengandungi kemungkinan insentif tambahan. Hakim akan membuat tambahan $250K setiap seorang sekiranya dia memenangi anugerah AL MVP dan World Series MVP musim ini.

11:35 pagi: The Yankees dan Hakim Harun telah bersetuju dengan kontrak untuk mengelakkan timbang tara, lapor Jon Heyman dari New York Post (pautan Twitter). Mereka telah dijadualkan untuk menjalani perbicaraan petang ini, tetapi penyelesaian saat-saat akhir mengelak keperluan itu.

Hakim dan Yankees telah ditetapkan untuk meneruskan proses dengan jurang terbesar dalam memfailkan angka antara mana-mana gandingan pemain-pasukan musim ini. Kem hakim telah memfailkan gaji $21MM, manakala Yankees membalas pada $17MM. Sistem timbang tara MLB tidak membenarkan adjudikator mendarat di titik tengah; sekiranya mereka pergi ke perbicaraan, penimbang tara perlu menetapkan gaji Hakim sama ada $17MM atau $21MM. Dengan mengelakkan proses itu, pihak-pihak boleh berkumpul di jalan tengah yang dipersetujui bersama. Itu mengelakkan sebarang potensi pertikaian yang timbul dalam perbicaraan lawan bagi muka francais.

Ini adalah musim terakhir kelayakan timbang tara bagi Hakim, yang tinggal beberapa bulan lagi daripada lawatan pertamanya ke pasaran terbuka. Dia menolak tawaran lanjutan selama tujuh tahun, $213.5MM semasa Latihan Musim Bunga. Pertaruhan pada dirinya sendiri kelihatan seolah-olah ia akan membuahkan hasil yang lumayan, kerana pemain yang pemalas itu boleh dikatakan sebagai bakat terbaik yang ada.

Hakim mendahului huruf MLBTR Kedudukan Kuasa daripada kelas yang akan datang sebulan yang lalu, dan dia telah ditumbuk pada klip .288/.369/.606 sejak ketika itu. Dia memasuki permainan pada hari Jumaat pemilik garisan .302/.379/.663 secara keseluruhan, dan 27 larian di rumahnya enam di hadapan orang lain dalam permainan. Dia bersedia untuk mendapatkan agensi bebas sebelum kempennya yang berusia 31 tahun dan kelihatan berada di landasan yang betul untuk kontrak lapan tahun lebih jika dia terus beraksi di peringkat elit untuk tiga bulan terakhir musim ini.

Seperti yang mungkin diketahui oleh kebanyakan orang sekarang, pengeluaran 2022 Hakim yang luar biasa tidak akan diterima dalam kes timbang taranya. Proses arb biasanya berlaku di luar musim, dengan gaji ditentukan sebelum Hari Pembukaan. Sekat masuk musim sejuk lalu membekukan perniagaan liga selama lebih tiga bulan, meninggalkan masa yang tidak mencukupi untuk pemain, pasukan dan penimbang tara sendiri untuk menyelesaikan semua kes semasa Latihan Musim Bunga. Oleh itu, perbicaraan berlarutan hingga musim ini, tetapi MLB dan Persatuan Pemain bersetuju bahawa semua kes perlu berdasarkan badan kerja sebelum 2022 pemain.

Hakim, sudah tentu, mempunyai rekod kerjaya yang mantap walaupun sebelum separuh masa pertama berkaliber MVP musim ini. Dia memasuki tahun ini sebagai pemukul .276/.386/.554 kerjaya, mengumpul trio penampilan All-Star dan dua anugerah Silver Slugger dalam proses itu. Produk Negeri Fresno mencecah .287/.373/.544 dengan 39 homer dan 98 larian dipukul pada musim lepas, prestasi platform yang membolehkannya mendapat kenaikan gaji yang tinggi berbanding gaji $10.175MM dari 2021.

Penyelesaian kes Hakim secara rasmi menutup buku mengenai kelas timbang tara 2021-22. 31 pemain mempunyai situasi yang berlarutan hingga musim ini, walaupun majoriti mencapai persetujuan dalam musim atau lanjutan kontrak berbilang tahun. Daripada 13 pemain yang meneruskan perbicaraan musim ini, empat memenangi kes mereka, menurut Associated Press.We would love to say thanks to the writer of this article for this incredible material

Yankees, Hakim Harun Elakkan Timbang Tara


Take a look at our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/