Baby Shark mendapat set kedua NFT — ya, kedua

Pinkfong, syarikat di sebalik “Baby Shark” — aka lagu dengan video yang paling banyak ditonton di semua YouTube — telah mengumumkan projek NFT bertajuk “Baby Shark: Collection No. 2.” NFT dalam koleksi itu, kesemuanya 10,000 daripadanya, akan menampilkan seni generatif anak jerung tituler dan seluruh keluarga jerungnya. NFT Generatif adalah seperti Kelab Yacht Ape Bosan, di mana terdapat pelbagai sifat rawak merentas koleksi.

Apabila saya mula-mula mendengar berita ini, saya mempunyai dua pemikiran secara serentak (menggunakan keseluruhan peruntukan harian saya):

  • Tolong beritahu saya mereka tidak cuba menjual NFT kepada kanak-kanak

dan

Jadi, ya, ini nampaknya akan menjadi set kedua NFT yang menampilkan Brooklyn (TIL, itu nama bayi jerung) dan keluarganya. Yang pertama ialah diumumkan lewat tahun lepas dan, menurut Pinkfong, habis dijual serta-merta. Dukacita saya maklumkan kepada anda bahawa orang ramai telah membelanjakan ratusan malah ribuan dolar untuk NFT ini, walaupun jualan awal berlaku pada Disember 2021. Maksudnya, menurut penjejak pasaran NonFungible, sebelum pasaran NFT mula merosot. Malangnya, ini mungkin bermakna terdapat beberapa Baby Shark pemegang beg di luar sana.

Sama ada Pinkfong cuba menarik minat kanak-kanak dalam hal ini… Saya benar-benar tidak pasti di mana saya mendapatnya. Ianya peta jalan (yang, ya, termasuk membangunkan “jejak Bayi Jerung dan alam semesta dalam metaverse”) nampaknya ditulis untuk pelabur dan orang dewasa. Namun, ia juga bergantung kepada anda mengetahui dan mengambil berat tentang watak “Baby Shark” dan ingin menjadi sebahagian daripada komuniti. Itu bukan sesuatu yang saya lihat benar untuk kebanyakan orang dewasa, walaupun saya rasa saya sentiasa salah tentang perkara itu.

Apa yang pasti bukan untuk kanak-kanak ialah pesta “Baby Shark” di NFT.NYC yang akan digunakan oleh Pinkfong untuk meraikan pusingan kedua NFT. Syarikat itu menerangkan acara itu sebagai “malam hiburan, muzik dan rangkaian yang hebat,” dan izinkan saya memberitahu anda; Saya benar-benar ingin mengetahui jenis rangkaian yang berlaku pada pesta untuk NFT “Baby Shark”. Adakah saya cukup ingin tahu untuk bertahan dengan NFT.NYC untuk mengetahuinya? Malangnya, saya terlalu sibuk melakukan perkara lain pada hari itu (tambahan, anda tahu, saya tidak dijemput atas sebab tertentu). Tetapi kalau awak akhirnya pergi, sila e-mel saya untuk memberitahu saya bagaimana keadaannya.

Saya pasti tidak akan mengatakan jemputan ini kelihatan menjurus kepada kanak-kanak.

Apabila bercakap mengenainya, anda tidak akan mendengar apa-apa penghakiman daripada saya tentang orang dewasa yang secara peribadi memutuskan untuk membeli kereta muzik NFT “Baby Shark” apabila koleksi ini keluar akhir tahun ini. (Bukan kerana saya tidak menilai orang untuk membeli NFT, tetapi kerana saya biasanya melakukannya secara senyap-senyap.) Tetapi laman web Pinkfong mengatakan bahawa syarikat itu adalah mengenai “menentukan detik pertama zaman kanak-kanak.” Tolong ibu bapa di luar sana — jangan tentukan detik pertama anak anda dengan aset spekulatif.We would love to say thanks to the writer of this article for this amazing material

Baby Shark mendapat set kedua NFT — ya, kedua


Take a look at our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/