Apex Legends Devs Bosan Dengan Pemain Mengganggu Mereka

Watak Apex Legends Octana akan mengekang Fuse yang terpijak ke dalam tanah.

Respawn Entertainment mengambil Twitter minggu ini dengan kenyataan mengutuk “peningkatan gangguan” yang dihadapi pekerjanya berhubung pelbagai isu yang melanda penembak battle royale popular Apex Legends.

Dalam kenyataan itu, Respawn berkata walaupun ia “suka mendengar maklum balas” daripada komuniti, menyerang pembangun bukanlah kritikan membina yang sihat. Studio itu meneruskan, mengatakan ia akan berusaha untuk “memupuk persekitaran yang saling menghormati dan bekerjasama” untuk pekerja dan pemainnya. “Kami mengalu-alukan input komuniti, bagaimanapun, garis antara maklum balas yang membina dan gangguan pasukan pembangun kami tidak boleh dipalang,” kata Respawn. “Kami ingin mengingatkan pemain kami bahawa kami mempunyai dasar toleransi sifar untuk ancaman dan gangguan pemaju kami. Kami akan mengambil tindakan sewajarnya untuk memastikan kesihatan dan keselamatan pasukan kami.”

Permainan perkhidmatan langsung yang wujud dalam Titanfall Alam semesta, Apex Legends telah melihat beberapa perubahan dalam tempoh tiga tahun ia berada di pasaran. Mod permainan baharu, lebih banyak watak yang boleh dimainkan, pilihan gear tambahan—penembak battle royale tidak seperti dahulu walaupun sebahagian besarnya masih kekal sama. Seperti kebiasaan dalam pembangunan permainan, perkara akan pecah apabila barangan baharu diperkenalkan. Audio, sebagai contoh, mempunyai rupa-rupanya telah ditumpaskan untuk tahun. Pencarian jodoh telah mengecewakan masyarakat, kasual dan pro mula menyalahkan satu sama lain kerana merosakkan permainan. Kemudian terdapat pepijat, yang memberi kesan kepada segala-galanya penerokaan kepada pengesanan pukulan. Pendek kata, Apex Legends berada dalam keadaan penyesuaian yang berterusan sebagai Respawn menyelesaikan masalah permainan.

Tetapi sementara Respawn mungkin menyedari banyak isu yang mempengaruhi Apex Legends, itu tidak menghalang stan tegar daripada menuntut pasukan membetulkan keadaan sekarang, bukan kemudian. Di seluruh internet, dari Twitter hingga subreddit rasmi permainan, adalah aduan daripada pemain yang menekan Respawn untuk “berhenti berpura-pura” permainan berfungsi dengan baik. Ini adalah komuniti vokal. Ia penuh dengan orang yang sanggup menceroboh pemaju hanya melakukan kerja mereka. Maksud saya, ada keseluruhan Reddit siaran memanggil pemain “berhak”.. Secara jujur, abukankah itu kebenarannya?

While the years of harassment have prompted Respawn to deliver this statement, beberapa dalam tweet itu sebutan menunjuk kepada Apex Legends pencipta kandungan Jacob “HisWattson” McMillin sebagai seorang yang berpotensi menjadi pelakunya. Penstrim Twitch yang lantang bersuara dan Apex Legends pro untuk bahagian organisasi esport Brazil di AS FuriaHisWattson ialah dikatakan ditangkap mengatakan dia “benci” Apex Legendketua keselamatan Conor “Hideouts” Ford awal bulan ini dalam DM dengan nota Apex Legends penggodam AutismGaming. Dengan tangkapan skrin terbongkar, EA kemudian dilaporkan menyenaraihitamkan HisWattson daripada kejohanan, mungkin kerana bahasanya. HisWattson menjelaskan niatnya sebagai balasan kepada tweetnya, mengatakan dia tidak “hanya akan mencela [EA/Respawn] di Twitter” dan pilihan perkataannya adalah “buruk” kerana dia marah. masih, orang tidak mengambil terlalu baik kepada HisWattson menyatakan secara terbuka dia sepatutnya benci kepada pemaju.

Dan itulah perkaranya: Anda tidak perlu mengatakan anda “benci” orang yang membuat permainan untuk mengkritik permainan itu sendiri. Pembangunan permainan adalah cukup sukar kerana ia, bagaimana dengan pemegang saham menarik nafas orang ramai, mengenakan tarikh akhir yang mustahil untuk mengisi poket eksekutif dengan mengorbankan kesejahteraan pekerja mereka. Menimbun pada pemaju, menyerang mereka untuk sesuatu di luar kawalan mereka, bukan. Serius, orang sangat perlu belajar untuk menenangkan diri dan menghormati orang lain.

Kotaku telah menghubungi HisWattson dan Respawn untuk mendapatkan komen.We wish to say thanks to the writer of this post for this awesome web content

Apex Legends Devs Bosan Dengan Pemain Mengganggu Mereka


Check out our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/