Apa Yang Anda Main Hujung Minggu Ini? (22hb Oktober)

Mario + Rabbids Percikan Harapan
Imej: Ubisoft

Wah. Minggu ini penuh dengan berita, kami akan teragak-agak untuk menambah lagi kerana takut pecah. Setelah lama menjangka keluaran Mario + Rabbids Percikan Harapan dan Persona 5 Diraja pada Suis, siapa sangka Bayonetta 3 drama akan membayangi semuanya? Hei, selamat datang ke dunia Nintendo!

Selain daripada memastikan anda semua pembaca yang cantik mendapat maklumat terkini tentang semua liku-liku yang disebutkan di atas pertikaian lakonan suarakami telah sibuk kedudukan setiap Parti Mario gelaran menjelang pelepasan dua perlawanan pertama pada Pek Pengembangan Dalam Talian Nintendo Switch bulan depandan memecahkan semua Pokémon Scarlet dan Violet‘s baru ‘mons ke peringkat (sepenuhnya fakta dan objektif, sudah tentu).

Kami juga telah berjaya mendapatkan beberapa permainan baharu minggu ini. Daripada Mario + Rabbids Sparks of Hope yang sangat menyeronokkan dan Persona 5 Dirajakepada kurang menggembirakan Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway.

Diharapkan hujung minggu ini kurang diisi dengan drama supaya kita semua mempunyai masa untuk bermain permainan yang menarik. Di bawah, sekumpulan penulis kami telah berkongsi rancangan permainan mereka untuk hari-hari mendatang dan kami ingin anda melakukan perkara yang sama! Sila baca kemudian pastikan anda meninggalkan komen di bawah untuk memberitahu kami apa yang anda mainkan pada hujung minggu ini.

Selamat membaca!


Jim Norman, penulis kakitangan

Nintendo Gods telah melihat saya menyokong minggu ini. saya selesai Tunik hujung minggu lepas (sedih sangat) dan kemudian terpaksa memperbaharui keahlian NSO saya minggu ini (juga sedih), tetapi Saya telah memilih untuk menggunakan Pek Pengembangan kali ini dan Saya akan pergi ke hujung minggu jadi sediakan dua perjalanan kereta api yang panjang di hadapan saya (besar hati)!

Semua kuasa baharu ini bermakna saya pasti akan memenangi beberapa tajuk N64. Pada risiko berbunyi seperti a anak literal, N64 telah dikeluarkan sebelum saya dilahirkan, jadi terdapat banyak lubang dalam pengetahuan saya yang ingin saya palamkan. Saya berfikir untuk memulakan dengan beberapa F-Sifar X dan Banjo-Kazooie sebelum menyelam ke dalam Rubah Bintang 64.

Sudah tentu, kuasa mungkin terus ke kepala saya dan saya akan bermain Ocarina of Time untuk kali ke-200, tetapi adakah itu benar-benar sesuatu yang mengerikan? Ya Jim, anda harus bermain beberapa permainan yang berbeza.

Gonçalo Lopes, pengulas

Sebagai kacang WH40K yang lengkap, saya sangat tidak sabar untuk meluangkan masa yang berkualiti dengannya Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef. Oktober akan berakhir, tetapi bukan tanpa dua lagi keluaran AAA yang cemerlang minggu lalu yang saya harap dapat mencari masa untuk dinikmati: Persona 5 Royal yang telah lama ditunggu-tunggu dan dikhabarkan (kali pertama saya dengan permainan itu!) dan telatah baharu yang menawan. Mario + Rabbids: Percikan Harapan. Tambah saya yang sedang berjalan SD Gundam Battle Alliance kempen dan saya agak pasti hujung minggu ini akan gagal untuk semua tugas berkaitan permainan video yang dirancang.

Permainan Minggu ini (masih!) NieR: Automata. Permainan ini hidup tanpa sewa di kepala saya sejak dikeluarkan. Sangat gembira untuk penukaran yang cemerlang ini.

Alana Hagues, penulis kakitangan

Hujung minggu ini, saya akan memainkan sesuatu yang saya tidak perlukan (semacam) ulangan – Persona 5 Royal. Saya telah mengalahkan vanila Persona 5 sebelum ini pada PS4, tetapi tidak merebut Royal apabila ia keluar, jadi saya benar-benar ingin tahu sama ada perubahan menjadikan ini permainan yang lebih baik. Saya tidak akan mendapat banyak masa untuk membuat cerita yang baik, tetapi saya masih tidak sabar untuk melawat semula Akademi Shujin di Tokyo.

Saya juga akan mengambil Mario + Rabbids Sparks of Hope untuk keseronokan yang indah dan ringan. Kesukaran yang lebih mudah tidak mengganggu saya (saya hebat dalam permainan strategi!), dan juga kekurangan berbilang pemain. Saya hanya mahu bermain sesuatu yang bodoh dan berwarna-warni. Saya rasa Persona 5 juga sesuai dengan ringkas itu!

Ollie Reynolds, penulis kakitangan

Dengar… Anda tahu apa yang saya mainkan hujung minggu ini. Anda semua lakukan. Residen Evil 4. Bagaimana saya tidak boleh?! Selepas menonton demonstrasi permainan yang luar biasa untuk pembuatan semula yang akan datang (tidak datang ke Switch, jelas), saya telah ditarik balik, sekali lagi, kepada permainan yang hanya membawa saya kegembiraan dan kebahagiaan yang tidak terhingga. Saya tidak pasti sama ada untuk meluangkan masa saya dan mengalami permainan seperti yang dimaksudkan sebelum pelancaran pembuatan semula, atau teruskan terus melaluinya dengan larian pantas. Kita akan lihat…

Di tempat lain, saya telah bermain sedikit Donkey Kong Negara: Tropical Freeze; salah satu platformer terbaik yang pernah dibuat, tanpa keraguan. Sangat bagus untuk menyelaminya semula, kerana saya tidak pernah menyentuhnya dalam beberapa tahun yang baik. Sama ada saya akan menyelesaikannya hujung minggu ini adalah cerita lain.

Kate Gray, penulis kakitangan

Hujung minggu ini saya akan menonton pasangan saya selesai Ganjaran Terakhir Kebajikanbermain satu tan Disney Dreamlight Valleydan penamat Limbo (yang memang aku tak nak buat, ugggggggggggggggggggggggggggggg).

Tetapi! Saya juga ingin melaungkan permainan PC yang saya ingin cadangkan. Ia dipanggil Kes Idola Emasdan jika anda menikmati Kembalinya Obra Dinn, anda patut mencubanya. Saya menyelesaikannya dalam beberapa jam, tetapi saya sangat kagum dengannya!!


Kami harap anda suka membaca! Pastikan anda meninggalkan komen di bawah dengan rancangan permainan hujung minggu anda!

We wish to say thanks to the writer of this article for this incredible web content

Apa Yang Anda Main Hujung Minggu Ini? (22hb Oktober)


You can find our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/