Yankees menangguhkan Red Sox terima kasih kepada panggilan terbalik, ‘Little League’ homer

BOSTON — Dalam inning kelapan di Fenway Park pada hari Rabu, tidak penting bahawa Red Sox berada di tempat terakhir di AL East dan tiada ancaman untuk mengejar Yankees dalam kedudukan.

Sebaliknya, Boston semakin hampir untuk berpotensi mencuri kemenangan daripada Yankees dengan rali lewat menentang Jonathan Loaisiga.

Tetapi dalam permainan beberapa inci, Yankees mendapat rehat dalam kemenangan 5-3 mereka, keempat berturut-turut mereka untuk mengekalkan kelebihan enam perlawanan mereka ke atas Blue Jays di tempat kedua, yang menewaskan Tampa Bay.

Berpaut pada pendahuluan di bahagian bawah tempat kelapan, JD Martinez nampaknya mengelak daripada melakukan permainan berganda yang berakhir dengan inning dengan menewaskan lontaran Gleyber Torres ke tempat pertama, yang akan membolehkan Alex Verdugo menjaringkan gol dan memotong pendahuluan Yankees kepada larian. . Tetapi Yankees mencabar permainan dan ulang tayang menunjukkan Martinez melangkah tepat di hadapan pangkalan, tidak pernah menyentuh beg, dan diketepikan.

Yankees kemudian bertahan di tempat kesembilan, walaupun Clay Holmes membenarkan larian untuk perlawanan ketiga berturut-turut.

Hakim Aaron memberikan isyarat selamat selepas Gleyber Torres mengelilingi pangkalan untuk menjaringkan gol pada kesilapan tunggal dan tiga asas, memberikan Yankees tiga larian dalam permainan dalam kemenangan 5-3 mereka ke atas Red Sox.
NY Post: Charles Wenzelberg

Di hadapan penonton yang menjual sebanyak 36,581 orang di Fenway Park, Yankees melengkapkan sapuan tempat terakhir Red Sox dalam pertemuan terakhir mereka musim ini.

Dan sementara Hakim Harun kekal pada 57 homer, mereka mendapat cukup pelanggaran daripada barisan mereka yang semakin berkurangan, kerana Nestor Cortes hanya menyerah satu larian dalam lima-tambah babak dalam permulaan kedua selepas kecederaan pangkal paha.

Torres mencetuskan kemenangan dengan satu lagi permainan yang produktif.

Kebangkitan baseman kedua diteruskan dengan single RBInya pada inning kelima yang bertukar menjadi larian rumah Keystone Kops terima kasih kepada beberapa pertahanan yang tidak cekap oleh Boston, kerana tiga kesilapan membawa kepada empat larian yang tidak diperolehi.

Nestor Cortes, yang membenarkan satu larian dalam lima babak, bertepuk tangan selepas meminta Enrique Hernandez muncul untuk menamatkan babak kedua dalam kemenangan Yankees.
Nestor Cortes, yang membenarkan satu larian dalam lima babak, bertepuk tangan selepas meminta Enrique Hernandez muncul untuk menamatkan babak kedua dalam kemenangan Yankees.
NY Post: Charles Wenzelberg

Aaron Hicks yang merosot mencapai kesilapan pada minit kelima apabila Xander Bogaerts tidak dapat mengendalikan pukulan kerasnya di bahagian tengah.

Hakim mengikuti dengan satu lagi grounder tajam, yang Bogaerts berhenti dengan permainan terjun, tetapi ia pergi untuk single infield.

Giancarlo Stanton meledak gol buat kali ketiga pada malam itu dan Torres menyerlah ke kanan untuk memandu di Hicks dan kemudian Connor Wong mengambil balingan Alex Verdugo dari kanan dan dalam percubaan untuk mengeluarkan Torres terlebih dahulu, melemparkan bola kembali ke padang kanan.

Aaron Judge, yang tidak melakukan homer dalam permainan, memukul single infield semasa inning kelima kemenangan Yankees.
Aaron Judge, yang tidak melakukan homer dalam permainan, memukul single infield semasa inning kelima kemenangan Yankees.
NY Post: Charles Wenzelberg

Ia membolehkan Hakim menjaringkan gol dengan mudah dan Torres yang bergegas mengelilingi bes dan meluncur pulang dengan selamat.

1663219197 665 Yankees menangguhkan Red Sox terima kasih kepada panggilan terbalik Little

Torres mempunyai peranan dalam larian terakhir pasukan Yankees pada malam itu, apabila Abraham Almonte tersilap memainkan bola terbang panjangnya untuk berpusat di bahagian atas kesembilan, membolehkan Tim Locastro menjaringkan gol selepas dia mencubit berlari untuk Stanton.

Selepas inning pertama enam nada, Cortes melepaskan dua pendahuluan kepada Rafael Devers pada babak kedua dan kemudian berjalan kaki Martinez.

1663219197 773 Yankees menangguhkan Red Sox terima kasih kepada panggilan terbalik Little

Tetapi dia pulih dan meminta Rob Refsnyder terbang ke kanan, menghirup Christian Arroyo sebelum Kiké Hernandez muncul untuk menamatkan ancaman, mendapat bantuan pertahanan daripada Oswaldo Cabrera di kanan dan Isiah Kiner-Falefa di hentian singkat.

Cortes berguling-guling selepas gol kedua, bersara sembilan berturut-turut pada satu titik- termasuk menyerlahkan bahagian dalam urutan keempat di Bogaerts, Devers dan Martinez.

Boston mendapat larian kembali di bahagian bawah kelima pada dua gol Wong ke sudut kiri padang yang menjaringkan Refesnyder dari pertama.

Gol berganda Jose Trevino dari Raksasa Hijau di sebelah kiri menjaringkan Kiner-Falefa untuk menjadikan kedudukan 4-1.

Cortes pergi selepas berjalan Verdugo untuk memulakan bahagian bawah keenam dan Clarke Schmidt masuk dan menghirup Bogaerts, Devers dan Martinez.

Loaisiga menggantikan Schmidt di tempat kelapan dan menyerahkan perseorangan berturut-turut ke kiri kepada penyerang Reese McGuire dan Tommy Pham. Verdugo terhantuk menjadi pasukan keluar dan Bogaerts melancarkan pukulan ke kanan untuk memuatkan pangkalan.

Marwin Gonzalez kemudiannya meletakkan ‘grounder’ Devers ke tempat pertama apabila Pham menjaringkan gol untuk menjadikan kedudukan 4-2 sebelum Martinez mendahului permainan berganda.

We want to thank the writer of this short article for this amazing content

Yankees menangguhkan Red Sox terima kasih kepada panggilan terbalik, ‘Little League’ homer


Check out our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/