Anda Kini Boleh (Cuba Dan) Mainkan Duke Nukem Forever Build 2001 yang Bocor

Duke Nukem Selamanya

Gambar: Duke Nukem Selamanya

Anda tahu bagaimana semalam kami menulis tentang binaan 2001 yang terkenal itu Duke Nukem Selamanyadan bagaimana ia sepatutnya dikeluarkan kepada umum pada bulan Jun? Ya, menjelang “Jun”, mereka bermaksud “hari selepasnya”, kerana ia kini tersedia untuk dimuat turun dan dicuba.

Semua yang terdapat dalam kebocoran 4chan kini telah dimuat naik ke Arkib Internet, daripada tangkapan skrin kepada video kepada binaan permainan itu sendiri (yang turut termasuk editor). Ini bermakna anda kini boleh bermain melalui bahagian permainan, walaupun perlu diperhatikan bahawa sebagai kebocoran binaan dalam pembangunan, permainan yang tidak akan dikeluarkan selama 10 tahun lagi, ia agak sukar. Seperti kata bekas pengarah permainan George Broussard semalam:

Kebanyakan perkara yang ada ialah coretan tahap kecil, ujian pereka tahap atau beberapa kawasan binaan palsu untuk demo E3. Terdapat beberapa senjata, ya, tetapi di sebelah tiada kod permainan atau banyak AI/musuh atau apa-apa sahaja. Ia hanya beberapa seni/peringkat untuk sebahagian besar.

Satu sentimen bergema oleh pengasas Apogee Scott Miller:

Nampaknya seseorang membocorkan binaan Duke Nukem Forever dari tahun 2001. Sesiapa yang menjangkakan banyak permainan yang boleh dimainkan akan kecewa. Treler cemerlang permainan dari tempoh itu pasti terlalu mewakili apa yang sebenarnya boleh dimainkan dalam permainan.

Dan disandarkan oleh beberapa orang yang telah memuat turun dan mencubanya, seperti pengguna Reddit ini:

Sekarang setelah mempunyai sedikit masa untuk mengacaukannya, ia penuh dengan pepijat, kebanyakan peta sama sekali tidak mempunyai apa-apa yang menyerupai permainan, penyampai benar-benar buruk (walaupun untuk bersikap adil, ini boleh dijangkakan memandangkan usianya, mungkin dipertingkatkan melalui sesuatu seperti dgvoodoo) dan bunyi hanya berfungsi separa, tetapi gambaran sekilas tentang perkara yang mungkin menarik perhatian. Saya perlu mendalami perkara ini lagi nanti.

Jika anda berminat untuk mencubanya sendiri mereka yang telah memasangnya melaporkan, tidak menghairankan memandangkan ini adalah binaan berusia 21 tahun yang tidak lengkap untuk permainan yang gagal, bahawa ia adalah satu kesakitan yang amat sangat untuk bangun dan berlari. Terdapat beberapa petua dalam benang ini untuk membantu anda walaupun jika anda sungguh berniat untuk melancarkan perkara ini.

Kebocoran binaan bukan sahaja memberi peminat siri itu sesuatu untuk dilihat minggu ini, sama ada; ia juga memberi peluang kepada dua orang yang paling menonjol yang terlibat dalam pembangunan bermasalah permainan untuk menyuarakan rungutan mereka. Menyiarkan di laman web rasmi ApogeeScott Miller telah menulis jawatan yang dipanggil “The Truth About DNF”, meletakkan kesalahan atas bencana pada pembangunan “kekurangan kakitangan” dan “adlibbed” permainan dan menyatakan rancangan untuk menyelamatkan projek dengan menyerahkannya kepada Warframe pemaju Digital Extremes pada tahun 2004 telah “ditembak jatuh secara dalaman”, yang “ternyata menjadi tembakan berani mati yang membawa maut.”

Sebagai tindak balas, Broussard tweet awal hari ini:

Scott adalah seorang narsisis yang tidak tahu apa-apa yang tindakannya menyebabkan saman/geseran Gearbox yang menyebabkan kami kehilangan 3DR & IP Duke. Fikiran meniup karut yang dimuntahkannya. Tidak menghairankan kerana kedalaman manipulasi dan narsisismenya. Sekurang-kurangnya saya mempunyai kelas untuk merahsiakan fikiran.

Saya mempunyai *begitu* lagi untuk diperkatakan mengenai perkara ini setelah mengenalinya sejak sekolah menengah pada tahun 70-an. Anda hanya boleh melihat bagaimana dia menggunakan peluang untuk cuba menjadikan dirinya kelihatan lebih baik dengan melemparkan bekas rakan (40+ tahun) dan rakan kongsi perniagaan di bawah bas. Def seorang lelaki yang anda mahu berniaga!

Jika anda ingin memuat turun dan mencuba binaan sendiri, ia tersedia di sini.



We would like to thank the author of this article for this outstanding material

Anda Kini Boleh (Cuba Dan) Mainkan Duke Nukem Forever Build 2001 yang Bocor


Explore our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/