Apa Maksud Segala-galanya Dalam Zelda: Tears Of The Kingdom’s New Trailer (Mungkin)

Nintendo menurunkan treler baharu untuk permainan Zelda seterusnya, yang termasuk tajuk muktamad dan tarikh keluarannya. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom akan datang pada 12 Mei 2023. Tetapi seperti mana-mana treler yang bagus, ia juga memberi peminat banyak makanan untuk rahsia dan teori tersembunyi. Kami di sini untuk memecahkan semuanya untuk anda.

Sebagai permulaan, ukiran batu yang membentuk sebahagian besar treler dipenuhi dengan rujukan tradisi. Salah satu daripada makhluk itu nampaknya adalah Zonai, puak prasejarah yang dirujuk dalam Breath of the Wild tetapi tidak pernah dikembangkan. Kami masih tidak tahu dengan tepat apa yang berlaku kepada mereka tetapi mungkin Tears of the Kingdom akan memberi lebih banyak pencerahan kepada mereka. Ukiran dinding juga menunjukkan Bokoblins dan Moblins melancarkan perang dengan puak humanoid, yang juga mungkin akan diperluaskan dalam permainan penuh sambil kita mengetahui lebih lanjut tentang apa yang berlaku kepada dunia.

Bermain sekarang: Pecahan Treler The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Treler itu juga membuat satu titik untuk menunjukkan lengan, yang peminat telah membuat spekulasi adalah lengan yang sama yang kita lihat dalam treler pertama. Terdapat glif yang mungkin sepadan dengan bahasa sebenar, tetapi kami tidak mengetahui simbol yang sepadan jadi kami tidak dapat menterjemahkannya lagi. Dan sudah tentu, ada figura seperti burung hantu berlegar di atas semuanya, dikelilingi oleh tujuh air mata. Peminat telah membuat spekulasi bahawa mereka boleh mewakili tujuh orang bijak, tujuh penjara bawah tanah, atau elemen penting Zelda yang lain. Ukiran itu juga termasuk rujukan yang mungkin kepada penjelmaan masa lalu Zelda sendiri.

Bahagian yang paling menarik perhatian treler baharu itu mungkin ialah binatang meluncur batu, yang mungkin dikenali oleh peminat Studio Ghibli sebagai rujukan kepada peluncur Nausicaa. Kami tidak pasti sama ada peluncur itu adalah sebahagian daripada adegan potong atau mekanik permainan, tetapi ia adalah usikan yang menarik. Kemudian sudah tentu treler berakhir dengan logo, yang termasuk gambaran Pedang Induk, yang kelihatan rosak. Peminat telah banyak membuat spekulasi tentang Master Sword yang rosak, dan ini hanya menambahkan lebih banyak bahan api kepada api tertentu itu.

Untuk pecahan penuh treler baharu, lihat video di atas. Dan banyak lagi tentang permainan Zelda seterusnya ini, termasuk macam mana nak preordersemak keluar semua yang kita tahu tentang The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

GameSpot mungkin mendapat komisen daripada tawaran runcit.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. GameSpot mungkin mendapat bahagian hasil jika anda membeli apa-apa yang dipaparkan di tapak kami.

We wish to say thanks to the author of this short article for this incredible content

Apa Maksud Segala-galanya Dalam Zelda: Tears Of The Kingdom’s New Trailer (Mungkin)


Check out our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/