Yankees kelihatan tidak dapat dihalang kerana mereka terus mengukus lawan

Pemain infielder Rays yang kurang dikenali, Taylor Walls, dalam detik kebodohan yang berani, mencadangkan kira-kira seminggu yang lalu bahawa Yankees “sangat boleh dikalahkan.” Itu hanya membuktikan Walls tidak mempunyai masa depan dalam pengakap sebaik sahaja hari bermain bolanya berakhir.

The Yankees sangat boleh dikalahkan dalam erti kata Sekretariat sangat boleh dikalahkan.

Atau Michael Phelps.

Atau Rafael Nadal di Roland Garros.

The Yankees hanya memukul orang setiap hari. Beberapa malam, seperti Jumaat, ia kelihatan tidak adil.

Dodgers sepatutnya menjadi pasukan besbol terbaik, dan sekarang mereka tidak lebih baik daripada satu saat yang jelas. The Yankees’ Kemenangan 13-0 ke atas Harimau pada malam yang sejuk di The Bronx adalah persembahan paling dominan musim ini.

Ace Yankees Gerrit Cole ialah menyempurnakan dua pemukul ke dalam inning ketujuh sebelum Jonathan Schoop membariskan padang tunggal yang bersih ke tengah untuk menghentikan sejarah. Ia adalah malam kedua berturut-turut pemain permulaan Yankees mengancam buku sejarah, selepas Jameson Taillon membawa permainan sempurna ke tempat kelapan malam sebelumnya.

Yankees adalah ancaman untuk melakukan sesuatu yang istimewa, dan mereka hampir melakukannya dua malam berturut-turut.

Kali ini, mereka juga mempunyai ruang untuk beberapa nostalgia yang sangat indah, dan kanak-kanak comeback, Manny Banuelos, membuat penampilan pertama Yankees sedekad selepas dia sepatutnya menjadi pemain kelab yang seterusnya. Banuelos melemparkan dua babak tertutup selepas tujuh babak Cole.

Yankees
Yankees kelihatan lebih hebat di atas MLB yang lain.
Corey Sipkin untuk NY POST

“Kami memukul, kami bermain dengan baik D dan Manny masuk. Ia adalah malam yang baik,” isytihar Cole.

Aaron Judge menyiarkan malam empat pukulan, termasuk homer ke-20nya, ketika nyanyian “MVP” kedengaran pada malam Hakim bobblehead. Tetapi selepas itu, apabila pasukan itu telah melakar kemenangan keempat berturut-turut dan kemenangan kelapan dalam 10 perlawanan, perbincangan adalah sama tentang Banuelos sebagai dua bintang terbesar pasukan itu.

“Saya sangat gembira lelaki. Saya membuat impian saya menjadi kenyataan” Banuelos mengisytiharkan, mencetuskan beberapa mata sebak di kalangan wartawan yang keras. “Ini menakjubkan … semua orang tahu ini adalah pasukan yang hebat. Menjadi sebahagian daripadanya adalah besar.”

Pasukan ini kelihatan begitu baik, halangan terbesarnya ialah buku rekod, kerana liga nampaknya agak mencabar akhir-akhir ini.

The Angels membawa dua pemain terbaik dalam sukan itu ke sini awal minggu ini dan mereka meninggalkan The Bronx dalam keadaan lebam, dipukul dan disapu. Jadi apa yang diharapkan oleh sesiapa daripada Tigers, pilihan pramusim bergaya yang ternyata tidak bertaring?

Bintang kejutan Jose Trevino serta wira mendadak Matt Carpenter dan Anthony Rizzo semuanya menyertai Hakim dalam briged homer. Carpenter mempunyai empat homer dalam lima perlawanan pertamanya sebagai Yankee, di luar timbunan sekerap (dia yang ketiga melakukannya dalam garis-garis kecil, menyertai Dave Kingman dan Eric Hinske).

Yankees ternyata sangat berbeza daripada apa yang kita semua bayangkan, dan sememangnya sangat berbeza daripada apa yang dicadangkan oleh Walls.

Boleh dikalahkan? Mungkin.

Sangat boleh dikalahkan? hampir tidak.

Manny Banuelos membuat debut MLBnya pada hari Jumaat semasa kemenangan Yankees ke atas Harimau.
Manny Banuelos membuat debut Yankees pada hari Jumaat semasa kemenangan pasukan ke atas Harimau.
Corey Sipkin untuk NY POST
Manny Banuelos bertindak balas selepas membuat debut MLBnya.
Manny Banuelos bertindak balas selepas membuat penampilan sulung Yankees.
Corey Sipkin untuk NY POST

Pasti, mereka boleh dikalahkan, dengan cara setiap pasukan kalah dalam perlawanan di sana sini. Malah Yankees 1998, ciri moden untuk kesempurnaan besbol, kalah 48 perlawanan. Jadi secara teknikalnya, pasukan yang memenangi 114 perlawanan juga boleh dikalahkan.

“Saya rasa semua orang di sini tahu betapa bagusnya kami,” kata Isiah Kiner-Falefa.

Mereka tahu di mana mereka berdiri, dan sekarang ia berada di bahagian atas timbunan. Rekod 37-15 mereka adalah yang terbaik dalam permainan.

Ia juga meletakkan mereka pada rentak untuk 114 kemenangan, sama seperti skuad 1998 itu.

Harun Hakim
Harun Hakim menghancurkan homer pada inning ketiga.
Corey Sipkin untuk NY POST

Bagi mereka yang menonton mereka perlu bergegas untuk mara ke playoff tahun lalu, dan mengikutinya dengan kebanyakannya menonton pesaing mereka berbelanja, ia masih agak sukar untuk dipercayai.

Mereka menyokong hentian pendek, menambah perengsa yang berbakat tetapi semakin tua untuk tempat ketiga, menukar pelega tengah dengan Mets dan kebanyakannya mengharapkan yang terbaik.

Bagaimanapun, pengkritik yang tidak diketahui mengenai saingan mengetepikan, sekarang kita boleh mengatakan ia bukan kebetulan.

Pena itu bagus, putaran lebih baik, dan Hakim perlu membersihkan kes trofinya untuk MVP yang akan datang.

Cole menamatkan malam itu dengan membenarkan dua pukulan dan tidak berjalan sambil membuat sembilan pukulan. Dua kali, dia memukul ke tepi. Perfeksionis itu hampir sempurna.

Cole telah menjadi panas dan menerima kritikan kerana hanya yang luar biasa dijangka selepas dia menandatangani rekod pitcher $324 juta, perjanjian sembilan tahun. Tetapi secara adil, dia adalah seorang ace sejati.

Gerrit Cole berjalan dari bukit selepas permulaan yang hampir sempurna.
Gerrit Cole berjalan dari bukit selepas permulaan yang hampir sempurna.
Corey Sipkin untuk NY POST

Dan dua yang lain juga sedang berbincang seperti itu. Cole sendiri menyokong Nestor Cortes, yang berasal dari Baltimore, Seattle dan semua sudut untuk memperdayakan pemukul demi pemukul, untuk perkakasannya sendiri sebagai ketua Cy Young.

Dan rasanya Taillon, ace ketiga, akhirnya telah tiba sebagai bintang. Selepas dipilih kedua keseluruhan Draf MLB 2010 yang disemat bintang, betul-betul di antara Bryce Harper dan Manny Machado, Taillon menjalani dua prosedur Tommy John dan satu pembedahan yang lebih serius, untuk kanser testis. Jadi seperti Cortes, dalam satu cara dia juga seorang yang lambat mekar.

Kehebatan nampaknya datang untuk rakan-rakan apabila mereka keluar dari Pittsburgh. Clay Holmes yang lebih dekat baru, yang seperti Cole dan Taillon bermula di Pittsburgh, telah hampir sempurna.

Maknanya dia ada persamaan lain dengan Cole.

Akhir-akhir ini sebenarnya, keseluruhan pasukan kelihatan hampir sempurna.

We would like to give thanks to the author of this write-up for this awesome content

Yankees kelihatan tidak dapat dihalang kerana mereka terus mengukus lawan


You can find our social media pages here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/