Apple deals live blog: tawaran awal Black Friday terbaik pada iPad, MacBook, AirPods dan banyak lagi

Muat semula


(Kredit imej: Kandungan Pixie melalui Unsplash)

(dibuka dalam tab baharu)

Kami kembali kepada AirPods, kali ini perjanjian mengenai versi fon kepala popular Apple yang lebih lama – Apple AirPods dengan Sarung Pengecasan berwayar (generasi ke-2) secara khusus. Berusia beberapa tahun sekarang, anda boleh mendapatkan fon kepala berkualiti super ini dengan harga yang sangat berpatutan sepanjang tahun, tetapi sekarang Amazon mempunyai potongan tujuh peratus lagi, menjadikan mereka mencuri pada hanya £129 (dibuka dalam tab baharu).

Kami harus menunjukkan model yang sama ini turun kepada £99 pada bulan Jun tahun ini, jadi ini pastinya bukan harga terendah yang pernah kami lihat. Sama ada kami akan melihat tawaran yang luar biasa itu lagi dalam beberapa minggu akan datang adalah tekaan sesiapa sahaja, tetapi kami jelas akan memberitahu anda jika dan bila ia berlaku.


Komputer riba MacBook Air di pejabat di atas meja hitam

(Kredit imej: Masa Depan)

(dibuka dalam tab baharu)

Kawan-kawan, tawaran Apple Black Friday awal ini lebih baik daripada yang saya fikirkan. Begitu banyak produk Apple 2022 mendapat penjimatan yang sangat baik, dan perjanjian ini tidak terkecuali.

Berakhir sangat, yang serba baharu MacBook Air (M2, 2022) mendapat potongan £124 daripada harga runcit (£1,369), menurunkannya kepada £1,225 (dibuka dalam tab baharu). Untuk mendapatkan jumlah ini daripada mana-mana komputer riba berkuasa besar Apple adalah sesuatu yang hebat, jadi untuk melihatnya pada tawaran terkini adalah agak istimewa. Sukar untuk melebih-lebihkan kuasa mesin yang kelihatan sederhana ini – baca dengan tepat apa yang ia mampu (ringkasnya, banyak) dengan mendalam kami Semakan MacBook Air (M2, 2022). (dibuka dalam tab baharu).


iPad 2021 10.2 inci

(Kredit imej: Apple)

(dibuka dalam tab baharu)

Oooh, tawaran Apple terus datang pagi ini. Jika anda sedang memburu iPad di UK, Amazon mempunyai banyak tawaran untuk model peringkat permulaan Apple. Biasanya daripada £369, yang iPad 2021 (generasi ke-9) kini berharga £309.98 di Amazon (dibuka dalam tab baharu) – itu hanya di bawah £60 diskaun.

Ini bukan yang terendah yang pernah kami lihat model ini (dengan WiFi dan storan 64GB), ia turun kepada £298 pada bulan Ogos, tetapi ia tidak jauh. iPad gen ke-9 telah digantikan oleh versi generasi ke-10 yang baharu dan lebih berkuasa pada bulan lepas, tetapi hakikat bahawa Apple telah menyimpan perkara ini menunjukkan betapa hebatnya mesin kecil itu untuk kegunaan harian.


Apple Watch 8

(Kredit imej: Apple)

(dibuka dalam tab baharu)

Hai semua, Kerrie di sini lagi. Ia adalah awal pagi di UK, dan saya telah mengimpikan tawaran Apple. Lihatlah, saya telah tersedar dengan perjanjian tentang yang serba baharu Apple Watch Siri 8 – kini £399 di Amazon (dibuka dalam tab baharu). Ok, jadi potongan £20 mungkin bukan diskaun terbesar, tetapi apa-apa pada produk yang baru kerana ini tidak boleh dihidu. Kami melihat beberapa tawaran yang lebih baik pada bulan Oktober (semasa jualan Akses Awal Amazon), jadi kami mungkin melihat beberapa lagi minggu depan. Tetapi itu tidak dijamin, jadi jika anda mencari jam tangan pintar baharu Apple, ini adalah perjanjian yang patut dipertimbangkan.

Apple MacBook Pro 16-inci 2021

(Kredit imej: Apple)

Jika anda mahukan skrin yang lebih besar, saya telah mencungkil tawaran Apple Black Friday awal yang terbaik pada MacBook Pro 16 juga, dan sekali lagi ia adalah penjimatan rekod. Amazon mempunyai MacBook Pro 16, 16GB RAM, 512 GB RAM untuk $2,499 $1,999 (dibuka dalam tab baharu). Itu potongan $500 – sekali lagi penjimatan sebanyak 20%. Saya baru sahaja melihat sejarah harga dan boleh mengesahkan bahawa, seperti perjanjian pada 14 di bawah, ini adalah harga terendah lagi untuk konfigurasi asas MacBook ini sejak ia dikeluarkan tahun lepas.

MacBook Pro 14-inci (2021) dengan latar belakang putih, memaparkan latar belakang desktop biru abstrak

(Kredit imej: Apple)

Seperti yang saya katakan, untuk keperluan kebanyakan orang, MacBook Air akan menawarkan prestasi yang lebih daripada mencukupi, terutamanya jika anda menggunakan konfigurasi 16GB. Tetapi jika anda bekerja dalam penyuntingan video atau menghasilkan visual 3D yang kompleks, maka anda mungkin mahukan prestasi dan kecekapan MacBook Pro M1 Pro atau M1 Max-chipped MacBook Pro, yang menjadikan kerja yang lancar daripada kerja yang lebih mencabar dari segi grafik.

Kami telah melihat penjimatan sekitar $400 pada beberapa konfigurasi yang lebih besar untuk beberapa waktu sekarang – yang mempunyai 1TB atau lebih dalam storan. Tetapi terdapat beberapa tawaran Apple Black Friday awal yang besar mengenai konfigurasi yang lebih berpatutan sekarang. Amazon mempunyai 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM, 512GB SSD untuk $1,999 $1,599 (dibuka dalam tab baharu). Itulah harga terendah yang pernah kami lihat sejak keluaran komputer riba, dan penjimatan $400, atau 20%.

MacBook Air 2022

(Kredit imej: Apple)

Saya harus menyatakan bahawa terdapat diskaun untuk MacBook Air M2 2022 yang lebih baharu di UK juga. Harga terbaik yang saya lihat setakat ini ialah pada Very, yang mempunyai konfigurasi asas 8GB dikurangkan daripada £1,249 kepada £1,109 – penjimatan sebanyak £140 (dibuka dalam tab baharu).

MacBook Air 2020

(Kredit imej: Apple)

Saya telah melayari web untuk tawaran MacBook sekali lagi, cuba mencari tahu tawaran nilai terbaik semasa pada komputer riba Apple. Untuk keperluan kebanyakan orang, MacBook Air akan berfungsi dengan cemerlang, dan kami telah menyatakan sebelum ini bahawa B&H Photo mempunyai komputer riba terbaru Apple, M2 MacBook Air dikurangkan sebanyak $130 kepada $1,269 (dibuka dalam tab baharu) untuk konfigurasi 16GB RAM. Jika anda tidak memerlukan memori sebanyak itu, Amazon mempunyai konfigurasi 8GB yang lebih murah daripada $1,199 $1,099 (dibuka dalam tab baharu).

Tetapi MacBook termurah yang boleh kita beli sekarang – dan saya mengesyaki sepanjang Black Friday – ialah model cip M1 sebelumnya. Amazon mempunyai MacBook Air 2020 dikurangkan sebanyak $200 daripada $999 kepada $799 di AS (dibuka dalam tab baharu) dan dikurangkan daripada £999 kepada £877.99 di UK (dibuka dalam tab baharu).

Siri Apple Watch 7

(Kredit imej: Apple)

Berpegang teguh dengan Apple Watch buat masa ini, jika anda tidak menggunakan model terbaharu, maka terdapat beberapa tawaran Apple Black Friday awal yang baik untuk Apple Watch Series 7 sekarang di kedua-dua belah Atlantik.

Ia adalah Amazon lagi. Di AS, anda boleh mendapatkan Apple Watch Series 7 45mm GPS untuk $429 $369 (dibuka dalam tab baharu), walaupun nampaknya diskaun hanya tersedia pada 45mm berwarna merah. Di UK, Amazon mempunyai 41mm Apple Watch 8 untuk £369 £319 (dibuka dalam tab baharu).

Siri Apple Watch 8

(Kredit imej: Apple)

Kami agak terkejut semalam untuk menemui perjanjian awal Apple Black Friday pada Apple Watch Series 8 baharu. Amazon mempunyai 41mm GPS Apple Watch Siri 8 untuk $399 $349 (dibuka dalam tab baharu) dan juga 45mm GPS Apple Watch Siri 8 untuk $429 $379 (dibuka dalam tab baharu), penjimatan sebanyak $50. Tidak buruk sama sekali memandangkan Watch hanya dikeluarkan dua bulan lalu hari ini.

Nah, kini ada berita baik untuk mereka yang berada di UK juga. Amazon UK baru sahaja menurunkan harga untuk Apple Watch 8 sebanyak £20. Ini bermakna anda boleh mendapatkan Apple Watch Series 8 41mm GPS untuk £419 £399 (dibuka dalam tab baharu). The 45mm ialah £449 $429 (dibuka dalam tab baharu). Tidak begitu murah hati seperti perjanjian AS, tetapi masih sangat dialu-alukan untuk produk baharu sedemikian.

Ini adalah diskaun pertama dalam apa jua bentuk yang kami lihat pada jam tangan pintar terbaharu Apple, dan ia mengejutkan kedua-duanya kerana datang sejurus selepas dikeluarkan dan juga begitu awal, menjelang minggu Black Friday rasmi.

Paparan Apple Pro XDR

(Kredit imej: Apple)

Hai, ini Joseph Foley, mengambil alih daripada Kerrie buat sementara waktu sambil kami terus menjejaki tawaran Apple Black Friday awal yang terbaik.

Oleh itu, Pro Display XDR ialah salah satu produk paling mahal dalam barisan semasa Apple, jadi jika anda akan mencurahkan sedikit kekayaan untuk skrin, anda benar-benar ingin memastikan ia adalah apabila terdapat tawaran Black Friday pada . Dan sekarang ada, jika anda cepat. Amazon mempunyai Retina 6K 32 inci Apple 32-inci Pro Display XDR untuk $5,999 $5,499 (dibuka dalam tab baharu).

Ya, itu masih sangat mahal, tetapi ia adalah penjimatan sebanyak $500 dan harga terendah yang kami lihat dalam lebih setahun – kali terakhir Amazon mempunyai paparan pada harga ini selama beberapa hari pada September 2021. Jika anda boleh percikan sebanyak ini untuk skrin yang cantik, anda perlu bertindak pantas. Stok hanya tinggal 16 lagi sekarang. Ingatlah untuk memastikan anda mempunyai baki wang tunai jika anda mahukan pendirian juga – Apple terkenal menjual Pro Stand Pro Display secara berasingan VESA Mount Adapter dijual secara berasingan – untuk hampir $1,000 (dibuka dalam tab baharu).


Gambar produk Apple AirPods Pro

(Kredit imej: Apple)

(dibuka dalam tab baharu)

Jika anda kini benar-benar hilang landasan di mana lelaran AirPods dihidupkan Apple, anda tidak bersendirian. Selepas semakan dua kali (dan tiga kali ganda), saya boleh mengesahkan model terbaharu ialah AirPods Pro (generasi ke-2), yang dijual pada harga £249 di kedai Apple. Walau bagaimanapun, jika ini adalah fon kepala wayarles yang anda mahukan, anda boleh menjimatkan sedikit masa Amazon UK, di mana mereka kini £239 (dibuka dalam tab baharu).


Gambar produk iPad Pro 2022

(Kredit imej: Apple)

(dibuka dalam tab baharu)

Masa untuk anda di UK sekarang. Sekali lagi, perjanjian ini datang pada produk Apple 2022 yang serba baharu – dan kali ini giliran iPad Pro. The iPad Pro 12.9 inci gen ke-6 kini berharga £1,319 di Very (dibuka dalam tab baharu)itu £50 lebih murah berbanding jika anda membeli versi 256GB ini terus daripada Apple.

Ia mungkin kelihatan seperti banyak di hadapan, tetapi bahagikan ini dengan jumlah tahun peranti ini akan memberi perkhidmatan kepada anda dan ia menawarkan nilai yang sangat baik – terutamanya dengan potongan £50 tambahan.


Gambar produk Apple MacBook Air 2022

(Kredit imej: Apple)

(dibuka dalam tab baharu)

Nah, diskaun kejutan terus datang. Kali ini ia pada MacBook Air serba baharu (M2, 2022). Dikeluarkan pada bulan Jun tahun ini, kuasa besar mesin ini adalah kegemaran yang kukuh di CB, dan sekarang anda boleh dapatkan potongan $130 untuk komputer riba super nipis terbaru Apple di B&H Photo – kini $1,269 (dibuka dalam tab baharu).

Untuk membeli model ini, yang mempunyai cip 8-teras dan GPU 8-teras dan memori 16GB, terus daripada Apple akan menelan kos $1,399, jadi perjanjian ini sukar untuk ditewaskan pada Black Friday ini.


Gambar produk Apple iPad 2022

(Kredit imej: Apple)

(dibuka dalam tab baharu)

Hello peminat Apple! Kerrie, editor CB di sini. Saya tidak menjangkakan untuk mula bercakap tentang tawaran Apple yang menakjubkan untuk seminggu lagi, tetapi nampaknya peruncit di seluruh dunia tidak sabar lagi – tawaran Apple Black Friday di sini. Hurrah!

Saya harus katakan, tawaran awal yang kita lihat ini agak mengagumkan (dan percayalah saya apabila saya katakan saya telah melihat lebih daripada beberapa untuk mengetahui bila ia bagus), tetapi acara rasmi Black Friday bermula pada Jumaat depan (25 Nov ), jadi perlu diperhatikan bahawa peruncit mungkin menahan tawaran terbaik mereka sehingga itu.

Tetapi jika, seperti mereka, anda tidak sabar untuk terlibat, terdapat beberapa diskaun yang sedang berlaku. Salah satu yang terbaik yang saya lihat setakat ini ialah di B&H, di mana anda boleh mendapatkannya Potongan $50 untuk iPad Apple 2022 baharu (gen ke-10) – kini turun kepada $399 (dibuka dalam tab baharu). Dalam warna biru terang dan lengkap dengan storan 64GB, ini adalah model termurah yang anda akan dapati di web sekarang.

We would like to thank the author of this short article for this awesome web content

Apple deals live blog: tawaran awal Black Friday terbaik pada iPad, MacBook, AirPods dan banyak lagi


You can find our social media profiles , as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/