Bagaimana untuk mendapatkan Kertas dalam V Rising untuk Meja Penyelidikan

V Rising Paper adalah penting jika pemain ingin menjalankan penyelidikan, dan boleh ditemui dengan memerangi penyamun dan musuh manusia di kawasan tertentu di seluruh Farbane Woods dan, pada tahap yang lebih rendah, seluruh V Peta meningkat. Sebagai alternatif, pemain boleh membuat Kertas dalam V Rising dengan membuat Paper Press dan menggunakannya untuk menjana helaian bahan biasa, walaupun anda perlu mendapatkan skema untuk membinanya terlebih dahulu. Kami akan menerangkan dengan lebih terperinci di bawah cara mencari Kertas dalam V Rising, atau cara membina sendiri dalam usaha penyelidikan. Meja itu tidak akan makan sendiri.

Bagaimana untuk mendapatkan V Rising Paper

(Imej: © Stunlock Studios)

Untuk mendapatkan Paper dalam V Rising, pemain sama ada boleh mencarinya di dunia sekeliling mereka di lokasi utama, atau menciptanya sendiri. Kami akan meliputi mencarinya terlebih dahulu, kerana ia mengambil masa yang agak lama sebelum anda dapat membuat kertas anda sendiri, dan mencarinya lebih mudah, dilakukan dalam masa sejam pertama.

Mencari Kertas dalam V Rising paling mudah dilakukan dengan menyingkirkan musuh manusia – terutamanya penyamun, yang masing-masing mempunyai peluang kecil untuk menjatuhkan barangan itu, bersama-sama dengan barangan lain seperti V Batu Asahan Meningkat. Ia juga agak biasa sebagai penurunan rawak dari peti, peti dan tong di kem penyamun di Hutan Farbane, kawasan permulaan.

Gunakan peta anda untuk menyerlahkan kem dan kawasan musuh untuk melihat apa yang mereka simpan – jika Paper disenaraikan, pergi ke sana dan minum sesiapa sahaja yang memandang anda lucu sebelum membuka semua loker simpanan mereka dan menyelongkar di dalamnya. Jika anda memerlukan lebih banyak Kertas, sama ada pergi ke perkhemahan seterusnya, atau kembali ke Istana anda untuk memberikannya sepanjang masa untuk membiak semula. Kadar kejatuhan kertas tidak terlalu tinggi, tetapi ketersediaan umum sumber khusus ini bermakna anda akan dapat membaling dadu itu berkali-kali pada setiap serbuan.

Cara membuat Kertas

V Senjata perisai tanpa belas kasihan yang semakin meningkat tembaga besi nightstalker hollowfang

(Kredit imej: Stunlock Studios)

V Senjata Terbaik Meningkat

V Meningkat

(Kredit imej: Stunlock Studios)

Nak tahu semua V Meningkat senjata terbaik untuk kedua-dua PvE dan PvP? Baca panduan kami untuk menjadi ahli hisap darah!

Untuk membuat Kertas anda sendiri, anda memerlukan Paper Press, tetapi itu memerlukan lebih banyak persediaan. Untuk mendapatkannya, anda perlu membunuh Nicholaus the Fallen, bos tahap 37. Dia tidak menjatuhkan Akhbar, sebaliknya Kajian, yang berfungsi seperti Jadual Penyelidikan anda, kecuali ia memerlukan 75 Skrol bagi setiap kajian rawak, dan mempunyai satu set perkara baharu untuk didedahkan. woof. Jika anda memerlukan bantuan mencari V Tatal Meningkatsemak panduan kami tentang itu.

We wish to give thanks to the author of this short article for this amazing web content

Bagaimana untuk mendapatkan Kertas dalam V Rising untuk Meja Penyelidikan


Visit our social media profiles and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/