Apa yang ada di meja anda, Alice Newcome-Beill?

Seperti yang digambarkan oleh Alice Newcome-Beill tentang dirinya, dia kini “penulis perdagangan / tawaran untuk The Verge, 35 tahun, Scorpio, dan neutral yang huru-hara.” Bersama ahli pasukan perdagangan yang lain, dia membantu mengendalikan The Verge’s siaran dan surat berita tawaran harian di samping mengekalkan pengumuman “tawaran terbaik” dan panduan pembelian lain di seluruh tapak.

Beritahu kami tentang dua meja di ruang ini. Di manakah anda mendapatkannya, dan di mana di rumah anda telah anda meletakkannya?

Mejanya bukanlah sesuatu yang istimewa, sungguh. Kedua-duanya adalah versi yang sama meja Alex dari Ikea dan laci yang dipasang. Mereka boleh berdiri untuk menjadi lebih tahan lama, tetapi mereka menyelesaikan tugas untuk sebahagian besar. Meja menengah ialah stesen kerja tunang saya sebelum dia mendapat pekerjaan yang memerlukan dia berada di tapak, jadi ia pada masa ini berfungsi sebagai repositori sampah.

Beritahu kami tentang kerusi anda.

Kerusi saya adalah model lama Secretlab Titan Evo yang telah mengumpul bahagian yang saksama calar kucing selama bertahun-tahun. Walaupun saya sudah lama menginginkan kerusi yang lebih mewah, saya sering diingatkan bahawa kita hidup dengan beberapa haiwan yang dengan senang hati akan memusnahkan atau menumpahkan pada mana-mana permukaan yang ada.

Pelbagai watak fiksyen sains melihat ke atas ruang kerja berteknologi tinggi.

Komputer meja tersuai.

Komputer meja tersuai.

Dek Strim, tetikus, jam

Dek Aliran untuk mengawal lampu (dan teknologi lain).

Okey, ini yang panjang: kami ingin mengetahui tentang teknologi yang anda gunakan. Mari kita mulakan dengan komputer itu sendiri.

Oof, okay. Yeah. Desktop ialah binaan tersuai yang menjijikkan yang saya susun beberapa tahun lalu. Versi ringkasnya ialah ia adalah sarung NZXT H710 dengan sarung AMD Ryzen 9 5900X pemproses dan sebuah Kad grafik Nvidia GeForce RTX 3090. Sememangnya, ia dihiasi dengan tahap pencahayaan RGB yang tidak masuk akal, yang saya yakin membantu ia berjalan lebih pantas.

Dan paparan yang mengagumkan itu?

Paparan adalah sepasang Monitor permainan melengkung 34-inci daripada Gigabyte, khususnya G34WQC. Saya membelinya sebelum saya mula bekerja dari rumah. Mereka mungkin agak berlebihan, tetapi saya menganggapnya sebagai pelaburan yang kukuh memandangkan berapa banyak masa yang saya habiskan untuk menanam di hadapan mereka setiap hari. Terus terang, paparan ini telah merosakkan semua monitor lain untuk saya, yang semuanya kelihatan kecil dan sesak jika dibandingkan.

Dan kemudian terdapat papan kekunci dan Dek Strim. Dan peralatan audio anda. Dan semua yang lain – bolehkah anda memberi kami ringkasan?

Papan kekunci adalah riff pada model yang saya semak awal tahun ini, iaitu Gunung Everest Max. Selain daripada campuran penutup kekunci selepas pasaran, saya juga menggantikan suis dengan set saya sendiri Suis perak kotak Kailh bahawa saya telah mengubah suai diri saya untuk menjadi lebih senyap.

The Dek Aliran bukanlah sesuatu yang sering saya gunakan tetapi kadang-kadang masih mencari utiliti, walaupun ia hanya mengawal lampu di sekitar rumah saya. Pada masa ini, saya telah menyediakannya untuk menukar dengan cepat antara pemuatan berbeza saya Takdir 2.

Semasa waktu kerja, saya menggunakan Pembesar suara Razer Nommo Pro, yang menyediakan profil bunyi yang baik dan disertakan dengan subwufer khusus mereka sendiri. Saya juga menyimpan beberapa set kepala dan fon kepala yang berbeza di tangan kerana kecenderungan saya untuk lupa mengecasnya. Pada masa ini, set pilihan saya untuk mendengar peribadi ialah Razer BlackShark V2 Pro… dengan telinga kucing, sudah tentu.

1655823957 518 Apa yang ada di meja anda Alice Newcome Beill


Razer BlackShark V2 Pro

Versi wayarles set kepala esports gaya penerbangan Razer adalah ringan dan selesa. Model ini juga mempunyai mikrofon boom yang boleh ditanggalkan dan tombol kelantangan.

Untuk panggilan Zoom dan perkara lain yang menyeronokkan, saya menggunakan Mikrofon Razer Seiren Elite dan baru-baru ini menaik taraf webcam saya kepada Bar Video AnkerWork B600.

Dengan semua teknologi itu, saya nampak anda masih menggunakan buku nota kertas dan Post-its.

Agak ironis, saya tahu, tetapi kadangkala cara terbaik untuk mengingatkan diri saya tentang perkara penting ialah dengan meletakkan pen di atas kertas, yang telah membawa kepada koleksi buku nota yang tidak sihat. Saya telah cuba untuk memindahkan sebahagian daripada ini kepada medium digital, tetapi akhirnya, saya dapati terdapat sangat sedikit yang boleh menggantikan secara fizikal item menyilang daripada senarai atau hanya menyimpan Post-it dalam pandangan biasa.

Fon kepala dengan telinga kucing.

Fon kepala dengan telinga kucing.

Pasca-nya tergantung dari monitor

Post-it masih boleh berguna.

Anda mempunyai sejumlah besar buku dan angka serta mainan di rak anda. Adakah terdapat genre tertentu yang anda minati? Bagaimanakah anda memperoleh koleksi yang begitu mengagumkan?

Hah, saya tidak boleh mengambil kredit semata-mata untuk koleksi dalam “kajian” kami (ya, ia adalah pejabat rumah, tetapi belajar terdengar lebih sejuk). Koleksi itu adalah milik saya dan tunang saya, yang memberikan kami pelbagai jenis bahan bacaan yang agak eklektik. Kebanyakan koleksi saya terdiri daripada jilid seni konsep daripada permainan video, novel grafik dan beberapa fiksyen sains penting.

Majoriti koleksinya terdiri daripada buku rujukan seni, dan pelbagai jenis buku dan memorabilia yang berpusat di sekitar Jim Henson Labirin dan Kristal Gelap.

Dan jangan lupa figura Lego angkasawan terkenal.

Ya, hanya seorang nerd luar angkasa yang mengenal pasti dirinya. Model-model tersebut secara khusus daripada kit “Wanita di NASA” Lego dengan Mae Jemison, Sally Ride, Nancy Roman, dan Margaret Hamilton (tidak dalam gambar). Saya juga mempunyai tatu sebahagian daripada plak yang diletakkan pada probe perintis.

Apa yang ada di meja anda Alice Newcome Beill


Set bangunan LEGO Women of NASA

Mempunyai empat binaan LEGO yang menggambarkan bidang kepakaran empat wanita pilihan NASA: Nancy Roman, Margaret Hamilton, Sally Ride dan Mae Jemison.

Itu adalah kompas yang sangat cantik.

Terima kasih! Ia sebenarnya adalah hadiah daripada The VergeLagu Victoria sendiri bertahun-tahun yang lalu. Saya tidak dapat mengingati perasaan itu dengan tepat, tetapi saya suka menyimpannya di atas meja saya sebagai peringatan tentang ke mana saya pernah pergi dan ke mana saya akan pergi.

Adakah terdapat item penting (atau hanya menarik) lain yang kami terlepas?

Lol, tanya saya tentang keranda hijau.

Rak dipenuhi dengan buku dan gambar serta mainan.

Rak dipenuhi dengan buku dan gambar serta mainan.

Kompas emas dan keranda hijau.

Kompas emas dan keranda hijau.

Angkasawan Lego dan ulang-alik

Menghormati angkasawan.

Okay, ada apa dengan keranda hijau?

Hah, senang awak tanya. Itu kotak yang tunang saya bina untuk memegang cincin pertunangan saya ketika dia meminang. Labah-labah di dalamnya ialah cincin pemegang tempat sementara kami memilih beberapa cincin yang lebih menarik antara satu sama lain. Dia melamar pada hari Jumaat 13hb, yang pada asasnya adalah keseluruhan suasana kami.

Dan, sudah tentu, anda perlu memberitahu kami tentang kucing dan anjing itu. (Dan bagaimana kucing itu naik ke rak itu?)

Anjing itu, Lu (singkatan untuk Ludo), seperti yang dilihat dalam keadaan semula jadinya, tinggal di sudut pejabat semasa saya bekerja. Saya sering bergurau bahawa kita sepatutnya menamakan dia Elmer hanya kerana dia melekat pada awak seperti gam. Kucing itu, Ted, kadang-kadang membuat kehadirannya diketahui sepanjang hari. Sejak mengambil Lu sebagai anak angkat, kami terpaksa memberikan Ted dan abangnya, Bill, beberapa tempat yang tidak dapat dicapai untuk memberi mereka rehat daripada anjing itu. Mereka nampaknya masih mengejutkan kami dengan tempat yang mereka boleh sampai.

Kucing hitam di atas rak kulit di tingkap

Ted di tempat duduknya.

Anjing tidur di atas lantai

Lu (singkatan untuk Ludo) berehat di sudut pejabat.

We would love to thank the writer of this short article for this remarkable content

Apa yang ada di meja anda, Alice Newcome-Beill?


Explore our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/