Apa Yang Anda Main Hujung Minggu Ini? (2 April)

Imej: Mesin Jantung

Hari ini hujung minggu – hore! Kami harap anda semua berjaya mengharungi Hari April Fools dalam satu bahagian. Sudah seminggu lagi kejadian yang melanda, dengan kemungkinan berita terbesar adalah sesuatu yang kita semua * agak * jangkakan tetapi tidak mahu mengakui, dan itulah berita tentang Breath of the Wild 2 ditangguhkan ke 2023. Kami juga mendapat tiga permainan baharu untuk perkhidmatan Nintendo Switch Online, yang merupakan satu kejutan yang menggembirakan. Akhirnya, kami semua meramalkannya, dan ia disahkan E3 2022 telah dibatalkantanpa acara bersemuka atau digital berlaku.

Kini tiba masanya untuk berehat dan bincangkan rancangan permainan hujung minggu kami. Beberapa members pasukan Nintendo Life telah melakukan perkara itu di bawah, jadi jangan ragu untuk membaca entri kami dan kemudian sertai dengan anda sendiri melalui bahagian komen kami. Selamat menikmati!

Thomas Whitehead – Timbalan Editor

Saya telah membuat kemajuan yang sangat mantap (perlahan). Kirby dan Tanah Terlupakan, jadi itu pasti akan mendapat masa bermain. Begitu juga Strategi Segi Tiga, permainan yang sangat saya sukai setakat ini; Saya tertarik untuk melihat bagaimana cerita itu dimainkan.

Di tempat lain saya juga akan menyelami obsesi tahunan saya MLB The Show dengan akses awal ’22’. Ia satu-satunya permainan sukan tahunan yang saya mainkan dan ia mungkin akan membuatkan saya sibuk untuk beberapa bulan yang akan datang.

Ollie Reynolds – Penulis Staf

Dengan pengumuman terbaru mengenai Hyper Light Breakersaya telah kembali ke Hyper Light Drifter dan merancang untuk menyiapkannya pada hujung minggu ini. Saya tahu sekuelnya mungkin tidak mungkin datang ke Switch, tetapi ia membuatkan saya teruja tanpa mengira!

Saya juga masih di Resident Evil kereta api dan sedang bermain Residen Evil 6. Saya tidak peduli apa yang orang katakan, permainan itu sangat menyeronokkan apabila anda menerima kekasarannya! Saya juga suka cara ia menampilkan berbilang watak warisan – rasanya seperti perayaan sebenar siri ini, dan Capcom telah memfokuskan sedikit terlalu banyak pada Chris Redfield mengikut kesukaan saya.

Kate Grey – Penulis Staf

Hujung minggu ini dikhaskan untuk dua perkara: Zelda: Pedang Skyward, dan banyak lagi Kirby. Satu sangat mengecewakan, satu lagi adalah balsem merah jambu yang cantik.

Tetapi saya juga berharap seseorang dalam ulasan akan membaca ini, kerana saya mempunyai soalan: Apakah yang perlu saya mainkan seterusnya? Saya telah mencapai dataran di mana saya telah bermain (atau tidak mahu bermain) kebanyakan permainan besar yang ada dalam senarai saya, dan kini saya rugi. Saya suka sesuatu seperti Stardew atau Liar Luar, awak tahu? Sama ada jenis permainan yang sejuk tetapi memuaskan hati, atau permainan cerita yang hebat dan bijak. Rasa macam dah lama juga tak jumpa.

Gonçalo Lopes – Pengulas

Perkara yang saya pelajari dari hujung minggu lalu: Jangan sekali-kali bermain Tawarikh Valkyria dengan kayu hanyut Pro Controller. Jika anda rasa permainan asasnya sukar, bayangkan cuba membidik tembakan penembak tepat apabila pandangan anda terus meluncur ke kiri. Sehingga bab XV dalam Strategi Segitiga dan dunia ketiga Kirby dan Tanah Terlupakan. Permata tersembunyi 2020 dikembalikan minggu ini ke eShop: Sayap Merah: American Aces adalah sekuel “lebih sama” tetapi permainan pertama sangat bagus saya tidak boleh merungut. Selain itu, mereka menambah ciri yang paling diminta: Mod berbilang pemain dalam talian!

Permainan minggu ini adalah Slipstream. Mengeluarkan minggu depan ini adalah wajib untuk setiap peminat pelumba sprite-scaling di luar sana, the Keluar Lari untuk umur kita. Sila nantikannya!

Seperti biasa, terima kasih kerana membaca! Pastikan anda meninggalkan komen di bawah dengan rancangan permainan hujung minggu anda!

We want to thank the author of this short article for this incredible web content

Apa Yang Anda Main Hujung Minggu Ini? (2 April)


You can find our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/