6 tawaran Apple Black Friday yang memberikan penjimatan hebat pada teknologi perjalanan – The Points Guy


Musim membeli-belah percutian yang sibuk secara rasmi bermula dalam beberapa hari sahaja.

Semasa anda bersedia untuk memotong hadiah daripada senarai anda, sekurang-kurangnya seorang ahli keluarga atau rakan berkemungkinan mahukan produk Apple terkini. daripada AirPods kepada AirTags kepada Macterdapat banyak teknologi baharu pada hampir setiap bajet yang pasti menarik perhatian.

Selain itu, anda mungkin mempertimbangkan untuk menaik taraf teknologi yang besar, sama ada Apple Watch atau iPad yang baru diperbaharui.

Dengan Black Friday menghampiri, terdapat penjimatan yang boleh didapati di hampir keseluruhan barisan produk Apple. Diskaun dikenakan pada kedua-dua ikon siber generasi sebelumnya dan semasa: MacBook, iPad, Apple Watches, AirPods dan banyak lagi.

Setakat ini, kami telah menemui beberapa tawaran Apple hebat dari Amazon — inilah perkara yang telah kami temui.

Pek Apple AirTag 4

Beli di sini dengan harga $74 (asal $99).

Apple AirTags. EPAL

Aksesori perjalanan terhangat tahun ini, tanpa ragu-ragu, AirTags Apple. Butang bersaiz syiling ini membantu anda menjejak dan mencari item paling penting anda. Dengan beg berdaftar yang hilang dan tertangguh menjadi asas pengalaman perjalanan era pandemik, adalah lebih penting daripada sebelumnya untuk memasukkan AirTag ke dalam beg berdaftar anda.

Anda juga mungkin ingin menambahkan satu pada papan gulung, beg galas dan dompet anda kerana anda tidak tahu bila anda mungkin akan memeriksa pintu masuk item ini. Seperti yang telah kita lihat semasa kemelut perjalanan tahun ini, menarik lokasi semasa item anda tanpa bergantung pada maklumat syarikat penerbangan adalah tidak ternilai. Begini cara anda boleh melakukannya lapisan pada beberapa penjimatan tambahan jika anda mempunyai kad kredit American Express.

Daftar untuk surat berita harian kami

Berkaitan: Apakah kad kredit terbaik untuk pembelian Apple?

2022 MacBook Air

Beli di sini dengan harga $1,049 (asalnya $1,199).

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
2022 MacBook Air. EPAL

kepunyaan epal MacBook Air baharu adalah mesin idaman pengembara. Reka bentuk nipis dan ringan yang dirombak menjadikan komputer ini sangat mudah dibawa, dan komputer riba memuatkan beberapa bahagian yang serius. Terima kasih kepada cip M2 baharu, anda akan melakukan pelbagai tugas tanpa sebarang masalah sambil mencapai hayat bateri sepanjang hari yang mengagumkan. Saya menggunakan komputer selama 19 jam terus dalam penerbangan terpanjang di dunia dan mendarat dengan baki 86% lagi. Penambahbaikan lain termasuk papan kekunci bersaiz penuh, paparan 13.6 inci yang dipertingkatkan dan kamera FaceTime HD 1080p.

Berkaitan: 6 sebab MacBook Air baharu Apple mungkin menjadi komputer riba perjalanan terbaik

2022 AirPods Pro (Generasi Kedua)

Beli di sini dengan harga $199.99 (asal $249).

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
2022 AirPods Pro (Generasi Kedua). EPAL

Earbuds ini pastinya cukup kuat untuk menjadi pilihan kebanyakan pelancong. saya telah terbang dengan AirPods Pro baharu sejak beberapa minggu lalu dan amat kagum dengan pembatalan hingar yang dipertingkatkan, yang kini dua kali lebih kuat daripada sebelumnya. Sarung pengecas juga telah dikemas kini dengan sokongan Cari Saya yang lebih baik dan pembesar suara, menjadikannya lebih mudah untuk mengesannya di dalam beg anda. Peningkatan lain termasuk kesesuaian yang lebih disesuaikan dan rangsangan bateri. Selain itu, ia dijual pada harga terendah dalam tempoh 30 hari terakhir daripada Amazon, jadi pastikan anda membelinya semasa ia ada dalam stok.

Berkaitan: Selepas 10,000 batu, AirPods Pro terbaru Apple adalah pilihan baharu saya untuk melancong

AirPods (Generasi ke-2)

Beli di sini dengan harga $79 (asal $159).

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Apple AirPods (Generasi Kedua). AMAZON.COM

Walaupun AirPods bertangkai panjang ini tidak menampilkan pembatalan hingar, ia pasti akan mendapat sambutan hebat kerana diskaun 50%. Mereka mengemas beberapa ciri baharu berbanding AirPods asal, termasuk audio yang dipertingkatkan dan hayat bateri yang lebih lama. Penderia yang mudah membolehkan anda menjeda dan menyambung semula muzik dengan mengalih keluar fon telinga, manakala ciri “Hey Siri” kini mengaktifkan kawalan suara bebas tangan. Ini mungkin AirPods peringkat permulaan, tetapi ia adalah cara terbaik untuk masuk ke dalam ekosistem AirPods pada harga yang berpatutan.

Berkaitan: 9 cara untuk menjimatkan lebih banyak di Amazon

2022 Apple iPad Air

Beli sekarang dengan harga $551 (asal $599).

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Apple iPad Air. EPAL

iPad peringkat pertengahan Apple menerima penyegaran besar awal tahun ini. Ia kini dikuasakan oleh cip M1 ultra-pantas, yang menjadikan berbilang tugas menjadi mudah. Kamera ultra lebar 12MP menyokong teknologi Peringkat Pusat proprietari Apple yang bersinar dalam semua panggilan Zoom atau Facetime anda bekerja dari mana-mana sahaja. Selain itu, peningkatan baharu seperti sambungan selular 5G dan port USB-C menjadikan iPad ini pilihan hampir semua orang. Anda juga boleh memilih daripada lima warna yang terang.

Apple Watch SE

Beli di sini dengan harga $229 (asal $249).

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Jam Tangan Apple. EPAL

Ini ialah Jam Tangan Apple yang terbaharu dan paling berpatutan, dan dengan penjimatan $20, ia kini berada pada harga terendah Amazon dalam tempoh 30 hari yang lalu. Model SE menawarkan pengalaman teras Apple Watch, termasuk penjejakan aktiviti, pemberitahuan kadar denyutan jantung dan pengalaman bersambung sepenuhnya ke iPhone anda. Selain itu, ciri keselamatan baharu seperti Pengesanan Ranap akan membantu anda memaklumkan responden pertama jika anda terlibat dalam kemalangan kereta. Dengan sarung yang direka bentuk semula, Apple Watch SE sepadan dengan sempurna dengan tiga kemasan sarung klasik — perak, cahaya bintang dan tengah malam.

We wish to give thanks to the writer of this article for this remarkable material

6 tawaran Apple Black Friday yang memberikan penjimatan hebat pada teknologi perjalanan – The Points Guy


We have our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/