8 Tawaran Luar Hebat untuk Memulakan Keseronokan Musim Panas Anda

Tawaran Hari Peringatan mungkin sudah berakhir, tetapi jangan takut! Masih terdapat jualan hebat yang sedang berjalan, dan kami telah mengumpulkan beberapa untuk menyediakan anda untuk lebih banyak keseronokan musim panas luar. Sediakan projektor di teres anda untuk maraton filem, atau selaraskan tempat memasak di mana-mana sahaja dengan gril mudah alih. Anda juga boleh menghabiskan hari di bawah sinar matahari, mencari lagu kegemaran anda. Walau apa pun, kami ada tawaran untuk anda.

Tawaran istimewa untuk pembaca Gear: Dapatkan a Langganan 1 tahun ke BERwayar untuk $5 ($25 diskaun). Ini termasuk akses tanpa had kepada BERwayar.com dan majalah cetak kami (jika anda mahu). Langganan membantu membiayai kerja yang kami lakukan setiap hari.

Jika anda membeli sesuatu menggunakan pautan dalam cerita kami, kami mungkin mendapat komisen. Ini membantu menyokong kewartawanan kami. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Projektor

Semak kami Panduan Projektor Terbaik untuk lebih banyak cadangan dan nasihat.

Kodak Luma 400

Gambar: Kodak

Klik butang kupon untuk melihat diskaun semasa pembayaran. Ingat apabila anda melawat rumah rakan untuk menonton filem, hanya untuk terkejut dengan teater filem rumah mereka yang hebat di ruang bawah tanah? The Kodak Luma 400 boleh membantu anda menjadi kawan itu di mana-mana sahaja. Ia sangat mudah alih dan ringan, termasuk tripod. Ia menjalankan Android, jadi anda boleh memuat turun filem dan apl seperti Netflix untuk menonton kegemaran anda di mana-mana sahaja. Hanya cari dinding kosong dan tekan Play!

Untuk sedikit lebih sedikit, anda boleh mendapatkan kualiti yang cukup baik daripada LG PH30N CineBeam. Ia mempunyai resolusi 720p dan menayangkan imej sehingga 100 inci. Selain itu, anda boleh menstrim kegemaran anda Perkara Asing episod (kami semua menontonnya) terus dari telefon anda tanpa perlu menyambung kepada apa-apa. Ia tidak menjadi sangat terang dan hayat bateri adalah pendek, jadi sebaiknya gunakannya untuk mengikuti satu atau dua episod rancangan kegemaran anda sebelum tidur.

Tawaran Penceramah

Semak kami Panduan Pembesar Suara Bluetooth terbaik untuk lebih banyak cadangan.

Tribit StormBox Micro 2

Gambar: TriBit

Masukkan kod TR10 untuk melihat diskaun semasa pembayaran. Ia kecil, tetapi Tribit StormBox Micro 2 adalah garang. Dengan panjang hanya 7 inci, ia berbunyi “jauh lebih baik daripada yang sepatutnya untuk harga,” menurut penguji produk celik bunyi kami. Ia mempunyai audio yang jelas, tahap bass yang boleh disesuaikan dan hayat bateri selama 20 jam—semuanya di bawah $100. Anda boleh melemparkan kotak kecil ini ke dalam beg anda untuk membawa lagu anda sepanjang musim panas.

Saudara Duffer mempunyai “Berlari Mendaki Bukit Itu” terlekat dalam kepala kami semua (saya sedang dalam a Perkara Asing tendang, OK?), jadi sekarang giliran anda untuk meletupkannya sekuat mungkin untuk menjauhkan Vecna ​​daripada Ledakan UE 3. Audionya sangat mengagumkan, sehinggakan anda akan mendengar setiap momen aneh dan synth-pop vokal Kate Bush selama berjam-jam. Dan jika satu tidak mencukupi, anda juga boleh memasangkan berbilang pembesar suara UE bersama-sama untuk pengalaman bunyi sekeliling. Adakah saya menyebut ia kalis air?

Pembesar suara Bluetooth yang bergaya ini mempunyai pemegang supaya anda boleh membawanya dari pesta pantai ke … pesta pantai. Ia tahan lasak dan tahan percikan, serta bateri tahan 20 jam (anda boleh mengecasnya semula melalui USB-C). Terdapat tiga tombol di atas untuk kawalan kelantangan, treble dan bes supaya anda benar-benar boleh mencari alur anda.

Tawaran Memasak Luar

Semak kami Panduan Panggangan Mudah Alih Terbaik untuk pilihan lain.

Gambar: Sasaran

Anda tidak memerlukan halaman belakang atau bapa seseorang untuk menganjurkan barbeku seterusnya. The Cuisinart Venture Grill ialah alat mudah alih yang comel supaya anda boleh memanaskan hot dog atau hamburger atau apa sahaja yang anda mahukan di mana sahaja anda berada. Ia mudah dibawa, menggunakan gas, malah mempunyai papan pemotong buluh untuk penyediaan makanan.

Apabila tawaran ini menarik perhatian anda seperti pai piza besar, itu amore! Saya akan memohon maaf atas jenaka ini, tetapi apabila anda menggigit keping pertama piza buatan sendiri pada malam musim panas yang manis, anda akan berterima kasih kepada saya. Ketuhar Piza Pi (8/10, WIRED Mengesyorkan) padat, berfungsi dengan baik dengan kuali besi tuang untuk hidangan dalam, dan ia berfungsi sebagai permukaan memasak atas rata. Mama mia!

Jika anda tidak memerlukan gril mudah alih, Weber ini ialah pilihan utama kami dalam panduan Grills Saiz Penuh Terbaik kami yang akan datang. Penulis kanan WIRED Scott Gilbertson berkata kesederhanaan, kualiti binaan, suhu malah memasak dan penunu yang mudah dilaraskan menjadikan gril nilai terbaik untuk kebanyakan orang.

We would like to thank the writer of this write-up for this awesome content

8 Tawaran Luar Hebat untuk Memulakan Keseronokan Musim Panas Anda


You can find our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/