Bagaimana untuk prapesan MacBook Pro 13-inci baharu

Mungkin salah satu pengumuman yang tidak dijangka daripada acara WWDC Apple minggu lepas ialah pelancaran MacBook Pro 13-inci baharu yang akan dilengkapi Pemproses M2 baharu Apple. Walaupun pada mulanya dibayangkan oleh Apple bahawa MacBook baharu akan tersedia pada bulan Julai, halaman prapesanan kini disiarkan di berbilang peruncit, dengan penghantaran dan ketersediaan dalam kedai bermula pada 24 Jun.

Pada masa ini, anda hanya boleh konfigurasi prapesan MacBook 13-inci baharu melalui etalase Apple atau melalui segelintir kecil penjual semula sah yang akan kami senaraikan di halaman ini apabila lebih banyak peruncit menyediakan prapesanan.

Amazon

Amazon mempunyai prapesanan tersedia untuk 256GB dan 512GB konfigurasi M2 MacBook, dengan penghantaran pesanan pada 24 Jun. Walau bagaimanapun, konfigurasi dengan storan RAM atau SSD tambahan tidak tersedia pada masa ini.


Model asas lelaran terbaru Apple MacBook Pro dilengkapi dengan paparan 13-inci dan CPU M2 Apple sebagai tambahan kepada 8GB RAM dan 256GB SSD.

epal

Seperti yang anda mungkin telah meneka, Apple telah semua jenama dan model MacBook Pro baharunya tersedia untuk prapesanan, dengan penghantaran unit pada 24 Jun. Selain itu, seperti kebanyakan produk lain yang anda boleh beli terus daripada Apple, prapesanan anda layak mendapat pengurangan harga jika anda berdagang dalam produk Apple yang layak.

Adorama

Adorama mempunyai perkara yang sama 256GB dan 512GB model untuk prapesanan sebagai Amazon, dengan nota yang menyatakan bahawa Apple akan mula menghantar MacBook Pro bermula pada 24 Jun. Anda juga harus ambil perhatian bahawa Adorama membenarkan anda berdagang dalam produk Apple tertentu untuk kad hadiah Adorama jika anda ingin menaik taraf daripada model sebelumnya.

Foto B&H

Disebabkan B&H photo ialah penjual semula Apple yang sah, ia mempunyai semua warna dan konfigurasi MacBook Pro baharu yang tersedia untuk prapesanan. Ini termasuk asas 256GB dan 512GB model, yang boleh ditingkatkan dengan sehingga 24GB RAM dan 2TB storan jika anda memerlukannya.

Belian terbaik

Best Buy menawarkan standard 256GB dan 512GB MacBook Pro dalam kedua-dua perak dan kelabu angkasa, dengan tarikh penghantaran pada 24 Jun. Ahli program Totaltech Best Buy juga secara automatik menerima 24 bulan AppleCare Plus, yang memanjangkan jaminan produk anda, memberikan anda sokongan teknologi tambahan dan meningkatkan perlindungan terhadap kerosakan sampingan. Best Buy juga menawarkan program tukar beli yang boleh mengurangkan kos pesanan anda, tetapi ia biasanya memerlukan anda membawa produk ke dalam kedai batu bata untuk penilaian terlebih dahulu.

MacBook Pro 13-inci baharu akan tersedia dalam beberapa konfigurasi sama ada dalam perak atau kelabu angkasa. Walaupun model berkongsi banyak spesifikasi yang sama, mereka semua boleh dikonfigurasikan dengan sehingga 24GB RAM dan 2TB storan SSD. Model paling murah bermula pada $1,299.99 dan dilengkapi dengan 8GB RAM dan 256GB SSD, tetapi anda juga boleh membelanjakan sebanyak $2,499.99 untuk model yang menarik semua hentian. Kami tidak berpeluang untuk mencuba mana-mana model baharu MacBook Pro ini, tetapi CPU M2 baharu pasti akan meningkatkannya. Model 13-inci Apple sebelum ini, walaupun jika perkakasan sebahagian besarnya sama sebaliknya. Ia juga mengekalkan Touch Bar yang membahagikan, dan termasuk penyejukan aktif untuk memastikan pemproses M2 beroperasi pada prestasi puncak walaupun semasa mengendalikan projek yang lebih berat.

Untuk mendapatkan butiran lanjut tentang cara model tahun ini menggabungkan perkara-perkara, kami telah mengumpulkan perbandingan yang meluas antara MacBook Pro terbaharu Apple dengannya MacBook Air yang dinaik tarafbersama-sama dengan MacBook Pro 14- dan 16-inci tahun lepas.

Kemas kini 17 Jun, 8:24AM ET: Artikel dikemas kini dengan pautan ke Adorama, Best Buy dan B&H Photo yang menawarkan prapesanan MacBook Pro.

Kemas kini 17 Jun, 12:48 ET: Artikel dikemas kini dengan pautan ke Amazon.

We wish to thank the writer of this write-up for this outstanding content

Bagaimana untuk prapesan MacBook Pro 13-inci baharu


Discover our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/