18 Tawaran Hebat Daripada Jualan Awal Black Friday Best Buy

Sementara itu cara terlalu awal untuk bercakap tentang Black Friday, sekurang-kurangnya secara objektif lebih baik untuk mengaitkan frasa dengan Halloween daripada Thanksgiving. Jadi kami akan memaafkan Best Buy kerana memulakan jualannya sebulan lebih awal. Nasib baik, ini juga bermakna anda mempunyai masa tambahan untuk mendapatkan tawaran pada satu tan elektronik daripada peruncit minggu ini.

Tawaran istimewa untuk pembaca Gear: Dapatkan a Langganan 1 tahun ke BERwayar untuk $5 ($25 diskaun). Ini termasuk akses tanpa had kepada BERwayar.com dan majalah cetak kami (jika anda mahu). Langganan membantu membiayai kerja yang kami lakukan setiap hari.

Jika anda membeli sesuatu menggunakan pautan dalam cerita kami, kami mungkin mendapat komisen. Ini membantu menyokong kewartawanan kami. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Kamera

Canon EOS R.

Gambar: Canon

Hero11 daripada GoPro (9/10, WIRED Mengesyorkan) ialah salah satu kamera aksi kegemaran kami. Model ini menambah penderia yang lebih tinggi yang bagus untuk video menegak, jika anda menyukai perkara seperti itu, dan boleh merakam video sehingga 5.3-K—walaupun anda memerlukan telefon baharu untuk yang kedua.

Kamera A7 Sony adalah antara yang konsisten pilihan utama kami untuk kebanyakan orang dan manakala A7 IV (9/10, WIRED Mengesyorkan) adalah kegemaran kami, ia juga sangat mahal. Jika anda tidak kisah terlepas beberapa ciri autofokus yang lebih baharu, walau bagaimanapun, A7 III juga merupakan pilihan yang bagus, dan ia sedang dijual sekarang.

Satu lagi langkah turun dari A7 III (walaupun masih merupakan kamera yang hebat dalam dirinya sendiri), kit AII ini dilengkapi dengan kanta boleh ubah 28 hingga 70 mm. Jika ini adalah tanpa cermin pertama anda dan anda belum mempunyai kanta Sony, ini adalah tempat yang bagus untuk bermula tanpa memunggah banyak wang tunai.

Kunci masuk ekosistem adalah nyata dalam dunia kamera, dan jika anda peminat tegar Canon, EOS-R adalah pilihan utama kami untuk anda. Ia adalah kamera besar dengan bit logam dimesin yang memuaskan, autofokus pengesan fasa, dan juga penutup berguna yang muncul untuk melindungi penderia anda apabila anda menukar kanta.

Tawaran Audio

Fon Kepala Wayarles Beats Studio3.

Gambar: Sasaran

Fon kepala Beats ini (8/10, WIRED Mengesyorkan) amat bagus jika anda berada dalam ekosistem Apple. Mereka berpasangan dengan mudah dengan iPhone dan peranti Apple yang lain dan mendapat julat Bluetooth yang luar biasa dan sekurang-kurangnya 20 jam bateri. Malangnya, pengguna Android mungkin tidak menikmati hayat bateri yang sama.

Audiophile pemastautin kami, Parker Hall, dipanggil Galaxy Buds2 (9/10, WIRED Mengesyorkan) “standard baharu dalam fon telinga wayarles jarak pertengahan.” Ia selesa, dengan pembatalan hingar aktif dan rintangan air yang mencukupi untuk bertahan semasa latihan anda.

Jika senaman anda lebih sengit daripada latihan biasa, anda mungkin lebih suka fon kepala yang direka untuk bersaing dengan anda. Di hadapan itu, Jabra Elite 7 Active adalah kegemaran kami. Dalam ujian kami, mereka sesuai dengan orang yang mempunyai saiz telinga yang sangat berbeza tanpa jatuh. Mereka juga mempunyai pembatalan hingar yang hebat dan sekurang-kurangnya lapan jam hayat bateri.

Google mungkin agak lambat datang ke dunia fon telinga, tetapi Pixel Buds Pro (9/10, WIRED Mengesyorkan) mengagumkan kami dengan tujuh jam masa bermain, kawalan sentuhan intuitif dan keupayaan untuk bertukar-tukar antara peranti dengan mudah. Malangnya, mereka kehilangan beberapa ciri jika anda menggunakannya dengan iPhone.

Walaupun kami belum menguji model khusus ini, Sony WH-1000XM4 (9/10, WIRED Mengesyorkan) masih pilihan keseluruhan utama kami untuk fon kepala wayarles. Model ini biasanya lebih murah sedikit daripada pilihan lain, tetapi hari ini ia benar-benar mampu milik sambil menampilkan banyak faedah reka bentuk dan kepakaran fon kepala Sony.

Bar bunyi M-Series ini daripada Vizio (9/10, WIRED Mengesyorkan) mencapai keseimbangan sempurna audio bunyi sekeliling yang terperinci—tanpa memecahkan belanjawan. Kami sangat menyukai yang ini untuk permainan, kerana ia memudahkan untuk mendengar musuh itu menyelinap di belakang anda.

Tawaran Boleh Pakai

Siri Apple Watch 7.

Gambar: Neil Godwin / Getty Images

Walaupun Google mendapat kembali ke dalam permainan jam tangan pintar sejak kebelakangan iniSamsung masih membuat jam tangan pintar terbaik untuk pengguna Android sekarang. Galaxy Watch5 (7/10, WIRED Mengesyorkan) mempunyai banyak ciri kecergasan yang setanding dengan ciri-ciri pada Apple Watch, walaupun beberapa—seperti pengukuran elektrokardiogram—hanya berfungsi jika anda memasangkan Watch5 dengan telefon Samsung.

Ia tidak menghairankan jam tangan pintar terbaik untuk iPhone ialah Apple Watch. Manakala Siri 7 (8/10, WIRED Mengesyorkan) bukan model terbaharu di blok, diskaun ini menjadikannya pilihan yang menarik dan berpatutan.

Tawaran Rumah Pintar

Google Nest Hub Max.

Gambar: Best Buy

Google’s Nest Hub Max (8/10, WIRED Mengesyorkan) ialah paparan pintar kegemaran kami secara keseluruhan. Ia mempunyai pembesar suara yang hebat, skrin sentuh 10 inci yang luas dan kamera untuk panggilan video. Perisian Google juga boleh mengenal pasti ahli rumah tertentu untuk menunjukkan hanya peringatan dan acara yang berkaitan untuk orang itu, malah ia mempunyai mod tetamu supaya orang lain boleh menggunakannya tanpa melihat hasil yang diperibadikan anda.

Jika anda lebih suka paparan pintar anda tanpa kamera (dan terdapat banyak sebab yang mungkin anda lakukan), Nest Hub 7-inci yang lebih kecil melakukan kebanyakan perkara yang boleh dilakukan oleh Max, dalam pakej yang lebih murah. Ia menyokong kawalan gerak isyarat supaya anda boleh menjeda video dengan pergerakan tangan, menjadikannya hebat di dapur.

Tiada cara yang lebih murah untuk masuk ke dalam ekosistem rumah pintar Google selain dengan Nest Mini. Pada $20 setiap satu, anda boleh meletakkan salah satu daripada ini di kebanyakan bilik di rumah anda. Mereka tidak mempunyai pembesar suara yang mantap dengan pilihan yang lebih mahal, tetapi jika anda hanya perlu menetapkan pemasa dan mendapatkan peringatan, ini adalah entri yang sangat baik.

Dalam ekosistem Amazon, Dot berfungsi dengan tujuan kemasukan tanpa tulang yang sama. Ia menawarkan set asas arahan suara untuk memainkan muzik, mengatur kalendar anda dan menetapkan pemasa. Walaupun $20 bukanlah yang paling murah yang pernah kita lihat, ia agak hampir.

Echo generasi keempat (8/10, WIRED Mengesyorkan) menyediakan peningkatan yang bagus berbanding asas. Ia dilengkapi dengan bunyi yang memenuhi bilik, output 3.5 mm untuk disambungkan ke sistem bunyi yang lebih besar, dan hos biasa arahan Alexa.

Lenovo membuat beberapa aksesori rumah pintar yang cukup hebat untuk ekosistem Google Assistant (kadangkala lebih bagus daripada Google sendiri.) Jam penggera ini ialah contoh yang bagus. Ia menawarkan paparan pintar 4-inci dan ciri jam penggera untuk membantu anda bangun, dan ia dilengkapi dengan tempat untuk mengecas telefon anda secara wayarles pada waktu malam.

We would like to give thanks to the author of this write-up for this remarkable content

18 Tawaran Hebat Daripada Jualan Awal Black Friday Best Buy


Explore our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/