10 permainan terbaik yang kami mainkan secara fizikal di Summer Game Fest, Tribeca

Besarkan / Kiosk, pengawal, topeng dan permainan: Peristiwa pratonton-permainan akan berubah sedikit pada tahun 2022, tetapi kami akan menerima apa sahaja yang kami dapat.

Pesta Permainan Musim Panas: Play Days + Seth Cuddeback

LOS ANGELES—Pesta Permainan Musim Panas minggu lalu kebanyakannya adalah urusan maya, penuh dengan treler untuk permainan video yang mungkin atau mungkin tidak dilancarkan dalam tempoh 18 bulan akan datang. Namun, apabila industri permainan semakin menghampiri keadaan normal pratonton konvensyen, kami mendapat jemputan ke dua acara awal bulan Jun dengan permainan yang boleh dimainkan tidak lama lagi.

Anda mungkin telah melihat sorotan langsung terbesar saya daripada acara tersebut: Pejuang Jalanan 6yang hebat, dan Sempadan Sonic, yang pelik tetapi menjanjikan. Artikel ini meringkaskan “yang terbaik daripada yang lain,” berdasarkan ujian langsung pada acara Summer Game Fest Play Days di Los Angeles dan satu siri tunjuk cara sambungan jauh Tribeca Games Festival. Peristiwa itu kehilangan beberapa pembangun dan penerbit terbesar dunia—boleh dikatakan kerana banyak permainan mereka telah ditolak ke tahun 2023. Walaupun senarai ini lebih condong ke bahagian indie, kami berdiri di belakang sorotan pratonton permainan ini berkat perasaan mereka bermain.

Cuphead: Kursus Terakhir Yang Sedap treler permainan.

Cuphead: Kursus Terakhir Yang Sedap

Platform: PC, Xbox, PS4, Suis
Pelepasan yang dirancang: 30 Jun
Pautan: Kukus | Nintendo eShop | Xbox | Laman rasmi

Kekejaman peluru-neraka Cuphead akan kembali akhir bulan ini sebagai pek DLC $7.99. Jika tahap bos sampel yang saya mainkan adalah sebarang petunjuk, DLC ini akan mendapat tempat yang menarik untuk peminat siri dan bukannya mengubah Cuphead formula terbalik.

Watak baharu yang boleh dimainkan Cik Chalice tersedia sebagai “pesona” yang boleh dilengkapi oleh seorang pemain pada bila-bila masa, dan dia datang dengan beberapa faedah mesra orang baru, termasuk tahap kesihatan tambahan, lompatan dua kali, parry yang berganda. sebagai sengkang ke hadapan, dan jungkir balik yang menambahkan beberapa bingkai kebal. Kebolehan baharunya tidak semestinya penting dalam pertarungan bos baharu yang saya mainkan—walaupun kerana terlalu teruk Cupheadsaya masih bergelut dengan tiga fasa pertarungan, yang termasuk peralihan mendadak kepada platform terapung, berputar (fikir Dunia Super MarioPertarungan kedua Reznor).

Dia tersedia dalam kempen baharu yang penerbit eksekutif Marija Moldenhauer memberitahu Ars adalah setanding dengan pulau ketiga permainan asal—yang termasuk tujuh bos dan dua peringkat platform. Moldenhauer berkata DLC akan mempunyai enam bos, yang dia menegaskan lebih terlibat dan rumit daripada pemilihan permainan standard, tetapi dia tidak akan menjelaskan apa lagi DLC akan mengandungi.

Moldenhauer juga mengatakan bahawa DLC termasuk hampir sama banyak latar belakang lukisan tangan dan bingkai animasi sebagai keseluruhan standard Cuphead kempen. Ini mungkin bermakna bahawa pertarungan bos yang belum saya lakukan adalah lebih sengit atau terdapat satu lagi cabaran platforming besar yang akan datang. Sama ada cara, $7.99 kelihatan seperti pilihan DLC yang mesti dibeli untuk sesiapa sahaja yang telah melabur CupheadTindakan 2D yang dilukis dengan tangan dengan teliti.

F1 2022 Treler permainan VR

F1 2022

Platform: PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4
Pelepasan yang dirancang: 28 Jun
Pautan: Epik | PSN | Xbox | Laman rasmi

EA dan Codemasters menjadi tuan rumah F1 2022 demo permainan untuk mempamerkan ciri terbaharu siri ini: perlumbaan VR. Pengeluar Codemasters di tapak mengesahkan bahawa gabungan kepercayaan otak studio telah cukup matang untuk menambah mod VR pada F1terima kasih kepada sumbangan daripada mereka yang mengusahakan mod VR dalam Perhimpunan DiRT dan Kelab memandu VR. (Evolution Studios membuat yang terakhir sebelum Codemasters memperolehnya pada 2016).

Kiosk pembuat permainan menggabungkan kiosk Fanatec Himpunan CSL DD F1 dengan set kepala Quest 2 VR. Berita baiknya, hasilnya mencapai keseimbangan yang tepat antara kesetiaan dan prestasi, bersama-sama dengan pertimbangan untuk keselesaan VR semasa menavigasi F1-layak terus. Satu-satunya pengecualian keselesaan datang dari saat-saat awan yang dipenuhi zarah permainan memenuhi paparan permainan saya, yang menyebabkan kadar bingkai set kepala saya jatuh. Isu ini biasanya timbul selepas spinout yang teruk apabila saya memandu semua bantuan pemanduan dilumpuhkan; apabila saya bersandar pada mod pilihan F1-for-dummies, all-assists permainan, F1 2022 terasa seperti perjalanan karnival yang hebat.

Codemasters tidak mempunyai banyak lagi untuk dipamerkan F1 2022 di SGF, tetapi pemanduan itu cukup menyeronokkan untuk mengujakan saya untuk memainkan mod VRnya pada PC saya apabila ia dilancarkan pada 28 Jun.

Perigi Haiwan treler permainan

Perigi Haiwan

Platform: PS5, PC
Pelepasan yang dirancang: Awal 2023
Pautan: Kukus | PSN | Laman rasmi

Pada satu ketika, terlalu tepu permainan indie “mencari pengembaraan” (lebih dikenali sebagai “Metroidvanias”) mesti berjalan lancar, bukan? Apa yang boleh dilakukan oleh orang lain untuk mendahului orang-orang seperti yang diiktiraf secara kritis Hollow Knight, Axiom Vergedan Cerita Gua?

Walaupun saya tidak segera yakin itu Perigi Haiwan akan mengatasi kehebatan genre yang lain, demo saya selama sejam membuatkan saya sangat-sangat tertarik. Untuk satu, ia mempunyai idea baharu yang cantik untuk menghasilkan seni piksel, terima kasih kepada pereka, pengaturcara dan artis tunggalnya yang membina enjin permainan dari awal—dan memekatkan pakej lengkap setakat ini kepada had 10MB. Pencahayaan dan model fizik permainan adalah antara yang paling mengagumkan yang pernah saya lihat dalam estetika 16-bit, bahkan mungkin mengatasi kegilaan tindak balas kimia berpixel Noita.

Selain itu, pengembaraan ini mempunyai idea pintar untuk melangkau pertempuran sepenuhnya. Perigi Haiwan meminta pemain menumpukan perhatian pada gerakan rumit, penyelesaian teka-teki dan penemuan laluan tersembunyi sambil mereka merungkai misteri yang menutupi kekurangan dialog. Daripada menggunakan senjata, gumpalan lapan piksel wira anda mesti memanfaatkan sepenuhnya barangan seperti mercun—yang memberikan kesan pencahayaan pada dunia 2D sambil menakutkan musuh yang berpotensi—dan cambuk bergelut yang berguna yang boleh dilemparkan ke celah-celah untuk direbut jika tidak boleh disentuh unsur dunia.

Kawalan pantas dan reka bentuk seni piksel dunia lain telah menjadikan pengalaman demo saya dengannya Perigi Haiwan tidak dapat dilupakan setakat ini, dan saya menantikan keluaran akhirnya (kini dipatok pada tetingkap “awal 2023” yang samar-samar).

We wish to say thanks to the author of this post for this outstanding web content

10 permainan terbaik yang kami mainkan secara fizikal di Summer Game Fest, Tribeca


Check out our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/