AirPods Apple kini memadankan harga terendah mereka di Amazon dan Walmart

Kami mempunyai sepasang tawaran hebat untuk memulakan sesuatu The Verge minggu ini. Jika anda telah menunggu untuk fon telinga wayarles sebenar Apple untuk menurunkan harga, kedua-dua AirPods gen kedua dan AirPods Pro telah menerima diskaun yang besar di Amazon dan Walmart.

AirPods gen kedua dengan bekas pengecasan berwayar biasanya berharga $129.99 tetapi dijual sekarang di Amazon dan Walmart untuk $99.99, sepadan dengan harga terbaik mereka setakat ini. Model gen kedua mungkin kekurangan beberapa ciri yang lebih mudah ditemui dalam fon telinga hari ini, terutamanya pengecasan tanpa wayar dan sambungan Bluetooth berbilang titik, tetapi ia kekal unggul berbanding AirPods asal dalam hal hayat bateri dan kualiti bunyi. Baca ulasan kami.

Fon telinga premium Apple, AirPods Pro yang serasi dengan MagSafe, juga dijual di Amazon dan Walmart untuk $174, turun daripada harga biasa $249.99. AirPods Pro menambah beberapa ciri kualiti hidup pada barisan AirPods semasa Apple dan menangani beberapa isu dengan model peringkat rendah. Model 2021 menampilkan pengecasan MagSafe tanpa wayar, apatah lagi kualiti bunyi yang lebih baik dan pembatalan hingar. Mereka juga menawarkan kesesuaian yang lebih baik daripada model sebelumnya, memastikan ia tidak akan terlepas dari telinga anda pada peluang pertama. Baca ulasan kami.

Tawaran tidak menjadi lebih mudah daripada ini: jika anda beli dua permainan di Amazon sekarang, anda boleh mendapatkan satu pertiga daripada nilai yang sama atau kurang secara percuma. Promosi semasa hanya terpakai untuk permainan video terpilih; namun, ia termasuk tajuk baharu seperti Cincin Elden ($59.99) dan Tiny Tina’s Wonderlands ($69.99). Walaupun permainan untuk konsol Xbox dan PlayStation adalah sorotan jualan, anda juga boleh mendapatkan tawaran mengenai tajuk fizikal untuk Nintendo Switch dan permainan papan klasik seperti Catan dan Tiket untuk menunggang. Banyak produk lain turut disertakan dalam promosi ini, termasuk buku, mainan dan bekalan seni. Baca kami Cincin Elden semakan.


Cincin Elden

Tajuk FromSoftware terkini, Cincin Eldenmengambil Jiwa yang gelap formula kepada dunia terbuka yang luas.

Walaupun boleh dikatakan lebih terkenal dengan hot dog dan piza yang murah, tawaran Costco ini lebih menarik dan jauh lebih tidak berminyak. Pada masa ini, peruncit borong yang popular telah diskaun MacBook Air yang dilengkapi M1 dari 2020 kepada hanya $849.99, jauh berbeza daripada tanda harga biasa $999.99. Ini adalah salah satu harga terendah yang kami lihat untuk komputer riba kelas bulu Apple dan pastinya patut dilihat, dengan syarat anda sudah menjadi ahli Costco yang membawa kad.

Model terbaharu MacBook Air ini memulakan kerjaya pada tahun 2020, yang menjadikannya agak lama di dalam gigi, namun ia masih menawarkan kualiti binaan yang hebat, hayat bateri yang banyak dan cip M1 yang memberikannya kuasa yang lebih daripada cukup untuk menjalankan aplikasi moden. Konfigurasi MacBook Air 13.3-inci ini dilengkapi dengan storan 256GB dan 8GB RAM, yang merupakan set spesifikasi yang kukuh untuk komputer riba bersaiz ini, walaupun pemproses M1 tidak dapat bersaing dengan M1 Pro dan M1 Max kerepek ditemui dalam MacBook Pro Apple berbaris. Baca ulasan kami.

MacBook Air ialah komputer riba paling mengagumkan yang pernah saya gunakan selama bertahun-tahun


MacBook Air dengan M1 (akhir 2020)

MacBook Air ialah komputer riba peringkat permulaan Apple, yang dilengkapi dengan cip M1 baharu syarikat itu dan dalam salah satu daripada tiga warna berbeza (perak, kelabu angkasa dan emas).

Harga runcit standard untuk C1 55-inci LG ialah $1,796.99, tetapi anda kini boleh mendapatkan satu di eBay untuk $997 apabila anda menggunakan kod promosi SHOPTECH15 semasa checkout. Ini adalah harga terendah yang kami lihat untuk model tertentu ini dan merupakan nilai yang menakjubkan untuk TV OLED berkaliber ini. Kami tidak pernah melepaskan peluang untuk menyerlahkan TV ini dan dengan alasan yang kukuh. Ciri seperti kadar segar semula 120Hz TV, ketinggalan input yang rendah dan keserasian dengan teknologi G-Sync dan AMD FreeSync menjadikan panel tipis sebagai platform yang ideal untuk permainan. Beberapa nilai jualan hebat lain termasuk sokongan untuk Dolby Vision dan HDR10, membolehkan kesetiaan visual yang sangat baik, dan sokongan terbina dalam untuk kedua-dua Google Assistant dan pembantu suara Amazon Alexa.

Ia juga patut disebut LG melancarkan susulan kepada model ini baru-baru ini. Digelar C2, ia mempunyai paparan yang lebih terang dan bunyi sekeliling 7.1.2 berbanding 5.1.2 pada C1. C2 kini dijual pada harga yang sama seperti yang dilakukan oleh C1 semasa pelancaran, tetapi melainkan ciri-ciri tersebut amat penting kepada anda, perjanjian ini masih patut dilihat.

1649108555 847 AirPods Apple kini memadankan harga terendah mereka di Amazon dan


LG C1 OLED (55-inci)

C1 OLED LG ialah TV permainan yang hebat dengan sokongan untuk teknologi Nvidia G-Sync dan AMD FreeSync, bersama-sama dengan kadar penyegaran 120Hz, ketinggalan input rendah dan pemproses yang pantas. Ia juga mempunyai papan pemuka “Pengoptimum Permainan”, anak tetingkap tetapan yang menghimpunkan tetapan tertumpu permainan dengan mudah seperti kadar muat semula dan kependaman untuk akses yang lebih pantas. Model 55-inci kini berharga $997 di eBay apabila anda menggunakan kod tersebut SHOPTECH15 semasa checkout.

milik Sony WF-1000XM4s boleh menduduki tempat teratas kami untuk fon telinga wayarles terbaik, tetapi kami masih mengesyorkan WF-1000XM3 yang lebih lama, terutamanya pada harga ini. Asalnya $199.99, Amazon dan Walmart kini menjual fon telinga gen terakhir dengan harga hanya $127.99 dalam kedua-dua jalur warna putih dan hitam. Pada masa lalu, kami telah menamakan fon telinga ini sebagai “beberapa pesaing AirPods terbaik di luar sana,” terima kasih kepada kualiti bunyi yang sangat baik dan pembatalan hingar yang menakjubkan.

Satu lagi tambahan yang dialu-alukan ialah pelbagai petua yang disertakan dengan fon telinga ini, yang memberikan kesesuaian yang lebih selamat daripada beberapa fon telinga Apple. XM3s juga mempunyai estetika licin yang menggandingkan hitam matte dengan aksen loyang. Hanya ambil perhatian bahawa, tidak seperti XM4 yang lebih baharu, fon telinga ini tidak menampilkan sebarang rintangan peluh atau air, jadi mereka perlu mengelak dari gim, sama seperti saya. Baca ulasan Sony WF-1000XM3 kami.

1649108555 744 AirPods Apple kini memadankan harga terendah mereka di Amazon dan


Sony WF-1000XM3

Pada asalnya dikeluarkan pada 2018, WF-1000XM3 masih bersaing dengan baik dalam hal hayat bateri dan kualiti bunyi, walaupun mereka tidak berkemampuan seperti penggantinya.

Komputer riba permainan profesional tidak begitu murah. Walau bagaimanapun, perjanjian semasa Amazon pada Gigabyte Aorus 15P pasti mengambil sedikit kelebihan. Biasanya $1,899, Best Buy telah mendiskaunkannya buat sementara waktu kepada $1,199.99harga terendah setakat ini untuk konfigurasi ini, yang termasuk CPU Core i7 Gen Ke-11, RTX 3070, 16GB RAM dan storan 1TB yang besar.

Aorus 15P memaparkan panel 15-inci, 1080p yang mengagumkan dengan kadar segar semula 240Hz yang pantas. Ini membolehkan 15P memanfaatkan sepenuhnya perkakasannya yang berkuasa, yang boleh mengendalikan kebanyakan permainan moden yang berjalan pada 1080p dengan mudah. Komputer riba ini juga mempunyai beberapa port USB-A tambahan untuk peranti dan sambungan HDMI untuk monitor luaran. Hanya ambil perhatian bahawa menambah paparan tambahan akan mengenakan cukai kepada sumber sistem anda dengan lebih banyak.

1649108555 219 AirPods Apple kini memadankan harga terendah mereka di Amazon dan


Gigabait Aorus 15P

Komputer riba 15-inci daripada Gigabyte ini menampilkan CPU Intel Generasi ke-11 dan Nvidia RTX 3070 untuk prestasi permainan peringkat teratas.

Beberapa tawaran lain untuk memulakan minggu anda

  • Jika anda masih bekerja dari rumah tetapi telah menunggu untuk menarik picu pada meja berdiri, tawaran semasa Best Buy pada Meja Tetap Insignia telah menurunkan harga perabot $344.99 kepada $229.99. Meja berukuran 47.2 inci lebar dan 23.6 inci dalam dan mempunyai lif bermotor yang boleh menaikkan dan menurunkan meja antara 28.7 dan 48.4 inci. Perlu diingat bahawa ia hanya disertakan dengan jaminan satu tahun.
  • kami vakum robot bajet kegemaran ialah masih dijual di Amazon dengan harga $379.99. Ini bukan harga terendah yang kami lihat untuk Roborock S4, tetapi ia kekal sebagai diskaun kukuh pada peranti yang biasanya dijual pada harga $429.99. Selain memberikan kucing anda alat pengangkutan yang cekap di sekitar rumah anda, S4 boleh membersihkan ruang sehingga 3230 kaki persegi dan anda boleh menetapkan kawasan pembersihan melalui aplikasinya yang disambungkan.
  • Sekarang, anda boleh skor kad hadiah Amazon $25 apabila anda membeli Beats Fit Pro untuk $199.95, harga runcit penuh mereka, di Amazon. Fon telinga Beats berorientasikan kecergasan terkini memberikan kesesuaian yang sangat baik, pembatalan hingar yang berkesan dan bermain dengan sangat baik dengan peranti Apple. Baca ulasan kami.

We wish to thank the writer of this short article for this awesome web content

AirPods Apple kini memadankan harga terendah mereka di Amazon dan Walmart


Visit our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/