2.9-auns tetikus wayarles penuh dengan banyak untuk pengguna lanjutan

Besarkan / Roccat Burst Pro Air.

Roccat

Beberapa tetikus wayarles tercanggih berada di bahagian yang lebih berat, menjadikan mereka sentiasa berusaha untuk melakukan banyak kerja. Tetikus yang lebih ringan, sebaliknya, lebih mudah dibawa. Satu trend mempunyai syarikat memotong lubang ke dalam casis tetikus mereka untuk memangkas auns, tetapi tetikus permainan wayarles Turtle Beach sub-jenama Roccat yang diumumkan hari ini berjaya meringankan berat dan mengelakkan lubang sarang lebah.

Roccat’s Burst Pro Air berat 2.86 auns (81 g), pengurangan berat yang besar berbanding dengan tetikus produktiviti wayarles kuasa besar, seperti Logitech MX Master 3 (4.97 auns / 141 g) dan Klik Razer Pro (3.73 auns / 106 g). Ketiga-tiga tetikus membenarkan anda menggunakan dongle USB-A untuk sambungan wayarles anda, serta Bluetooth, dan boleh dicas semula. Tetapi kelas berat Burst Pro Air menjadikannya pertimbangan yang munasabah untuk sesiapa sahaja yang bosan dengan tikus berat. Auns tersebut boleh ditambah, sama ada anda mempunyai masalah perubatan atau baru sahaja berada di PC untuk seketika.

Jenama permainan Roccat mereka bentuk tetikus untuk pemain PC yang akan meleret, melempar, menjentik dan mengklik dengan pantas, mengambil reka bentuk daripada berwayarnya Burst Pro. Tetapi tidak seperti beberapa tetikus permainan ultralight lain, seperti Model Gemilang O- Tanpa Wayar (kira-kira 2.43 auns / 69 g) atau SteelSeries Aerox 3 Wireless (2.4 auns / 68 g), Burst Pro Air tidak mempunyai celah terbuka dalam casisnya.

Glorious' Model O- Wireless mempunyai berat kira-kira 69 g.
Besarkan / Glorious’ Model O- Wireless mempunyai berat kira-kira 69 g.

Tetikus seberat 0.17 paun Roccat memang mempunyai lubang dalam reka bentuknya, tetapi ia dilindungi oleh cangkerang nipis dan separa lutsinar yang membantu menghalang bukaan daripada habuk dan kotoran. Ia masih reka bentuk yang membingungkan, dan jika anda bukan peminat permainan video, ia mungkin bertembung dengan baki persediaan PC anda dengan mudah.

Tetapi beberapa ciri tetikus permainan ini juga boleh berguna untuk bukan pemain. Ini termasuk kaki PTFE di bahagian bawah tetikus yang sepatutnya membantu tetikus meluncur dengan lebih mudah daripada yang diberikan oleh beratnya yang ringan. Keupayaan untuk mengubah DPI (titik per inci, lihat kami istilah tetikus PC panduan untuk lebih lanjut) tetapan bermakna anda boleh memperhalusi kawalan.

Burst Pro Air mempunyai lima profil memori onboard, jadi anda boleh membawa lima kumpulan tetapan, termasuk pengaturcaraan butang, ke mana-mana PC tanpa memuat turun sebarang perisian atau memasukkan pilihan anda sekali lagi.

Anda juga boleh melancarkan profil tertentu apabila anda membuka apl tertentu, sama seperti “penyesuaian khusus aplikasi” yang ditawarkan Logitech dalam tetikus wayarles lanjutannya. Tetikus baharu juga mengecas ke atas port USB kegemaran semua orang, USB-C.

Walau bagaimanapun, tanda harga $100 adalah tinggi untuk peranti, terutamanya untuk bukan pemain. Kami tidak akan tahu sama ada ia berbaloi dengan harga melainkan kami mencuba tetikus.

Roccat sedang membuat tetikus dalam warna putih (gambar) dan hitam.

Roccat sedang membuat tetikus dalam warna putih (gambar) dan hitam.

Roccat

Bagi pemain, Roccat turut melengkapkan tetikus dengan sensor optik yang berkuasa. Ia mendakwa menyokong sehingga 19,000 DPI, halaju sehingga 400 inci sesaat (IPS), dan pecutan sehingga 50 g. Tetikus juga berfungsi dengan penganalisis kependaman Refleks Nvidia.

Tetikus wayarles baharu Roccat mempunyai jenis spesifikasi melampau yang biasa dalam permainan PC. Tetapi dengan beratnya yang ringan dan reka bentuk yang menarik yang kurang terpolarisasi daripada permainan yang paling berani, kami tidak akan menyalahkan bukan pemain untuk melihatnya juga.

Ars Technica boleh mendapat pampasan untuk jualan daripada pautan pada siaran ini melalui program gabungan.

We would like to thank the author of this post for this remarkable material

2.9-auns tetikus wayarles penuh dengan banyak untuk pengguna lanjutan


You can find our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/