Azure Striker Gunvolt 3 akan hadir ke PS5, PS4 pada 15 Disember bersama kemas kini ‘Epilog ATEMS’ – Gematsu

Inti Mencipta akan melepaskan Azure Striker Gunvolt 3 untuk PlayStation 5 dan PlayStation 4 pada 15 Disember bersama kemas kini “Epilog ATEMS”, pembangun mengumumkan. The PlayStation versi akan merangkumi semua kemas kini yang dikeluarkan sebelum ini. Versi PlayStation 5, yang merupakan peningkatan percuma daripada versi PlayStation 4, juga akan menyokong permainan 120 bingkai sesaat.

Di Jepun dan Asia, versi PlayStation 4 juga boleh didapati dalam edisi standard fizikal pada harga 5,280 yen dan edisi terhad pada harga 9,980 yen. Yang terakhir termasuk buku seni warna penuh, CD runut bunyi dua cakera dan rantai kunci akrilik.

Azure Striker Gunvolt 3 kini tersedia untuk Siri Xbox, Xbox Onedan Tukardan akan datang ke PC melalui Stim musim sejuk ini.

Dapatkan butiran terkini di bawah.

■ Mengenai Azure Striker Gunvolt 3

Azure Striker Gunvolt 3

The Gunvolt siri bermula pada 2014 dengan eksklusif digital 3DS permainan Azure Penyerang Gunvolt. Pada tahun 2016, Azure Striker Gunvolt 2 meneruskan kisah hero Gunvolt bersama pesaingnya Copen. Dan sekarang, pada tahun 2022, Azure Striker Gunvolt 3 akhirnya mengambil tempat 2 berhenti sebagai sekuel rasmi.

Protagonis baharu Kirin bertarung bersama Gunvolt, membolehkan pemain menukar watak dengan cepat, menambah elemen baharu pada 2D berkelajuan tinggi siri ini permainan aksibermain. Wajah-wajah yang dikenali akan kembali sebagai “Denyut Imej,” sistem baharu yang membolehkan pemain menggunakan watak-watak dari masa lalu Gunvolt dalam pertempuran dengan lebih 150 jenis tersedia!

Terima kasih kepada kerjasama Keiji Inafune (LEVEL5 comcept CCO), penerbit eksekutif / penyelia tindakan siri, Inti Creates telah berkembang Azure Striker Gunvolt 3tindakan untuk melebihi jangkaan pemain moden pada platform permainan hari ini.

Azure Striker Gunvolt 3 Akan datang ke PlayStation pada 15 Disember

Azure Striker Gunvolt 3 akan hadir ke konsol PlayStation 4 dan PlayStation 5 pada 15 Disember! Versi PlayStation 4 akan menyokong peningkatan versi PlayStation 5 yang menampilkan permainan cecair 120 bingkai sesaat.

Kedua-dua versi akan dilancarkan dengan semua kemas kini kandungan yang sedang dirancang untuk permainan, menampilkan bos baharu, mod permainan dan cerita lanjutan dengan “Epilog ATEMS” baharu.

  • Platform: PlayStation 4, PlayStation 5
  • Edisi: Muat turun sahaja
  • Harga Digital: $29.99
  • Penilaian ESRB: T untuk Remaja
Azure Striker Gunvolt 3
Azure Striker Gunvolt 3
Azure Striker Gunvolt 3
Azure Striker Gunvolt 3
Azure Striker Gunvolt 3
Azure Striker Gunvolt 3

■ Memperkenalkan Zed-Omega dan “Epilog ATEMS”

Pemimpin organisasi ATEMS yang misterius, Zed-Omega (disuarakan oleh Casey Mongilo) mengawal kuasa matahari yang tidak terhingga dengan Septima “Golden Trillion” miliknya. Kemas kini akan datang untuk Azure Striker Gunvolt 3 akan menambah mod cerita baharu, “Epilog ATEMS,” yang dibintangi oleh Zed-Omega sendiri.

Azure Striker Gunvolt 3

“Epilog ATEMS” akan menampilkan Zed-Omega sebagai watak baharu yang boleh dimainkan, lengkap dengan kandungan cerita baharu yang berlaku selepas peristiwa utama. Azure Striker Gunvolt 3 cerita. Lihat sisi baharu ATEMS dalam pengemaskinian cerita yang meluas ini, disertakan dalam keluaran PlayStation dan datang percuma ke platform lain!

Azure Striker Gunvolt 3

■ Pek Kandungan Boleh Muat Turun Baharu: “EX Image Pulses Elise & Asroc”

Pek kandungan baharu yang boleh dimuat turun membawa 11 Nadi Imej baharu Azure Striker Gunvolt 3 akan tersedia pada 2 September!

Pek ini mempunyai empat Denyutan Imej Kemahiran setiap satu daripada kedua-duanya Azure Striker Gunvolt 1Elise dan Azure Striker Gunvolt 2Asroc, serta tiga Denyutan Imej Pasif baharu untuk mengubah permainan anda! Dapatkan pek kandungan yang boleh dimuat turun ini untuk menambah kesemua 11 Nadi Imej kepada yang tersedia dalam permainan.

Sebagai promosi istimewa bagi Azure Striker Gunvolt 3 Kemas kini Kempen, pek kandungan yang boleh dimuat turun akan tersedia sepenuhnya secara percuma selama dua minggu selepas keluaran! Muat turun semasa promosi untuk mengekalkan kandungan yang boleh dimuat turun selama-lamanya!

Azure Striker Gunvolt 3
Azure Striker Gunvolt 3
Azure Striker Gunvolt 3

Tonton treler baharu di bawah. Lihat set tangkapan skrin baharu di galeri.

Treler DLC Pack 2

Tangkapan skrin

We wish to say thanks to the author of this post for this incredible material

Azure Striker Gunvolt 3 akan hadir ke PS5, PS4 pada 15 Disember bersama kemas kini ‘Epilog ATEMS’ – Gematsu


We have our social media profiles here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/