Acara Halloween baharu Overwatch 2 mempunyai idea yang hebat dan ganjaran yang kecil

Acara bermusim pertama untuk Overwatch 2 membawa bersamanya sesuatu yang baharu: mod PvE koperasi empat pemain yang dimainkan seperti pratonton misi boleh main semula yang Blizzard merancang untuk dibawa ke permainan tahun depan. Tetapi selebihnya Keganasan Halloween 2022 terasa seperti Blizzard menghulurkan tangannya, ingin memerah lebih banyak wang daripada pemain — dengan cara yang menyusahkan salah satu acara bertemakan percutian yang paling digemari oleh Overwatch.

Mod koperasi, Junkenstein’s Revenge: Wrath of the Bride, adalah sekuel daripada mod gerombolan berasaskan gelombang dari masa lalu Halloween Terror, dan ia cukup hebat. Sebagai Ashe, Junker Queen, Kiriko, dan Sojourn, pemain bertarung melalui jalan-jalan di Adlersbrunn, kerja semula menyeramkan peta Eichenwalde permainan. Wrath of the Bride melemparkan gelombang robot seperti zombi, Winston versi musuh (di sini sebagai siri gargoyle pendendam), Symmetra, dan Sombra pada pasukan empat pemain, yang sedang mencari tuan istana. Beberapa penyelesaian teka-teki yang ringan, beberapa ketakutan melompat, dan pertemuan yang menyeramkan dengan Echo (memainkan watak boneka yang menyeramkan) menjadikan Wrath of the Bride patut dimainkan. Ia adalah satu pandangan yang menjanjikan Overwatch 2PvE.

Tetapi jangan mengharapkan banyak, jika ada, dalam cara ganjaran yang menarik untuk tinjauan tahunan Overwatch pada Halloween. Tidak seperti tahun-tahun sebelumnya, di mana pemain boleh memperoleh berpuluh-puluh kosmetik, Wrath of the Bride membayar beberapa XP, saluran suara, azimat senjata, semburan dan banyak lagi. Pemain mendapat kulit Reaper percuma untuk bermain semasa acara, sebagai sebahagian daripada buat-buat untuk Overwatch 2pelancaran berbatu.

Komponen besar lain dalam Halloween Terror 2022 ialah peluang untuk membeli lebih banyak kulit Overwatch 2 wira. Terdapat dua yang legenda: Witch Kiriko dan Executioner Junker Queen, dan masing-masing berharga 2,600 kredit dan 1,900 kredit. Jumlah itu mencapai kira-kira $25 dan $19, jika seseorang itu membeli kredit daripada kedai dalam permainan. Sebagai alternatif, anda boleh, katakan, bermain selama 32 minggu akan datang, memperoleh maksimum 60 kredit setiap minggu dengan menyelesaikan cabaran mingguan, dan berharap Permaisuri Algojo Junker kembali pada Halloween yang akan datang. (Kulit Halloween Terror yang lebih lama daripada yang asal Overwatch juga dijual, kedua-duanya berdiri sendiri dan dalam himpunan.)

Tidak mengejutkan, harga kedua-dua kulit marquee itu — yang digabungkan, lebih tinggi daripada kos asal Overwatch pada PC — telah disambut dengan cemuhan daripada ramai pemain Overwatch dan pencipta kandungan. Sentimen popular daripada pemain di forum Overwatch Blizzard sendiri ialah itu Overwatch 2gaya pengewangan ialah “membunuh keterujaan saya terhadap permainan itu” dan itu tawaran yang dibayar pun terasa sedikit. Penstrim Overwatch yang popular Stylosa mengkritik skim harga permainan di Twitterdan kemudian memperkatakan tentang harga kulit dalam video YouTube yang dipanaskan. Permainan itu subreddit kini dilimpahi dengan kemarahan tentang Blizzard taktik pengewanganacara Halloween ganjaran yang remehdan juga harga kosmetik yang tinggi – a sumber kemarahan sejak pelancaran permainan percuma untuk dimainkan. Blizzard’s tweet terbaru menggembar-gemburkan acara itu kebanyakannya mendapat kritikan mengenai kos kosmetik.

Sama ada mana-mana tiupan balik ini akan mengubah rancangan Blizzard untuk acara akan datang (atau kos kosmetik) masih belum diketahui. Tetapi dengan kulit mahal mendominasi perbualan Overwatch 2dan Halloween Terror sebagai pratonton acara yang akan datang, sesuatu mungkin akhirnya perlu berubah.We wish to say thanks to the writer of this write-up for this amazing content

Acara Halloween baharu Overwatch 2 mempunyai idea yang hebat dan ganjaran yang kecil


Check out our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/