Adakah Destiny 2 Exotic Ini Benar-Benar Bernilai $100?

Quicksilver Storm, senapang auto eksotik, ialah bonus prapesan untuk Destiny 2: Lightfall.

Quicksilver Storm ialah senapang auto eksotik yang tersedia untuk orang tertentu Lightfall pra-pesanan.
Imej: Bungie

Penembak rampasan Bungie Takdir 2 akan berkembang sekali lagi pada 28 Februari, hari yang dijangka baharu Lightfall pengembangan dijadualkan untuk dilancarkan. Tetapi dengan pelancaran edisi “Deluxe” pada harga yang memabukkan $100, seseorang pasti tertanya-tanya sama ada mana-mana ganjaran yang digabungkan boleh membenarkan harganya.

Penyerapan kandungan baharu ini mengikuti kandungan yang diterima baik Ratu Penyihir, yang $80 Edisi Deluxe, yang termasuk pengembangan dan pas musimnya, mendapat ulasan yang sangat positif. Peminat, termasuk saya sendiri, mengharapkan perkara yang baik. Walau bagaimanapun, Lightfall‘s juga menyaksikan peningkatan harga, dengan pengembangan asas dijual pada harga $50 dan kombo pengembangan + pas musim Edisi Deluxe meminta $100. (Ada juga a Edisi Pengumpul fizikal untuk $250 yang menarik, termasuk angka Pouka yang diterangi LED, antara kemewahan lain.) Tetapi saya tidak memerlukan apa-apa daripada itu; pandangan saya telah jatuh tepat pada Edisi Deluxe.

Saya tergoda, anda lihat, kerana pistol tertentu yang anda dapat jika anda prapesan Edisi Deluxe: Ribut Quicksilver. Senapang auto eksotik, peminat segera menyedari bahawa ia adalah yang paling menarik Takdir 2 eksotik dalam masa yang lama. Satu-satunya perkara yang mendesak ialah sama ada keseronokan itu membenarkan dana atau tidak.

Ia adalah pistol yang sangat keren. Untuk setiap dua tembakan roket yang melanda, bom tangan juga muncul dalam mod tembakan bergantian senjata itu, berjumlah tiga aliran peluru berasingan semuanya daripada senjata yang mengambil peluru utama. Kerosakan? Sangat tinggi. Senapang kereta ini juga berpasangan dengan sangat baik Rig Perang Actiumeksotik eksklusif Titan yang membolehkan anda mengisi semula peluru senjata anda secara pasif daripada simpanan, menjadikan majalah anda tahan lebih lama sebelum perlu memuat semula.

Sekarang kes terhadap. Pertama sekali, Ribut Quicksilver telah pun dilumpuhkan oleh Bungie pada masa lalu kerana eksploitasi yang membolehkannya memintas mekanik penghapusan pasukan dalam serbuan dan penjara bawah tanah tertentu. Itu kini diselesaikan dan senjata itu kembali. Selanjutnya, Bungie tidak menyebut apa-apa rancangan untuk nerf atau menghalang prestasi senjata itu pada masa hadapan.

That said, players all too familiar with the history of Destiny 2 balancing might feel cautious about embracing an exotic that’s seemingly too good to be true before even the initial post-release patch has landed, and for good reason. In the past, Bungie’s been known to release new exotic weapons or armors that are seen to be either game breaking or that dominate either in PvE or PvP; it lets this ride for two or so patches and then either balances the once-OP exotics into mediocrity or, in worst case scenarios, nerfs them to pointlessness. (As a Warlock, I can’t seem to forget nerf Tengkorak Dire Ahamkara yang sangat menghancurkan.) Soalan kemudiannya perlu ditanya, adakah $99.99 benar-benar titik harga yang wajar untuk pengembangan, pas tahunan dan eksotik yang telah mengalami penyucian hotfix?

Statistik Quicksilver Storm dipaparkan dalam inventori.

Tangkapan skrin: Bungie / Kotaku

Quicksilver Storm telah membuka banyak pintu kepada binaan baharu, terutamanya apabila digabungkan dengan binaan baharu Subkelas Arka 3.0 dan khususnya Actium War Rig Titans. Walaupun ia telah pun dilumpuhkan buat sementara waktu sebelum keluaran rasminya, Bungie jarang meninggalkan item di negeri itu untuk jangka masa yang lama. Dan secara peribadi, saya sentiasa berminat untuk membeli pas tahunan, kerana saya mendapati ia menjimatkan wang saya dalam jangka panjang apabila kandungan bermusim dikeluarkan sepanjang setiap pengembangan. Edisi Deluxe sesuai untuk saya. Walau bagaimanapun, bagi mereka yang sudah berhasrat untuk membeli $50 Lightfall perluasan tetapi berada di atas pagar untuk membelanjakan wang tambahan untuk pas tahunan, perlu diingat bahawa Ribut Quicksilver akan tersedia untuk semua Lightfall pemain apabila musim pertama pengembangan bermula pada bulan Februari.

Namun, saya berpendapat bahawa faktor keseronokan eksotik ini dan keupayaan mengagumkan—sekiranya anda mendapat akses kepadanya sekarang—adalah hujah yang meyakinkan apabila ditambah dengan ganjaran tambahan yang biasanya dibuka melalui pas tahunan. Harga kemasukan adalah tinggi, tetapi jika anda boleh menjimatkan wang dan ingin merangkul sepenuhnya impian menembak roket, bom tangan dan peluru utama semuanya daripada senapang auto yang sama—dan sekarang, tanpa menunggu—maka anda mungkin hanya mahu pergi untuk itu. Quicksilver Storm ialah eksotik yang menyeronokkan yang berpotensi untuk mengembangkan pengalaman anda dalam kedua-duanya Musim Rampasandan bagi mereka yang akan masuk Lightfall.

We wish to say thanks to the author of this short article for this incredible material

Adakah Destiny 2 Exotic Ini Benar-Benar Bernilai $100?


You can view our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/